Sari la conținut

0728298388 Ana

Vizitator daniel031285

Postări Recomandate

• Oras:Ro
Postat

Ana duceam doru

Buna ... vineri dimineața ma voi reîntoarce la pitesti 💋â¤ï¸â¤ï¸ Te pup

Postat

Abia te astept sa te fut iar in pasarica aia stramta

Ma faci sa rad 😂😂😂😂
Vizitator daniel031285
Reputație: 0
Postat

salutare dragi colegi . tocmai am plecat de la ana . ce pot sa va spun este ca totul este la superlativ la aceasta fata . am sunat mi a raspuns imediat si mi a zis ca deabia a ajuns mi a zis locatia in bloc cu jerry pizza intrare pe spate pe niste usi de termopan maro . am vb ca ajung in 15 min zis si facut ajuns la ea era in chilotei roz si intr un tricou fara buric . la cererea mea a pus si tocurile . am inceput cu un oral din partea mea o pasarica superba mirosea asa frumos . apoi oral protejat la cererea mea (on extra 50) si dupa cateva min zice haide mi o bagi :)) zic da hai . am inceput pe la spate . schimbat misionar si terminat in balon n am putut sa i rezist mai mult la cum gemea .. ca si note op 9 din cauza balonului are cercelus in limba e senzatie . np 10 . facut dus si inainte si dupa . curat gel de dus prosop totu foarte ok . iti multumesc ana si sper sa ramai cat mai mult la noi . 😘😘

Postat

salutare dragi colegi . tocmai am plecat de la ana . ce pot sa va spun este ca totul este la superlativ la aceasta fata . am sunat mi a raspuns imediat si mi a zis ca deabia a ajuns mi a zis locatia in bloc cu jerry pizza intrare pe spate pe niste usi de termopan maro . am vb ca ajung in 15 min zis si facut ajuns la ea era in chilotei roz si intr un tricou fara buric . la cererea mea a pus si tocurile . am inceput cu un oral din partea mea o pasarica superba mirosea asa frumos . apoi oral protejat la cererea mea (on extra 50) si dupa cateva min zice haide mi o bagi :)) zic da hai . am inceput pe la spate . schimbat misionar si terminat in balon n am putut sa i rezist mai mult la cum gemea .. ca si note op 9 din cauza balonului are cercelus in limba e senzatie . np 10 . facut dus si inainte si dupa . curat gel de dus prosop totu foarte ok . iti multumesc ana si sper sa ramai cat mai mult la noi . 😘😘

ÃŽți mulțumesc și eu te pup dulce rău și încerc sa rămân 💋â¤ï¸

Vizitator ionuutzuu
Postat

Doar ON 50 de lei extra? :))))

Pt. anal / cim la cât ajunge nr? 200-250?

Vizitator daniel031285
Postat

Doar ON 50 de lei extra? :))))

Pt. anal / cim la cât ajunge nr? 200-250?

nu stiu daca face anal tariful este 100 cu op si 150 cu on .
Postat

Buna Ana! Cat mai stai prin Pitesti?

Buna vineri dimineața plec așa ca te aștept / ca aștept cât mai mulți sa ma mai vizitați 🙈💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...