Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:toplita

Ce tîmpenie!O cunosc pe doamna maseuza de cind lucra la cabinet terapeutic.Nu stiu daca pe site sunt maseuze care au lucrat in domeniu la cabinete sau spauri,etc.

Cu diploma da..dar nu sa lucreze undeva in domeniu cu acte.

Dar nu asta mi se pare ciudat ci faptul ca doamna Flori de la Obor s.a purtat si se poartă mai josnic decit Albastru de Metil:el a scris de ea si ea,la rindul ei,loveste in cineva care nu era implicată in ceartă lor doar pt ca el ii făcuse recenzii pozitive.

Păcat doamna Flory ca te cobori sa vorbesti f urit desi esti o doamna si la o vîrsta respectabilă.

Păcat ca faci si tu acelasi lucru ca Albastru.Ai o fata parca..Păcat.

Eu sunt Clientul Cristinei,Dianei sau cum vrea sa.si zică de ani de zile si stiu cum lucreaza.

Si o recomand cu drag.

Chiar si voi ati recunoscut la un moment dat cind o ponegreati.

Diana si alte nume au colaborat cu ea dar asta e alta poveste.

Are diploma si pfa si poate sa le prezinte oricui.

Zici ca a pus clientii sau pestii sa scrie recenzii?tie cine iti scrie recenzii?

ESTI LA FEL CA ALBASTRU SAU POATE MAI RAU!ALA S.A OPRIT DAR TU ESTI OBSESIVA.

Ti.as spune si de ce si.a schimbat nr de tel...dar pt ce?

Link spre comentariu

Primeste exact ce a semanat,numai ca ea e o curva, fara scrupule, care face orice pentru banii.

O curva fara tupeu, nu face fata, dar cu profile false si multa minciuna incearca sa se descurce.

Acum e venita de la Chisinau, prima data n Bucuresti, medic, terapeut, cu diploma de maseur, etc...

E strict problema ei. 

Cui crezi tu ca i pasa de o zdrenta batrana, grasa, mincinoasa, care e dispusa sa faca si sa zica orice pentru a face banii?

Link spre comentariu

Ce tîmpenie!O cunosc pe doamna maseuza de cind lucra la cabinet terapeutic.Nu stiu daca pe site sunt maseuze care au lucrat in domeniu la cabinete sau spauri,etc.

Cu diploma da..dar nu sa lucreze undeva in domeniu cu acte.

Dar nu asta mi se pare ciudat ci faptul ca doamna Flori de la Obor s.a purtat si se poartă mai josnic decit Albastru de Metil:el a scris de ea si ea,la rindul ei,loveste in cineva care nu era implicată in ceartă lor doar pt ca el ii făcuse recenzii pozitive.

Păcat doamna Flory ca te cobori sa vorbesti f urit desi esti o doamna si la o vîrsta respectabilă.

Păcat ca faci si tu acelasi lucru ca Albastru.Ai o fata parca..Păcat.

Eu sunt Clientul Cristinei,Dianei sau cum vrea sa.si zică de ani de zile si stiu cum lucreaza.

Si o recomand cu drag.

Chiar si voi ati recunoscut la un moment dat cind o ponegreati.

Diana si alte nume au colaborat cu ea dar asta e alta poveste.

Are diploma si pfa si poate sa le prezinte oricui.

Zici ca a pus clientii sau pestii sa scrie recenzii?tie cine iti scrie recenzii?

ESTI LA FEL CA ALBASTRU SAU POATE MAI RAU!ALA S.A OPRIT DAR TU ESTI OBSESIVA.

Ti.as spune si de ce si.a schimbat nr de tel...dar pt ce?

Link spre comentariu

Uitati o pe doamna, nou sosita de la Chisinau, care activeaza pentru prima data in Bucuresti...MASAJ PROFESIONAL, inclusiv la copii....

Poate are si bioenergie, a capatato...ca FLORY, CRISTINA, DIANA, ETC...IN BORDELUL DE LA BUREBISTA, dupa ce, contra cost, si a traso prin toate gaurile.

Nu pot, decat sa i doresc succes, in toate orificiile.

O ZDREANTA, FOMISTA, MINCINOASA, INVIDIOASA, PUSA NUMAI PE FACUT BANII.

VA UREZ SA AVETI NOROC, LA MARCAT BANUTI SI FUTUT BABA.

SCARBA MI E DE ASEMENEA GUNOIE.

Link spre comentariu

Ai mare dreptate. Flory de la Burebista, a ramas fara clientii....dupa ce a futut tot situl...

Asa ca a inceput sa dea in doamnele care chiar fac masaj profi, prin profile false, pesti sau clienti. Inclin sa cred ca tot ea e in spatele la toate postarile. A gasit pe cineva mai intemeiat ca ea, sa si apere reputatia, strict de maseuza, nu de curva.

Sper ca a primit ce a semanat.

Link spre comentariu

Gheorghe Gheorghe ,daca Cristina e batrina,doamna Flory pe care o reprezinti cum e?

Sa ti.o descriu?sa vorbesc de problemele ei cu ochii?dar nu sunt ca tine!Dar Gheorghe tu esti chiar Flory de la Obor si nu.ti spun de unde stiu si te porti ca o tata nu cum ar trebui o doamna!

As zice mai multe..dar incerc sa nu ma cobor.

Unde sa nu te cobori?

Poti mai jos decat te ai coborat?

O cunosti pesonal pe maseuza de la obor?

Nu prea cred.

Stai in banca ta, ca ti o iei si tu, peste bot.

Link spre comentariu

Daca o cunosti personal, pe maseuza de la obor, in care tot da zdreanta de curva batrana si fomista, zisa Flory, Cristina, Diana, nou sosita chiar daca tu o cunosti de de anii de zile, de la Chisinau...ce probleme are maseuza de la obor?...

Niciuna, nici macar cu ochii...e mioapa, poarta ochelari de distanta, pe strada si la tv...nu are fete, pe care sa le artate in poza lui albastru de metil, pe care el vrea sa le fute cu ma sa la gramada.

Nici macar probleme locative sau financiare nu are. Asa ca.

Daca nu cunosti, nu te exprima, nu minti....ca oricum, te ai coborat destul, nu prea mai ai unde.

Gheorghe Gheorghe ,daca Cristina e batrina,doamna Flory pe care o reprezinti cum e?
Sa ti.o descriu?sa vorbesc de problemele ei cu ochii?dar nu sunt ca tine!Dar Gheorghe tu esti chiar Flory de la Obor si nu.ti spun de unde stiu si te porti ca o tata nu cum ar trebui o doamna!
As zice mai multe..dar incerc sa nu ma cobor.

Link spre comentariu

Ai marcat si tu la Flory de la burebista, atunci nu ti a ramas un gust amar ca ai dat 200 sa futi o baba?...care culmea are tupeul sa dea in toata lumea si sa si faca reclama peste tot? Cu 200 sute te duceai la o 4 curve, care recunosteau ce ce se ocupa si mai aratatu si bine...

Mi se pare ca intrece orice limita topicul asta. Nu mai are nicio legatura cu informarea, ci sunt atacuri personale, din toate partile. Daca vede un admin, propun inchiderea si banarea userilor/pestilor. Ne pierdem timpul si lasa un gust foarte amar.

Link spre comentariu

Text: 0749672514
Masaj profesional
Masaj profesional 150 LeiSelecteaza anunt
te astept la un masaj profesional, pe masa de masaj efectuat timp de 60 de minute. Locatie discreta fara aglomeratie si fara graba. Masajul...

Prestari servicii - servicii diverse Bucuresti, ieri, 21:14
Masaj de intretinere

Link spre comentariu

Masaj profesional

te astept la un masaj profesional, pe masa de masaj efectuat timp de 60 de minute. Locatie discreta fara aglomeratie si fara graba. Masajul...

Masaj de intretinere

Masaj profesional

Masaj de intretinere

post-270392-0-86911600-1543275753_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ia uitatio pe celebra Flory, [de la Burebista], Cristina, Diana, basarabeanca, noul sosita de la Chisinau, cu diploma de medic, pentru prima data in Bucuresti....care face masaj profesional si va repara coloana, care face masaj si la copii vostri, care si o trage prin toate gauriile cand vede banul...care minte si bajocoreste pe toata lumea. Va rog priviti un gunoi de care mi e tare scarba, in toata splendoarea lui.

Link spre comentariu

Ia uitatio pe celebra Flory, [de la Burebista], Cristina, Diana, basarabeanca, noul sosita de la Chisinau, cu diploma de medic, pentru prima data in Bucuresti....care face masaj profesional si va repara coloana, care face masaj si la copii vostri, care si o trage prin toate gauriile cand vede banul...care minte si bajocoreste pe toata lumea. Va rog priviti un gunoi de care mi e tare scarba, in toata splendoarea lui.

Link spre comentariu

Masaj de relaxare,
prevnext Vezi galeria
Descriere anunt
Masaj de relaxare,
doamna matura fac masaj de relaxare la mine in locatie. Caldura. Parcari. Intimitate. Imi selectez clientii.

Detalii suplimentare
100 o jumatate de h.
200 ora.

0757.228.XXX(vezi telefon)
Trimite mesaj privat
Anunturile utilizatorului

Statistici imobiliare Stiri Termeni si conditii
Copyright © 2018 ANUNTUL TELEFONIC

Link spre comentariu

uitati baba cum se prostitueaza, cica face masa profi...e atestata, doctor, terapeut venit din basarabia...zdreanta care bajocoreste pe toti si pe toate.

foame mare, curva cu mult tupeu si nesimtire. 

Flory, Cristina, Diana sau cum vrei sa te numesti, esti o mare ZDREANTA.

Link spre comentariu

Masaj profesional

Masaj de intretinere

Link spre comentariu

post-270392-0-90063300-1543685130_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...