Sari la conținut

0728298388 Ana

Vizitator daniel031285

Postări Recomandate

• Oras:Ro
Postat

Buna dragi mei azi e ultima mea zi in pitesti va aștept pe toți cei care mai vreți sa îmi faceți o vizita 🙈💋🙈

Postat

Èšin sa va anunț ca miercuri am sa ma întorc cei care nu ați apucat sa ma vizitați o puteți face de miercuri va pup duce 💋💋💋

• Oras:pitesti
Postat

Salutare colegi ! Vin si eu cu o recenzie proaspata ! Vizitat Anna azi ( acum 30 min ) :). Modalitate de contact numarul 0720590677 , stabilit cu vreo 1 ora inainte , eu cel intarziat, Ana o draguta ( asta a fost pe scurt )

In locatie mai este cu o fata, dar Ana a anuntat , totul ok , niciun deranj !

Am optat pentru o finalizare OP , NP , pentru ca ma cuprinsese emotiile , palpitatiile , toate alea :)) atat de mult a nu vroia gogu sa iasa la lupta !

Insa Ana o draguta , mai o vb dulce , mai o mangaiere , am reusit sa ne eliberam putin , pus caciulita si executat un op asa cum imi place , dupa care eu pe lady si terminat destul de repede , chiar daca ea a simtit si a vrut sa ma opresc sa nu grabesc lucrurile !

Asadar Ana o fata lipicioasa , slabuta dar frumoasa , cu niste buze senzatie , un fund numai bun , se umezeste , geme , iti arunca priviri , ii place ! Cu siguranta as vrea sa petrec macar 40 -50 min in compania ei !

Halatul 100 , OP , NP

Baie , dus , spalat ,servetele , etc

Postat

Salutare colegi ! Vin si eu cu o recenzie proaspata ! Vizitat Anna azi ( acum 30 min ) :). Modalitate de contact numarul 0720590677 , stabilit cu vreo 1 ora inainte , eu cel intarziat, Ana o draguta ( asta a fost pe scurt )

In locatie mai este cu o fata, dar Ana a anuntat , totul ok , niciun deranj !

Am optat pentru o finalizare OP , NP , pentru ca ma cuprinsese emotiile , palpitatiile , toate alea :)) atat de mult a nu vroia gogu sa iasa la lupta !

Insa Ana o draguta , mai o vb dulce , mai o mangaiere , am reusit sa ne eliberam putin , pus caciulita si executat un op asa cum imi place , dupa care eu pe lady si terminat destul de repede , chiar daca ea a simtit si a vrut sa ma opresc sa nu grabesc lucrurile !

Asadar Ana o fata lipicioasa , slabuta dar frumoasa , cu niste buze senzatie , un fund numai bun , se umezeste , geme , iti arunca priviri , ii place ! Cu siguranta as vrea sa petrec macar 40 -50 min in compania ei !

Halatul 100 , OP , NP

Baie , dus , spalat ,servetele , etc

Mulțumesc. Ești un drăguț 💋 te aștept cu n-are drag

Postat

Pana la ce ora esti disponibila?

Un jur de ora 01:00 sau 01:30 acesta e programul meu și dimineața de la 12:00

Postat

Salutare fetelor. Aș fi interesat dacă vreuna dintre voi practică și poziția 69!? Și cam până când mai rămâneți prin zonă?

Nu îmi pare rău . Pana duminica dimineața ðŸ€

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Vizitat domnisoara!O experienta placuta.Vesela,pupacioasa...oral bunicel,normal schimbat 3 pozitii,este stramta,geme placut.La 100 lei esti cam presat de timp sa te incadrezi din maxim 15 minute,poate la 150 e mai bine.De revenit?Nu stiu!

Postat

Buna dragi mei am sa mai stau decât o zi in pitesti toți cei care nu mati vizitați o puteți face 💋

Vizitator david2020
Reputație: 0
Postat

Vizitat domnisoara!O experienta placuta.Vesela,pupacioasa...oral bunicel,normal schimbat 3 pozitii,este stramta,geme placut.La 100 lei esti cam presat de timp sa te incadrezi din maxim 15 minute,poate la 150 e mai bine.De revenit?Nu stiu!

De revenit..Nu!

Din ce-ai povestit e clar că e pe repede-nainte..cred că-i putem ura drum bun in alte locuri!

Postat

De revenit..Nu!

Din ce-ai povestit e clar că e pe repede-nainte..cred că-i putem ura drum bun in alte locuri!

si cu 150 tot pe repede inainte este , nu recomand!

Postat

De revenit..Nu!

Dragul meu nu sunt pe repede înainte ca dacă te uiți la receinziile mele din urma nu cred ca ma descriu așa oameni .. domnul care a specificat ca de revenit nu era la prețul de 100 de lei și cine ma cunoaște știe ca este oralul protejat și ca și durata undeva la 10 15 min dar asta nu însemna ca sunt pe repede de alea care ca dau afara in 5 Min nu mai comentați te rog sa îți ți părerea Pt tine . PREÈšUL MEU standard este de 150 de lei înțelegi tu și nu sunt pe graba ðŸ‘🻠Îmi cer scuze pentru cum am vb dar nu e corect sa va dați cu părerea doar pentru ca este un interval de timp 15 min la 100 lei ..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...