Sari la conținut

Carla - 0758.573.269


paharnicul

Postări Recomandate


  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Am onoarea să vă salut din nou, domnișoarelor și domnilor.

 

A apărut de ceva timp în peisajul local o fată care mi-a atras atenția imediat prin voluptatea ei. Motivele pot fi văzute în anunțul cu care figurează pe publi:

 

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-girl/464fh2529562785ge41ge87g4f7ii7f2.html

 

Eu am fost la ea săptămâna trecută, dar abia acum am găsit un răgaz să scriu aceste rânduri. Așadar, la telefon este o prezență foarte agreabilă și dezinvoltă. Comunicat prețurile: 100 nr/200 ora, OP/NP in functie de igienă și normal protejat. Locația e binecunoscutul Lazăr Residence. Teoretic are o colegă, dar nu am simțit-o.

 

Ajuns la fața locului, m-a întâmpinat într-o garderobă sexy, așa cum am rugat-o. Deși scrie în anunț că e înaltă, eu am ținut morțiș să mă aștepte pe tocuri, pe care nu le-a dat jos deloc pe durata vizitei. Impresiile sunt puternice, mai ales pentru împătimiții femeilor cu forme, ca mine. Carla (numele de scenă al domnișoarei), la cei 23 de ani declarați, prezintă niște sâni mari, dar când zic MARI vreau să înțelegeți că vorbesc cât se poate de serios. Să nu uităm că sâni ei mai sunt plini și grei. Un pic lăsați, dar este firesc, având în vedere ce greutate impresionantă au. Credeți-mă, acest aspect dispare complet în momentul când te uiți în oglindă cum îi joacă sânii în timp ce o iei pe la spate. Dar să nu mă grăbesc...

 

Desigur, așa o pereche de sâni este însoțită și de un posterior MARE, cum singură mărturisește Carla în anunț, Pe scurt, o BBW în toată puterea cuvântului. Personal, o găsesc frumoasă la chip, acel păr negru lung completând o înfățișare unde ochii ei sunt piesa de rezistență.

 

Ostilitățile au debutat cu un titfuck sublim, cu penisul meu dispărând între sânii ei imenși. Aplicat un prezervativ și trecut la un oral în forță și viteză, întrucât eram pornit tare. Fiind cu timp limitat și spre regretul meu, am trecut repede la normal, dar oralul a fost foarte plăcut, fata a suportat inclusiv când îi pompam în gură fără menajamente.

 

La normal am trecut direct pe la spate, unde priveliștea feselor ei jucând era să mă dea gata în 30 secunde. Din rațiuni tactice, am trecut în lady on top, unde sânii ei umpleau aproape tot câmpul meu vizual. O desfătare pentru amatorii de acest gen.

 

Întrucât am depistat în dormitor o oglindă la un dulap, ne-am deplasat acolo, unde am continuat cu un doggy din picioare. Aici o surpriză fantastic de plăcută din partea ei. În timp ce admiram amândoi priveliștea din oglindă, Carla a început un twerk veritabil la mine în pulă, fapt care m-a terminat în câteva secunde. Priveliștea, senzația fizică, faptul că inclusiv ei îi plăcea ce făcea și ce vedea, au făcut toate ca momentul acesta să fie un final perfect al unei întâlniri de ținut minte.

 

După finalizare am continuat o discuție amicală, atmosfera relaxată și plăcută păstrându-se până la plecare. Fata chiar știe să se exprime și mi-a plăcut atenția pe care a manigestat-o față de mine inclusiv ca oaspete al ei.

 

Note:

 

Locație: 9. Apartament curat, curat și ordine în camera ostilităților(aspect foarte important, din punctul meu de vedere). Duș cu geluri, prosop. Nu am ce reproșa.

 

Aspect: Eu sunt fan forme. Pentru mine este de 10+. Păcat că nu e din Iași, urmând să revină acuși pe meleagurile natale, din ce mi-a spus.

 

Oral: 8. A fost prin prezervativ, fapt care a tăiat din senzații, plus pe viteză, la cererea mea, dar disponibilitatea ei cam la tot ce am vrut eu de la ea în acele clipe, plus plăcerea reală pe care mi-a provocat-o, fac din skill-ul ei la oral ceva ce merită încercat.

 

Normal: 9-10, acele fese în twerk, sânii ei jucând... e ceva ce nu avem în Iași, efectiv. Aplauze !

 

GFE: 10 Foarte amabilă cu tine în afara sexului. În timpul acțiunii, rezervată sonor, dar ce sunete scoate par a fi din plăcere, iar zâmbetul pe care îl avea când s-a văzut în oglindă a fost splendid!

 

Iertați-mi exaltarea, dar am așteptat foarte mult să avem în Iași o fată așa voluptoasă care să fie și o prezență agreabilă.

 

Recomandare? Eu unul am deja programare pe mâine la ea, fapt care vorbește de la sine.

 

Carla, îți mulțumesc și aici pentru o întâlnire foarte reușită.

 

Domnilor, cu respect!

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...