alina25xxx Reputație: 1 Postat Octombrie 20, 2018 Postat Octombrie 20, 2018 Buna daca iti plac pozele mele care sunt reale si recente si iti doresti sa ma cunosti, sa petrecem impreuna momente foarte frumoase, ma poti contacta la telefon sunt o domnisoara manierata, sexy, pasionala si foarte atenta la dorintele tale... suna-ma pentru a stabili o intalnire pupici
alina25xxx Reputație: 1 Postat Octombrie 20, 2018 Autor Postat Octombrie 20, 2018 Buna daca iti plac pozele mele care sunt reale si recente si iti doresti sa ma cunosti, sa petrecem impreuna momente foarte frumoase, ma poti contacta la telefon sunt o domnisoara manierata, sexy, pasionala si foarte atenta la dorintele tale... suna-ma pentru a stabili o intalnire pupici
alina25xxx Reputație: 1 Postat Octombrie 20, 2018 Autor Postat Octombrie 20, 2018 Buna numele meu este adina daca iti plac pozele mele care sunt reale si recente si iti doresti sa ma cunosti, sa petrecem impreuna momente foarte frumoase, ma poti contacta la telefon sunt o domnisoara manierata, pasionala si foarte atenta la dorintele tale... suna-ma pentru a stabili o intalnire
stam755 Reputație: 66 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:slatina Oras:slatina Postat Octombrie 20, 2018 In ce zona stai? Ce tarife ai?
run94 Reputație: 61 Postat Octombrie 20, 2018 Oras:valcea Oras:valcea Postat Octombrie 20, 2018 Depinde si ce atitudine ai!
monakos_k Reputație: -7 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat Octombrie 21, 2018 Care sunt preturile?
1tip Reputație: 115 Postat Octombrie 21, 2018 Oras:Marte Oras:Marte Postat Octombrie 21, 2018 Zona, servicii, tarife. ...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum