SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 8, 2013 Lasa bre aseeee sa mai vedem si noi pareri de la userii ....... Weyyyy golaniiiiiiii haida bre cu parerile ... avem de facut 11 pagini, ce naiba .... Sofisticatu sau Codatu cum iti mai zici bree ...nu zici nimic pe acilea, cheama-l si patruXpatru ce naiba .........Sa-si dea cu parerea `lumea buna` frate Vyypuss.........eu sunt in silenzio stampa
oly123 Reputație: 178 Postat Aprilie 8, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Aprilie 8, 2013 Oly, tot nu ai raspuns la intrebarea mea: sustinem topicul? NU...am avut o experienta nu demult si s-a dovedit a fi degeaba.Eu " m-am ars".Asa ca...zic PAS.Ultima postare este asta. Sper ca fata sa gaseasca ce cauta....oly mic
nellu76 Reputație: 533 Postat Aprilie 8, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Aprilie 8, 2013 Sofisticatule, esti in silenzio stampa, deci nu vorbesti. De scris poti scrie si tu cate ceva sa umplem paginile.
SOFISTICATU`` Reputație: 101 Postat Aprilie 8, 2013 Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Telefon: sofisticatu73 Oras:insulele virgine Postat Aprilie 8, 2013 Sofisticatule, esti in silenzio stampa, deci nu vorbesti. De scris poti scrie si tu cate ceva sa umplem paginile.Haidi bre nea nelule...asta-i un topic serios, cum dealtfel sunt majoritatea deschise la DG....vrei sa-l umplem si p-asta cu glumele noastre infantile??? fii si mata` macar odata serios...ce naibilui?!? sau vrei sa intri si mata` la oala cu troll-ii???
nellu76 Reputație: 533 Postat Aprilie 8, 2013 Oras:In tara tuturor posibilitatilor Oras:In tara tuturor posibilitatilor Postat Aprilie 8, 2013 Pai tocmai, pentru ca sunt prea serios vreau sa ii fac trafic topicului. Altfel cum isi gaseste Iasmina aleasa. Daca ne dam toti cu parerea, ne punem mintea la contributie, nu are cum sa nu iasa ceva bun. Iar cu troll-ii, nu stiu ce sa zic. Nu cred ca ma paste pe mine un asemenea pacat.
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 8, 2013 Ai vazut blondynekiss, iasmina24 pare o femeie hotarata, nu se impiedica in subtilitati, my type
blondynekiss Reputație: -472 Postat Aprilie 9, 2013 Oras:.... Oras:.... Postat Aprilie 9, 2013 Ia-o domnle'...dar nu stiu daca te vrea...vrea femeie...deci se anuntata o schimbare de sex cumva?
chris73 Reputație: 3808 Postat Aprilie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 9, 2013 Nu o iau, mersi, ca am deja o femeie care stie ce vrea ti-am dat doar un exemplu. Dar ce-ii cu tine treaza la ora asta? N-ai somn? Te-a tinut cineva treaza?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum