adriano7c Reputație: 33 Postat Iulie 14, 2021 Oras:Câmpina Oras:Câmpina Partajează Postat Iulie 14, 2021 Tipa e bună nimic de spus. Un pic plinuță pentru gustul meu. Prima oară comportament normal 100 de Ron oral neprotejat. A doua oară la np se eschivează nu stă cum o pui. A treia oară la on după 5 minute a început cu figuri că a trecut timpul și că nu o măi suge începând să facă laba. Am zis pas labă îmi fac singur. Deci dacă termini în 5 minute o recomand. Dacă te ține ciocanul e de evitat. Am șters nr ei pentru-că răspunde peștele. 1 2 Link spre comentariu
passatb6xxx Reputație: 643 Postat Iulie 14, 2021 Partajează Postat Iulie 14, 2021 Acum 4 ore, adriano7c a spus: Tipa e bună nimic de spus. Un pic plinuță pentru gustul meu. Prima oară comportament normal 100 de Ron oral neprotejat. A doua oară la np se eschivează nu stă cum o pui. A treia oară la on după 5 minute a început cu figuri că a trecut timpul și că nu o măi suge începând să facă laba. Am zis pas labă îmi fac singur. Deci dacă termini în 5 minute o recomand. Dacă te ține ciocanul e de evitat. Am șters nr ei pentru-că răspunde peștele. Te referi la fata de sub pod sau la cea plinuță? Link spre comentariu
Misteriosul1 Reputație: -7 Postat Iulie 27, 2021 Partajează Postat Iulie 27, 2021 Mai stie cineva de fetele astea 2 ? Un numar se telefon? Link spre comentariu
Misteriosul1 Reputație: -7 Postat Iulie 28, 2021 Partajează Postat Iulie 28, 2021 La 02.12.2020 la 13:44, danut17 a spus: Salut... A reapărut Andreea... Te referi la ea? https://ibb.co/C1v2BhW Link spre comentariu
danut17 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2021 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Iulie 30, 2021 Nu Link spre comentariu
emachines Reputație: 865 Postat Iulie 31, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 31, 2021 Am văzut joi seara pe sensul spre Sinaia fix sub podul suspendat o fata bruneta Subțirica și frumoasa la fata. Stătea pe strada aceea îngusta de sub pod. Mai in fata. A curba de după Rompetrol alta tot bruneta dar mai voluptoasa Link spre comentariu
toxyc94 Reputație: 3 Postat August 2, 2021 Partajează Postat August 2, 2021 La 31.07.2021 la 8:42, emachines a spus: Am văzut joi seara pe sensul spre Sinaia fix sub podul suspendat o fata bruneta Subțirica și frumoasa la fata. Stătea pe strada aceea îngusta de sub pod. Mai in fata. A curba de după Rompetrol alta tot bruneta dar mai voluptoasa Unde mai exact statea cea subțirica? Link spre comentariu
emachines Reputație: 865 Postat August 2, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 2, 2021 Acum 4 ore, toxyc94 a spus: Unde mai exact statea cea subțirica? Când treci pe sub podul suspendat de la Câmpina, treci de intrarea spre spre Câmpina și se face o parcare pe dreapta e mai in dreapta e un Drum asfaltat cu separator fata de parcare acolo era, dar ma repet arata fata foarte frumos bruneta eu nu am prins o… in schimb am fost la cealalta de după Rompetrol de la podul cfr Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat August 3, 2021 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat August 3, 2021 Acum 15 ore, emachines a spus: Când treci pe sub podul suspendat de la Câmpina, treci de intrarea spre spre Câmpina și se face o parcare pe dreapta e mai in dreapta e un Drum asfaltat cu separator fata de parcare acolo era, dar ma repet arata fata foarte frumos bruneta eu nu am prins o… in schimb am fost la cealalta de după Rompetrol de la podul cfr Si cum e cealanta o recenzie se poate? Link spre comentariu
emachines Reputație: 865 Postat August 5, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 5, 2021 La 03.08.2021 la 11:32, djalex21 a spus: Si cum e cealanta o recenzie se poate? Am fost joia trecută .. astăzi săptămâna .. domnișoara este foarte căutată era îmbrăcată intr un maieu și o fusta scurta portocalie, am oprit mi a prezentat meniul 60 op 80 np .. i am zis ca ii ofer 50 op și a acceptat … m a pus sa urc putin sub pod paralel cu dn ul.. un mare minus ca ești foarte expus… acțiunea s a desfășurat in mașina și va spun sincer in 3 minute m a terminat… arată foarte bine e voluptoasa pe sâni nu accepta atingeri in schimb pe timp ce fata presta cu mana dreapta am intrat pe sub fusta direct pe fund și am atins .. la piersicuta motiv pentru care am și terminat foarte repede.. am sa revin și pentru normal mi a plăcut .. pe lângă mirosul accentuat de țigări chiar miroase a parfum și are o piele fina și curată. Pacat ca nu prestează la locație ca merita 1 Link spre comentariu
Misteriosul1 Reputație: -7 Postat Septembrie 7, 2022 Partajează Postat Septembrie 7, 2022 Mai stie cineva de fetele astea? Link spre comentariu
bgmbgm23 Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2022 Partajează Postat Octombrie 2, 2022 Salut, cand vi de la bv spre ploiesti, inainte cu vreo 2-3 km sta cateodata o blonda imbracata sumar. Stiti ceva de ea? A fost cineva. E slaba si cu cracii la vedere mereu Link spre comentariu
Porojan Reputație: 1 Postat Octombrie 3, 2022 Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Acum 9 ore, bgmbgm23 a spus: Salut, cand vi de la bv spre ploiesti, inainte cu vreo 2-3 km sta cateodata o blonda imbracata sumar. Stiti ceva de ea? A fost cineva. E slaba si cu cracii la vedere mereu Tu zici sub pod la poiana?Daca zici de tipa de acolo ,si eu vreau sa ajung la ea sa vad ce presteaza si tariful ...dar din cate stiu oralul c am toate il fac protejat si pretul pt o finalizare este 150 lei Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 3, 2022 Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Acum 1 oră, Porojan a spus: Tu zici sub pod la poiana?Daca zici de tipa de acolo ,si eu vreau sa ajung la ea sa vad ce presteaza si tariful ...dar din cate stiu oralul c am toate il fac protejat si pretul pt o finalizare este 150 lei 150 la stradă? Link spre comentariu
semizeu Reputație: 66 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Acum 11 ore, bgmbgm23 a spus: Salut, cand vi de la bv spre ploiesti, inainte cu vreo 2-3 km sta cateodata o blonda imbracata sumar. Stiti ceva de ea? A fost cineva. E slaba si cu cracii la vedere mereu da, e ok gagica o suge putin mecanic dar e ok, de futut te calareste bine. actiunea 60 oralul si 100 totalul protejate ambele. Link spre comentariu
emachines Reputație: 865 Postat Octombrie 3, 2022 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Acum 11 ore, Porojan a spus: Tu zici sub pod la poiana?Daca zici de tipa de acolo ,si eu vreau sa ajung la ea sa vad ce presteaza si tariful ...dar din cate stiu oralul c am toate il fac protejat si pretul pt o finalizare este 150 lei Ai pus un 1 in fata la 50 1 Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 3, 2022 Partajează Postat Octombrie 3, 2022 Acum 10 minute, emachines a spus: Ai pus un 1 in fata la 50 Asa mai merge😂 Link spre comentariu
Porojan Reputație: 1 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 22 ore, adyadyyy a spus: 150 la stradă? Da ,cel putin la podul de la campina Link spre comentariu
adyadyyy Reputație: 393 Postat Octombrie 4, 2022 Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 4 ore, Porojan a spus: Da ,cel putin la podul de la campina La stradă, la banii ăștia ar trebui să includă și un meniu de 4 mici si 2,3 beri. 4 Link spre comentariu
semizeu Reputație: 66 Postat Octombrie 4, 2022 Oras:ro Oras:ro Partajează Postat Octombrie 4, 2022 Acum 7 ore, Porojan a spus: Da ,cel putin la podul de la campina aia de sub podul de la poiana campina sta non stop cu pestele in cască si nu te lasa sa o atingi nici pe tate, nici pe cur. cica e contra cost. e buna gagica dar are niste figuri de evitat. 1 Link spre comentariu
Porojan Reputație: 1 Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 La 04.10.2022 la 15:25, adyadyyy a spus: La stradă, la banii ăștia ar trebui să includă și un meniu de 4 mici si 2,3 beri. Ar trebui....sa o vezi cum arata ...e grasuta si de etnie .... Link spre comentariu
Porojan Reputație: 1 Postat Octombrie 16, 2022 Partajează Postat Octombrie 16, 2022 Da pana la urma mai da cineva de fata asta din poze? Link spre comentariu
Andreidtt Reputație: 0 Postat Februarie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23 Ce prin Câmpina cu circuit închis sau doamne măritate? Link spre comentariu
Misteriosul1 Reputație: -7 Postat Februarie 27 Partajează Postat Februarie 27 La 23.02.2024 la 23:53, Andreidtt a spus: Ce prin Câmpina cu circuit închis sau doamne măritate? La noi nu exista asa ceva😄 greu cu fetele astea si decat sa te duci la dn sa iei mai bine, vorba aia gioco dimano 😄 Link spre comentariu
mr21_xxx Reputație: 6 Postat Martie 22 Partajează Postat Martie 22 La 23.02.2024 la 23:53, Andreidtt a spus: Ce prin Câmpina cu circuit închis sau doamne măritate? Sincer si eu caut asa ceva prin Campina ( sunt cateva pe Publi24, dar par poze furate ), dar momentan nu am gasit si vin pe la Ploiesti. Poate pana la urma ne ajuta vreu "frate" de aici de prin Campina cu vreo recomandare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum