paladinu' Reputație: 448 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 17, 2018 Salutare! Vad ca nu vorbeste nimeni de faptul ca acum ceva timp a aparut un grup " Flirt.." pe whatsapp in care au fost introduse minunatele numere de telefon ale clientilor acestiu site.....Unii au rupt usa repede...altii s-au prins in hora.Eu intreb...Pai este normal frate sa se intample asta.?Unde este discretia sustinuta de fete?Vor exista cazuri de santaj? Acu' sincer...e grava frate....poze de profil...nr de tel... etc! Va salut!
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 17, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 17, 2018 eu stiu cine a facut treaba asta SA DEA DRACII SA MAI AUD VORBE CA VA DEZMEMBREZFA EU CU NICU AM TOT RONDU SA MOARA TANIA DACA NU va sinucid pa toate 1 1
iadungaingura Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 eu stiu cine a facut treaba asta SA DEA DRACII SA MAI AUD VORBE CA VA DEZMEMBREZFA EU CU NICU AM TOT RONDU SA MOARA TANIA DACA NU va sinucid pa toate Pai daca idiotu de denis nu era el idiot ampreuna cu mihaitza de pah targoviste, si nu incercau fara succes sa o santajeze pah cristina, in loc sa fie prostul ala santajat de ea, puteau sa fie destepti si sa formeze o echipa ca doi psihopati veritabili, ca parca aveau chimie cand a dat de ea de pah publi24 vara trecuta, si faceau un cerc de santaj.Ea vana prosti ca parnaie si bolovan, aia o lingeau in pizda la propriu si figurat apoi ai santaja: ca au futut o **spam editat** pah bani, apoi denis strangea informatii despre ei, ii doxxa, le punea numerele si datale pe un grup de whatsapp.Ala putea face rost de camere ascunse ca sa ai filmeze pe aia cat o futeau pe cristina apoi le baga articolu ala adevarul.ro a lui daniel gutza, si ai zicea: hopa baiatu meu ia uite ce ai facut... ca sa scapi de pacate, marca 1000 dah coco in contul asta, ca sa nu ajungi de rasu curcilor si eventual la puscarie cateva luni.Dar nu.. prostu ce face? incearca sa santajeze o adolescenta, la propriu inca in liceu, in schimb sa se aleaga cu o laba peste bot, si nici macar nu a lui nicu. Totu a fost aranjat dah cristina, asa am aflat si noi despre denis constantinescu, mare meditator la matematica, muncitor necalificat si somer care incearca sa fraiereasca strainii cu 10 euro ca sa intre pe grupul lui de labagii. 2
iadungaingura Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Ce pula mea trebuie eu sa va anvat pah toate? Le bagai pah aia: baiatu meu ori decartezi ori ai belit pula, stii tot timpu ala te-am filmat, dar nevasta-ta stie ca futi o fata de varsta lu fica-ta care merge la liceu?Cu lacrimogene d-alea ca a fost sclava sexuala si ca e fortata de pejti sa o faca sau ai va ucide familia. Fraieru va pune botu imediat, si denis va sta pah banca cu nicu si va pregati pe grupu de whatsapp numere, poze, nume, adrese, eheee oportunitati pierdute
iadungaingura Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Si dupah cateva luni asa, sa fuga cristina cu nicu si cu banii facuti cu ajutoru lu denis the penis, nu inainte de a ai rupe picioarele si de a ai fute un pumn in mufa aia cu mono-brow si sa al puna sa deschida topic pah nimfomane:scuze publice catre tutror **spam editat**ilor: eu v-am santajat si eu am inventat povestile cu pejtii cu nicu bodiguardu hahahaaa
xoxoplayboy Reputație: -633 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:n-am locatie Oras:n-am locatie Postat Octombrie 18, 2018 =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 PLUS18 https://chat.whatsapp.com/KAFf8dXlXHgFSRHTf9chir
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 Grupul labagiilor flaușați 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2018 Postat Octombrie 18, 2018 https://chat.whatsapp.com/JRqnVWpfM2x6PrgIfydnUY
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Octombrie 18, 2018 Oras:F Oras:F Postat Octombrie 18, 2018 Nu mai merge deloc prosteala cu pizdaria pe bani, nu? Disperare mare, cu santaje, cu d-astea de stat pe la bulau dupa plimbare cu "mascatii"?! Orice ar face divele, doar-doar n-or ajunge la scarbici, program si sef, ca fraierii care le-au intretinut arfele si basinile si pestii... da' o sa ajunga in canale si in gara si o sa le povesteasca celorlalti drogati ce zane erau ele si ce miracole faceau :laugh2 cu disperatii. Merg bine povestile astea cu aurolac, cu heroina? Nici "mascatii" n-o sa mai strice spray-urile pe voi atunci, sa va faca aerosoli :FIREdevil
asli Reputație: 16 Postat August 13, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2019 Mai are cineva cunostinta de astfel de grupuri?Si eventual link. Cel atasat, vad ca este revocat 😋
Postări Recomandate