Sari la conținut

Alice - 0752829854

cutebadboy

Postări Recomandate

Vizitator orpheus
Reputație: 0
Postat
Crețulină mică.  :yummy

Am vizitat-o din nou pe Alice,fata asta frumoasă  mi-a intrat in top cu atitudinea ei prietenoasă,drăgălașă.

Programare făcut telefonic ,o voce frumoasă ,senzuală m-a facut sigur că am făcut alegerea bună.

Ajuns in locație mă aștepta în sutien și chiloței foarte sexy,evidențiându-i picioarele si fundul tocurile pe care le purta.

După niște taclale am cerut prosop și dus am fost la igienizare.

Întorcându-mă in camera de distracție , mă aștepta dezbrăcată,o priveliște foarte placută ochilor și am dat play.

Senzuală față de data trecută, abea așteptam să mă răsfețe cu on. Oral foarte bun, cu înbunătațiri ,mai umed,mai cu dorința de a mă satisface.Am rugat-o să vina peste mine să mă înfing si eu cu râtul în ea,in gogoașa ei frumoasă și delicioasă,petrecândune așa câteva minute bune.

Actul în sine a început cu un misionar,cu pupături și înbrățișări,ajungând cu picioare în gât . Pfff ,ce să spun, peisaj de-a dreptul superb,penetrând-o profund cum i se mișcau sânii frumoși și cu o privire seducătoare în aceeași timp.

Am schimbat in doggy pentru că nu vroiam să pierd imaginea fundului absolut perfect cum o penetrez ținând-o de șold,fund,timp în care ea gemea frumos și credibil. Nu am putut duce mult cu acest peisaj în față,dându-mi drumul în protecție.

Se poate observa o înbunătațire calitativă atât în atitudine cât și la serviciile oferite.

Notele sunt de 10(zece) pe linie fără pic de exagerare.

Am găsit o gagică perfect pe gusturile mele și mi-aș dori să rămână cu noi,pentru că așa floare este mai rară in urbea noastră.

Cadou 150 ron,1 fin,on,np and gfe.

Mulțumesc Alice pentru momentele fierbinți . Te pupăcesc crețulină frumoasă  :kiss3

• Like 5
  • Oras:Oradea- Iasi
  • Oras:Oradea- Iasi
Postat
  La 19.11.2018 la 7:03, orpheus a spus:

orpheus, on 19 Nov 2018 - 09:03 AM, said:

Crețulină mică. :yummy

Am vizitat-o din nou pe Alice,fata asta frumoasă mi-a intrat in top cu atitudinea ei prietenoasă,drăgălașă.

Programare făcut telefonic ,o voce frumoasă ,senzuală m-a facut sigur că am făcut alegerea bună.

Ajuns in locație mă aștepta în sutien și chiloței foarte sexy,evidențiându-i picioarele si fundul tocurile pe care le purta.

După niște taclale am cerut prosop și dus am fost la igienizare.

Întorcându-mă in camera de distracție , mă aștepta dezbrăcată,o priveliște foarte placută ochilor și am dat play.

Senzuală față de data trecută, abea așteptam să mă răsfețe cu on. Oral foarte bun, cu înbunătațiri ,mai umed,mai cu dorința de a mă satisface.Am rugat-o să vina peste mine să mă înfing si eu cu râtul în ea,in gogoașa ei frumoasă și delicioasă,petrecândune așa câteva minute bune.

Actul în sine a început cu un misionar,cu pupături și înbrățișări,ajungând cu picioare în gât . Pfff ,ce să spun, peisaj de-a dreptul superb,penetrând-o profund cum i se mișcau sânii frumoși și cu o privire seducătoare în aceeași timp.

Am schimbat in doggy pentru că nu vroiam să pierd imaginea fundului absolut perfect cum o penetrez ținând-o de șold,fund,timp în care ea gemea frumos și credibil. Nu am putut duce mult cu acest peisaj în față,dându-mi drumul în protecție.

Se poate observa o înbunătațire calitativă atât în atitudine cât și la serviciile oferite.

Notele sunt de 10(zece) pe linie fără pic de exagerare.

Am găsit o gagică perfect pe gusturile mele și mi-aș dori să rămână cu noi,pentru că așa floare este mai rară in urbea noastră.

Cadou 150 ron,1 fin,on,np and gfe.

Mulțumesc Alice pentru momentele fierbinți . Te pupăcesc crețulină frumoasă :kiss3

Mulțumesc frumos si eu te pupăcesc....nu mai pot sta prea mult prin zonă....ce sa zic mi-a parut bine sa te cunosc....te pupă creața :* :* :*

Vizitator orpheus
Postat

După câte știu fetele au stat pâna ieri .

Vizitator orpheus
Postat

Cu plăcere  :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...