gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Partajează Postat Octombrie 29, 2018 noul numar de telefon al zdrentei batrane, curve si fomiste, care inca presteaza la burebista...s a numit flory, cristina, diana, etc, etc, ec...va urez succes la marcat banutii, nu si la masaj profesional. o zdeanta. Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2018 noul numar de telefon al zdrentei batrane, curve si fomiste, care inca presteaza la burebista...s a numit flory, cristina, diana, etc, etc, ec...va urez succes la marcat banutii, nu si la masaj profesional. o zdeanta. [/qDescriere anunt Masaj de intretinere masaj profesional, experienta si atestat, locatie curata. Masajul se face pe masa de masaj. Masaj lombar si fesier, se insista pe fesieri (puncte nervului sciatic). Detalii suplimentare Pt persoanele care stau mult pe scaun se maseaza spatele,zona cervicala,zona lombara,fesieriizsambele si talpile. Se poate face si sedinte de reflexoterapie (masarea punctelor din talpa )ca si tratament terapeutic. Se poate face un masaj capilar si facial pt o relaxare completa.Masajul dureaza 90 de minute si costa 150 de roni. Se face dus inainte pt elasticitate pielii. Prosoape curate fierte la 90 de grade. Discretie:nu va veti intilni cu nimeni si nu veti astepta la baie pt ca sunt singura. Masajul se finalizeaza manual pt cei care vor o relaxare completa. Nu raspund la sms si nr ascuns. Daca nu raspund reveniti pt ca lucrind singura nu are cine raspunde. Va astept cu drag in locatia mea pt a ne cunoaste. 0749.672.XXX(vezi telefon) Trimite mesaj privat Anunturile utilizatorului Statistici imobiliare Stiri Termeni si conditii Copyright © 2018 ANUNTUL TELEFONIC uote] Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Octombrie 29, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2018 o zdreanta care a futut tot situl, in toate gauriile pe care le are, contra cost si si a permis sa si faca profile false sau sa si puna clientii, pestii sa dea si n concurenta .o idioata, careia ii urez la multe puli in cur. Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2018 noul numar de telefon al zdrentei batrane, curve si fomiste, care inca presteaza la burebista...s a numit flory, cristina, diana, etc, etc, ec...va urez succes la marcat banutii, nu si la masaj profesional. o zdeanta. Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Octombrie 30, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2018 noul numar de telefon al zdrentei batrane, curve si fomiste, care inca presteaza la burebista...s a numit flory, cristina, diana, etc, etc, ec...va urez succes la marcat banutii, nu si la masaj profesional. o zdeanta. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Ce tîmpenie!O cunosc pe doamna maseuza de cind lucra la cabinet terapeutic.Nu stiu daca pe site sunt maseuze care au lucrat in domeniu la cabinete sau spauri,etc.Cu diploma da..dar nu sa lucreze undeva in domeniu cu acte.Dar nu asta mi se pare ciudat ci faptul ca doamna Flori de la Obor s.a purtat si se poartă mai josnic decit Albastru de Metil:el a scris de ea si ea,la rindul ei,loveste in cineva care nu era implicată in ceartă lor doar pt ca el ii făcuse recenzii pozitive.Păcat doamna Flory ca te cobori sa vorbesti f urit desi esti o doamna si la o vîrsta respectabilă.Păcat ca faci si tu acelasi lucru ca Albastru.Ai o fata parca..Păcat.Eu sunt Clientul Cristinei,Dianei sau cum vrea sa.si zică de ani de zile si stiu cum lucreaza.Si o recomand cu drag.Chiar si voi ati recunoscut la un moment dat cind o ponegreati.Diana si alte nume au colaborat cu ea dar asta e alta poveste.Are diploma si pfa si poate sa le prezinte oricui.Zici ca a pus clientii sau pestii sa scrie recenzii?tie cine iti scrie recenzii?ESTI LA FEL CA ALBASTRU SAU POATE MAI RAU!ALA S.A OPRIT DAR TU ESTI OBSESIVA.Ti.as spune si de ce si.a schimbat nr de tel...dar pt ce? Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Gheorghe Gheorghe ,daca Cristina e batrina,doamna Flory pe care o reprezinti cum e?Sa ti.o descriu?sa vorbesc de problemele ei cu ochii?dar nu sunt ca tine!Dar Gheorghe tu esti chiar Flory de la Obor si nu.ti spun de unde stiu si te porti ca o tata nu cum ar trebui o doamna!As zice mai multe..dar incerc sa nu ma cobor. Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Gheorghe Gheorghe ,daca Cristina e batrina,doamna Flory pe care o reprezinti cum e?Sa ti.o descriu?sa vorbesc de problemele ei cu ochii?dar nu sunt ca tine!Dar Gheorghe tu esti chiar Flory de la Obor si nu.ti spun de unde stiu si te porti ca o tata nu cum ar trebui o doamna!As zice mai multe..dar incerc sa nu ma cobor. Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 E, uite de aia nu mai pot eu, de zdreanta batrana si curva de la burebista, sau de tiganca de la obor...nici macar in cot nu ma doare, nici de una nici de alta... Felicitari stimabile ptr efortul depus de a aduce atatea osanale doamne de la burebista. Mergi la ea, poate ti ofera un masaj gratis. :rax2 Scarba mi ar fii de toti postacii care nu au ce face si butoneaza aiurea pe aici. :rax2 1 Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 sa mori tu ca nu.ti pasă de aia de la Obor...sau ca nu esti chiar ea!Altfel nu ai urmări.o pe doamna Cristina aiurea in Tramvai! Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Si vrei sa vezi ca eu pot afla cine esti!sa vezi pe urma! Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Ok doamna Cristina s.a mai împlinit dar chioară ta de la Obor ce e?vreo tineri ca.Dar fac pauriu ca tu esti chiar baba aia nebună.Aia vbeste ca centuristele si mai sunt indic ii.Aici suntem un pseudonim.In viata reală nu stiti cine suntem.Sa nu va para rau. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Nu stiu cine si ce a scris de coordonată de la Obor de s.a inflamat asa si nici ce e adevarat sau nu dar aia/ala s.au potolit dar cotoroanta sau pestele ei nu se poți peste se pare si face mai rau decit aia ca in loc sa se certe cu ei se ceartă cu una care e in aceeasi situatie ca ea:nici nu stie cine sunt personajele nici nu o intereseaza iar daca ar sti..doar nu sunt angajatii ei sa.i tragă la răspundere.Niste oameni car merg la masaj..propprobabil in multe locații.Dar creierele astea infecate nu au de cine sa se ia si se răzbună ca idiotii tot pe cineva ca si ei.Am fost la nebună de la Obor,are casa mare curata,masaj bun dar tot nebună rămîne si cind te uiti la ea te sperie zici ca.i iese un ochi.mia vorbit de ale ei si de fi.sa.totul e ok si n.as fi jignit.o dar vad ca aceasta cotoroanta nu se mai opreste.de aceea arata asa distrusă din cauza rautatii ei.:Ia marcat chipul.Si tu băi Gheorghe oroori esti cotoroanta ori servitorii ei..ce ai cu Cristina ca nici nu ai fost la ea nici nu te.a deranjat...ha,zi? Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Nu stiu cine si ce a scris de coordonată de la Obor de s.a inflamat asa si nici ce e adevarat sau nu dar aia/ala s.au potolit dar cotoroanta sau pestele ei nu se poți peste se pare si face mai rau decit aia ca in loc sa se certe cu ei se ceartă cu una care e in aceeasi situatie ca ea:nici nu stie cine sunt personajele nici nu o intereseaza iar daca ar sti..doar nu sunt angajatii ei sa.i tragă la răspundere.Niste oameni car merg la masaj..propprobabil in multe locații.Dar creierele astea infecate nu au de cine sa se ia si se răzbună ca idiotii tot pe cineva ca si ei.Am fost la nebună de la Obor,are casa mare curata,masaj bun dar tot nebună rămîne si cind te uiti la ea te sperie zici ca.i iese un ochi.mia vorbit de ale ei si de fi.sa.totul e ok si n.as fi jignit.o dar vad ca aceasta cotoroanta nu se mai opreste.de aceea arata asa distrusă din cauza rautatii ei.:Ia marcat chipul.Si tu băi Gheorghe oroori esti cotoroanta ori servitorii ei..ce ai cu Cristina ca nici nu ai fost la ea nici nu te.a deranjat...ha,zi? Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 I.a zi Gheorghe.noi butoane aiurea tu?cu ce scop?daca nu.ti pasă de Cristina si de aia cu vocabular de centurista de ce scrii pe aici si înjuri si jignesti?ai scăpat de undeva si umbli liber?Esti retardat,fratioare daca înjuri in om fara sa.l cunosti fara sa fi avut legătură cu el.Arata.ti ma moaca sa vedem si noi ce fel de mare rahat esti! Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 I.a zi Gheorghe.noi butoane aiurea tu?cu ce scop?daca nu.ti pasă de Cristina si de aia cu vocabular de centurista de ce scrii pe aici si înjuri si jignesti?ai scăpat de undeva si umbli liber?Esti retardat,fratioare daca înjuri in om fara sa.l cunosti fara sa fi avut legătură cu el.Arata.ti ma moaca sa vedem si noi ce fel de mare rahat esti! Link spre comentariu
albastru de metil Reputație: 3 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Toplita Oras:Toplita Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Nu o mai bagati in seama pe zdreanta de la Obor ca nu merita osteneala.Eu am lăsat.o sa parasuteze ca e dilie.Nu mi.am dat seama ca mai scrie am de 30 maseuze de bine sa vedem cu cine se mai certa.Gheorghiță asta nebună.Lăsați.o ca e pe duca,Alzeimeirul se instalează.E senilă. Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Senila asta se da drept Gheorghe.A zis ea odata ca la nervi devine țiganca.Pai jignesti tiganii!Ea e centurista,boschetareasa la vor ba!o nenorocita! Link spre comentariu
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Ii voi face o vizită bischetaresei de la Obor. Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Ce tîmpenie!O cunosc pe doamna maseuza de cind lucra la cabinet terapeutic.Nu stiu daca pe site sunt maseuze care au lucrat in domeniu la cabinete sau spauri,etc.Cu diploma da..dar nu sa lucreze undeva in domeniu cu acte.Dar nu asta mi se pare ciudat ci faptul ca doamna Flori de la Obor s.a purtat si se poartă mai josnic decit Albastru de Metil:el a scris de ea si ea,la rindul ei,loveste in cineva care nu era implicată in ceartă lor doar pt ca el ii făcuse recenzii pozitive.Păcat doamna Flory ca te cobori sa vorbesti f urit desi esti o doamna si la o vîrsta respectabilă.Păcat ca faci si tu acelasi lucru ca Albastru.Ai o fata parca..Păcat.Eu sunt Clientul Cristinei,Dianei sau cum vrea sa.si zică de ani de zile si stiu cum lucreaza.Si o recomand cu drag.Chiar si voi ati recunoscut la un moment dat cind o ponegreati.Diana si alte nume au colaborat cu ea dar asta e alta poveste.Are diploma si pfa si poate sa le prezinte oricui.Zici ca a pus clientii sau pestii sa scrie recenzii?tie cine iti scrie recenzii?ESTI LA FEL CA ALBASTRU SAU POATE MAI RAU!ALA S.A OPRIT DAR TU ESTI OBSESIVA.Ti.as spune si de ce si.a schimbat nr de tel...dar pt ce? Link spre comentariu
gheorgheorghe Reputație: -3 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:toplita Oras:toplita Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Cui ii pasa?Zdeanta asta, cu foame mare n gat, care se da maseuza cu atestat si multa experienta si a bagato prin toate gaurile, contra cost.A futut tot situl contra cost si dupa chef.Daca a vazut ca nu mai e cautata, a dat in concurenta.Pestii, clientii sau chiar ea, conturi false, etc...a facut de balamuc pe aici pe toata lumea.Deci cui ii pasa ca acum se da drept terapeuta venita din Braila, Rusia...sau de unde vrea ea sa fie.Cui dracu ii pasa de ea si de tine care o lauzi pe aici?Daca ti e mila ca a avut mari probleme cu ochii, mergi gunoiule si tu si trageio la ochiul maro, contra cost.Poate revine la realitate Flory, Diana, Cristina...sau cu dracu vrea ea sa se cheme...si se invata minte sa nu balacareasca aiurea pe situl asta de rahat pe toata lumea.Are asa de multe pete ca nu o sa se mai spele in veci de veci.Vezi....postarile de pe situl asta... Flory Burebita, Diana....Cristina... Link spre comentariu
albastru de metil Reputație: 3 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Toplita Oras:Toplita Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Si ce.ti pasă tie ma rog?I.a uimeste.ma!Ma.ta nu e zdreanta ca nu te.a educat?daca nu o cunosti de cevmortii ma.tii moartă sau vie te iei de curul ei?Bagami.as pula in familia ta de zdreanță de la Obor!Hai ca trec pe la tine fututi morții ma.tii si te fur si pe tine si fi ca.ta sa te sat uri. Link spre comentariu
albastru de metil Reputație: 3 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Toplita Oras:Toplita Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Si ce.ti pasă tie ma rog?I.a uimeste.ma!Ma.ta nu e zdreanta ca nu te.a educat?daca nu o cunosti de cevmortii ma.tii moartă sau vie te iei de curul ei?Bagami.as pula in familia ta de zdreanță de la Obor!Hai ca trec pe la tine fututi morții ma.tii si te fur si pe tine si fi ca.ta sa te sat uri. Link spre comentariu
albastru de metil Reputație: 3 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Toplita Oras:Toplita Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Si ce.ti pasă tie ma rog?I.a uimeste.ma!Ma.ta nu e zdreanta ca nu te.a educat?daca nu o cunosti de ce mortii ma.tii moartă sau vie te iei de curul ei?Bagami.as pula in familia ta de zdreanță de la Obor!Hai ca trec pe la tine fututi morții ma.tii si te futsi pe tine si fi ca.ta sa te sat uri.Tu nu esti fomista si zdreanta?Stai cu sperma.n bot toata ziua Chioară dracu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum