ioanatsmoldova Reputație: 561 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:moldova Oras:moldova Postat Octombrie 23, 2018 приветствие (salutare ) dragi useri !!! acest topic l-am creat pentru putin fun dat fiind faptul ca pe zona Alba inca nu exista un topic pentru popularul fazan cuvantul de deschidere pentru Fazan CALITATE
ccc0524 Reputație: 89 Postat Octombrie 23, 2018 Postat Octombrie 23, 2018 Ba țâță,îi deschis topic la discutii generale!
threesome33 Reputație: 213 Postat Octombrie 23, 2018 Postat Octombrie 23, 2018 Te plictisești, Ionel????
ccc0524 Reputație: 89 Postat Octombrie 23, 2018 Postat Octombrie 23, 2018 Se plictiseste Ionel ca nu-l fute nimeni😂
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Octombrie 23, 2018 приветствие (salutare ) dragi useri !!! acest topic l-am creat pentru putin fun dat fiind faptul ca pe zona Alba inca nu exista un topic pentru popularul fazan cuvantul de deschidere pentru Fazan CALITATE Ba mai există. Mi-a spus un prieten. Pe discuții generale. Și sunt două topice. Numai că, probabil, nu vezi nici tu secțiunea de discuții generale.Ba țâță,îi deschis topic la discutii generale!Cum poți vedea tu topicele astea și eu nu le pot vedea :hmmm 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum