Sari la conținut

Fete Campina

Postări Recomandate

• Oras:Câmpina
  • Oras:Câmpina

Tipa e bună nimic de spus. Un pic plinuță pentru gustul meu. Prima oară comportament normal 100 de Ron oral neprotejat. A doua oară la np se eschivează nu stă cum o pui. A treia oară la on după 5 minute a început cu figuri că a trecut timpul și că nu o măi suge începând să facă laba. Am zis pas labă îmi fac singur. Deci dacă termini în 5 minute o recomand. Dacă te ține ciocanul e de evitat. Am șters nr ei pentru-că răspunde peștele. 

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Campina 0723814023
Acum 4 ore, adriano7c a spus:

Tipa e bună nimic de spus. Un pic plinuță pentru gustul meu. Prima oară comportament normal 100 de Ron oral neprotejat. A doua oară la np se eschivează nu stă cum o pui. A treia oară la on după 5 minute a început cu figuri că a trecut timpul și că nu o măi suge începând să facă laba. Am zis pas labă îmi fac singur. Deci dacă termini în 5 minute o recomand. Dacă te ține ciocanul e de evitat. Am șters nr ei pentru-că răspunde peștele. 

Te referi la fata de sub pod sau la cea plinuță?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti

Am văzut joi seara pe sensul spre Sinaia fix sub podul suspendat o fata bruneta Subțirica și frumoasa la fata. Stătea pe strada aceea îngusta de sub pod. Mai in fata. A curba de după Rompetrol alta tot bruneta dar mai voluptoasa 

Link spre comentariu
La 31.07.2021 la 8:42, emachines a spus:

Am văzut joi seara pe sensul spre Sinaia fix sub podul suspendat o fata bruneta Subțirica și frumoasa la fata. Stătea pe strada aceea îngusta de sub pod. Mai in fata. A curba de după Rompetrol alta tot bruneta dar mai voluptoasa 

Unde mai exact statea cea subțirica? 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, toxyc94 a spus:

Unde mai exact statea cea subțirica? 

Când treci pe sub podul suspendat de la Câmpina, treci de intrarea spre spre Câmpina și se face o parcare pe dreapta e mai in dreapta e un Drum asfaltat cu separator fata de parcare acolo era, dar ma repet arata fata foarte frumos bruneta eu nu am prins o… in schimb am fost la cealalta de după Rompetrol de la podul cfr

Link spre comentariu
  • Oras:PRAHOVA
  • Oras:PRAHOVA
Acum 15 ore, emachines a spus:

Când treci pe sub podul suspendat de la Câmpina, treci de intrarea spre spre Câmpina și se face o parcare pe dreapta e mai in dreapta e un Drum asfaltat cu separator fata de parcare acolo era, dar ma repet arata fata foarte frumos bruneta eu nu am prins o… in schimb am fost la cealalta de după Rompetrol de la podul cfr

Si cum e cealanta o recenzie se poate?

Link spre comentariu
La 03.08.2021 la 11:32, djalex21 a spus:

Si cum e cealanta o recenzie se poate?

Am fost joia trecută .. astăzi săptămâna .. domnișoara este foarte căutată era îmbrăcată intr un maieu și o fusta scurta portocalie, am oprit mi a prezentat meniul 60 op 80 np .. i am zis ca ii ofer 50 op și a acceptat … m a pus sa urc putin sub pod paralel cu dn ul.. un mare minus ca ești foarte expus… acțiunea s a desfășurat in mașina și va spun sincer in 3 minute m a terminat… arată foarte bine e voluptoasa pe sâni nu accepta atingeri in schimb pe timp ce fata presta cu mana dreapta am intrat pe sub fusta direct pe fund și am atins .. la piersicuta motiv pentru care am și terminat foarte repede.. am sa revin și pentru normal mi a plăcut .. pe lângă mirosul accentuat de țigări chiar miroase a parfum și are o piele fina și curată. Pacat ca nu prestează la locație ca merita

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 9 ore, bgmbgm23 a spus:

Salut, cand vi de la bv spre ploiesti, inainte  cu vreo 2-3 km sta cateodata o blonda imbracata sumar. Stiti ceva de ea? A fost cineva. E slaba si cu cracii la vedere mereu

Tu zici sub pod la poiana?Daca zici de tipa de acolo ,si eu vreau sa ajung la ea sa vad ce presteaza si tariful ...dar din cate stiu oralul c am toate il fac protejat si pretul pt o finalizare este 150 lei

Link spre comentariu
  • Oras:ro
Acum 11 ore, bgmbgm23 a spus:

Salut, cand vi de la bv spre ploiesti, inainte  cu vreo 2-3 km sta cateodata o blonda imbracata sumar. Stiti ceva de ea? A fost cineva. E slaba si cu cracii la vedere mereu

da, e ok gagica o suge putin mecanic dar e ok, de futut te calareste bine. actiunea 60 oralul si 100 totalul protejate ambele.

Link spre comentariu
Acum 11 ore, Porojan a spus:

Tu zici sub pod la poiana?Daca zici de tipa de acolo ,si eu vreau sa ajung la ea sa vad ce presteaza si tariful ...dar din cate stiu oralul c am toate il fac protejat si pretul pt o finalizare este 150 lei

Ai pus un 1 in fata la 50

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 7 ore, Porojan a spus:

Da ,cel putin la podul de la campina

aia de sub podul de la poiana campina sta non stop cu pestele in cască si nu te lasa sa o atingi nici pe tate, nici pe cur. cica e contra cost. e buna gagica dar are niste figuri de evitat. 

• Like 1
Link spre comentariu

La 23.02.2024 la 23:53, Andreidtt a spus:

Ce prin Câmpina cu circuit închis sau doamne măritate?

Sincer si eu caut asa ceva prin Campina ( sunt cateva pe Publi24, dar par poze furate ), dar momentan nu am gasit si vin pe la Ploiesti. 

Poate pana la urma ne ajuta vreu "frate" de aici de prin Campina cu vreo recomandare. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...