Vizitator babanul82 Reputație: 0 Postat August 15, 2020 Postat August 15, 2020 Oana1998: accept propunera ta..tu cu oralul si Bianca cu analul..cred ca e combinația perfectă.. am găsit si doua melodii ptr o partidă in 3..prina: Laura Pausini-Strani amour.. iti dai seama Oana cand ridica Paula vocalele ca sunt tot in gurita ta🤣🤣si apoi sa o sugi asa la sentiment..ma intreb cum ar fi sa sugi pula pe o manea..dar nu de jale..de distractie..hop,top,hop,top..cred ca ar face pula artificie🤣. In schimb cu Bianca as merge pe Celine Dior-my harry will go on..pasiune,răsfăț..as vrea sa o vad pe balcon cum o ard pe la spate si ea cu mâinile ridicate🤣🤣(dar sa nu tipe ca sigur ne facem de treaba)..am și eu o întrebare oare unde o fute Jack pe Rose de instant se aburesc geamurile🤣🤣🤣
sic sic Reputație: 883 Postat August 16, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat August 16, 2020 Mersi Sic Sic..du.te cu incredere,poliția vine doar cand are orgazme🤣🤣( o dai si tu esti lucrător la pizza,electrician,instalator,crezi ca cei de la MAI nu au tras.o in pula..tot bărbați sunt..logic nu gratis ptr ca ea poate nu a știut cu cine are de aface)..daca asa face ea in pula fara orgasm.. ma intreb cum ar face la un orgasm? Poate ne lămurește Bianca!ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
sic sic Reputație: 883 Postat August 16, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat August 16, 2020 Sunat pe la ora 15,00 și ambele telefoane închise . Păcat mare păcat!
bestia69 Reputație: 346 Postat August 16, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 16, 2020 E duminică s-au dus la biserică 1
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 16, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 16, 2020 Ne cerem mii de scuze . Am plecat pana la București revenim vineri 🙂🙂 nu am apucat sa va anunț ca mi sa stricat telefonul. Pupici sa ne revedem cu bine
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 20, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 20, 2020 Maine ajungem in ploiesti va pupam ! Nu stiu ora exacta. Adresa este aceeasi . In spate la angy 🥰 va pup. Totul va ramane la fel!
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 21, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 21, 2020 Ajungem in 2 ore va pupam
sic sic Reputație: 883 Postat August 21, 2020 Oras:RO Oras:RO Postat August 21, 2020 Haideți fetelor ca am pula ca parul De duminica trecută când mi-am propus sa va vizitez și Ati plecat așa tele.PS: nu mai o pot controla!🤣🤣🤣🤫🤫🤫
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 21, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 21, 2020 😂😂😂😂😂😂 Ajungem imediat o sa stam 2 saptamani. In caz ca intervine ceva va anuntam 🥰🥰🥰🥰🥰
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 21, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 21, 2020 Am Ajuns drăguții mei !!! 100fin 200h 50 Squirt sau uro Normal oral mici fantezii diferite pozitii In spate la angy 0733838553 Sunt in locație cu Bia !’ 2
napoleon bonaparte 1804 Reputație: 9 Postat August 21, 2020 Oras:Leeds Oras:Leeds Postat August 21, 2020 Foarte profi se pare sau si sunt?
utens26 Reputație: 2 Postat August 21, 2020 Postat August 21, 2020 Salutare tuturor! Am vizitat si eu pe Oana azi, după ce ne-am pus de acord pe whatsapp deja de ieri, ea fiind foarte disponibilă si comunicativă. Am sunat la ora stabilită, imi spune ca a plecat la banca si ma așez liniștit la o cafenea 15 minute sa o astept. Sun inapoi si fara nici o problema sunt indrumat catre apartament (fara lift, 4 sau 5 etaje dar nu asa tragic cum au spus altii). Ajuns in locație, foarte usor de găsit chiar si pentru cine nu cunoaste Ploiestiul ca mine, mă intampină Oana, goală, in toată splendoarea ei. Apartamentul foarte ok si ingrijit, dus cu tot ce trebuie la dispozitia clientului. Fetele sunt foarte de treabă, am stat pe putin 10 minute de vorbă cum am ajuns, oferit apa plata sau minerala, iar intre numere la fel. Cred ca mai mult am stat la taclale decât sa ne futem.Oana are sânii mici si un cur absolut fabulos pe gustul meu fix cat sa iti incapă in palma, o piele foarte fină, te lasă sa o atingi si sa ii faci ce vrei. Am intrat la o ora cu Oana.. oral np bun atentă si la biluțe cu scuipat si tot ce trebuie plus o tentativa de deep. Recunosc că nu am fost in cea mai bună formă oricum dar am tinut mortis sa le cunosc. Pus prezervativul s-a pus peste mine la cererea mea, nu comentează la poziții ba chiar te intreabă cum vrei sa stea, si confirmând spusele de mai sus, se mișcă foarte bine. Capră după, avertizat să nu dau tare, o priveliste genială, imi place curu ei asta e, si dupa nu mult finalizat in balon cu ea intinsă pe burtă si eu peste ea. Pe mine m-a uimit atitudinea ei de a vrea sa fie totul bine. Mai rar intalnesti asa ceva. Luăm o pauza, stam iar de vorba toți 3 si intre timp Bianca primește un client de o nație necunoscută (deci alerg in dormitor instant) care nici engleză din pacate nu mesteca bine si care spre stupoarea mea sfârșește prin a fi dat afară (eram inchis in cameră asteptând-o pe Oana sa se certe cu el in engleză :laugh2 :laugh2 ) La numero dos, gogu foarte puțin comunicativ dupa un tentativ de normal se lasă infrânt intru-un final doar dupa vreo 15 minute de frecăreala.PS Oana sper ca nu ai facut febră la braț :laugh2 :laugh2 Per total o experiența foarte placută si o sa ma reintorc sigur sa o incerc si pe Bianca dar si la Oana in mod sigur. Oral: 8 Normal : 9 (chiar a fost pe stilul gfe maxim) geme face ca toti dracii si mai ales nu a vrut sa ma lase neterminat oricum si chiar am vrut sa vad dacă are rabdare (eu oricum o cam pierdusem spre final). Totul a fost fără grabă, fără uitat la ceas si cred ca am stat aproximativ 1h jumate. Halatul: 100f / 200h Va pup fetelor si chiar a fost o plăcere sa vă cunosc! :bow 2
coaiexxxx Reputație: -9 Postat August 24, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat August 24, 2020 vizitat astazi pe Oana..locatia în spate la partide,am ales o finalizare 100 ron...este o tipa mica de statura miniona ..piele catifelata fund foarte frumos..te lasa sa o atingi peste tot nu te grabeste,a început cu un oral foarte bun lins biluțe scuipat deep tot ce trebui..dupa aia am trecut la normal protejat, pe la spate unde privelistea este foarte fruumoasa,este foarte stramta în pasarica..eu mai revin..ms Oana 1
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 25, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 25, 2020 Disponibilă🥰🥰🥰
Vizitator Reputație: 0 Postat August 29, 2020 Postat August 29, 2020 Dupa teapa cu pisicuta blonda am sunat-o pe Oana...in premiera.Asteptare de 7-8 minute prin zona, fata era in dus. A deschis colega ei, am asteptat-o in camera.Apartamentul e ok, camera de futut e un pic cam mica insa si e destul de cald.Fata arata foarte bine, imi plac minionele...subtirica, cur frumos....tatisoare micute....frumusica la fata. Parul... dreadlocks sau ceva de genul asta...cam incurcaPlatit 100 la inceput...intrebat cat timp avem...20 de minute raspuns, incadrat in timp la fix, diferenta mare de atitudine fata de pisica blonda.Pentru o prima vizita, a mers bine treaba, fata are potential mare si e loc serios de crestere la vizitele urmatoare.Clar, recomandare de vizitat pentru cine nu a fost la ea.
amiraldeapa Reputație: 13 Postat August 29, 2020 Postat August 29, 2020 Dupa teapa cu pisicuta blonda am sunat-o pe Oana...in premiera.Asteptare de 7-8 minute prin zona, fata era in dus. A deschis colega ei, am asteptat-o in camera.Apartamentul e ok, camera de futut e un pic cam mica insa si e destul de cald.Fata arata foarte bine, imi plac minionele...subtirica, cur frumos....tatisoare micute....frumusica la fata. Parul... dreadlocks sau ceva de genul asta...cam incurcaPlatit 100 la inceput...intrebat cat timp avem...20 de minute raspuns, incadrat in timp la fix, diferenta mare de atitudine fata de pisica blonda.Pentru o prima vizita, a mers bine treaba, fata are potential mare si e loc serios de crestere la vizitele urmatoare.Clar, recomandare de vizitat pentru cine nu a fost la ea.. Dacă îți plac țigăncile este treaba ta. Mie îmi plac blondele.
oana1998 Reputație: 1116 Postat August 29, 2020 Oras:București Oras:București Postat August 29, 2020 Am plecat din oraș ! Nu știu când vom reveni
marius319 Reputație: -10 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Mica,"prosta" si cu atitudine de pestoaica..poate " guvidul" ADEVARAT ia încredințat câteva sarcini,vizitat,nu am stat ptr lipsa de interes,banii sunt buni,dar pula nu..are si colega..puțin cu fata " de cal" care ascultă doar indicatiile ei...fata e patronat cu " acte in regula"
amelyn Reputație: 16 Postat Septembrie 3, 2020 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Septembrie 3, 2020 marius319 am citit ce ai scris pe aici ești pus pe scandal vad ce pula mea tot vrei ma ai probleme mintale!?Fata nu are peste iar dacă nu ai fost la ea taci drq. Ia vezi cu tupeul asta pe tine 😈😈😈.
marius319 Reputație: -10 Postat Septembrie 3, 2020 Postat Septembrie 3, 2020 Tocmai ca am fost la ea..ea are " peste" chiar si asa micuță.. dar face gura cam mare..Asa ca tu faci.
oana1998 Reputație: 1116 Postat Septembrie 29, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 29, 2020 Hei dragutii meii ce faceti?? 🥰🥰 Ma gandeam sa va fac o vizita 😈😈😈 Voi avea un program fix cei care doriti programari va rog sa imi scrieti din timp 🥳🥳🥰🥰 . Vreau sa mentionez ca voi fi singura in locație. Lucrez pe pozele mele si locatia va fi in spate la angy ! ( știu ca unora nu va place zona dar imi place mult apartamentul ) si daca voi fi singura cu siguranta este bonus 😈🥳 Program lucru: Luni - Sambata 10:00 - 22:00 !! Voi respecta programarile. Cei care nu confirmă programarea cu 30 de min inaine va fi anulata , iar daca veti intarzia 5 - 10 min vreau sa fiu anuntata !! Programari pe whap sau sms ! 0733838553 Va pupa oana miniona 😈😈🥳🥳🥰🥰 1
rob54901 Reputație: 31 Postat Septembrie 29, 2020 Postat Septembrie 29, 2020 Buna. Sa inteleg ca Bibi a ramas la capitala? Ca eram pregatit sa o anal-izez putinðŸ˜
oana1998 Reputație: 1116 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 30, 2020 Nu dau detalii ! 🙂🙂 pupici ne auzim luni 😘😘😘
ioni12 Reputație: -3 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:Campina Oras:Campina Postat Septembrie 30, 2020 Numărul tău de tel care este
oana1998 Reputație: 1116 Postat Septembrie 30, 2020 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 30, 2020 0733838553
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum