Sari la conținut

Blonda siliconata 0756355422

ti_vole

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Blonda siliconata 0756355422
  • Oras:București
Postat
Acum 3 ore, alessand a spus:

Hello,o sa ajung la voi in zona luna viitoare cu siguranta.O sa las aici o lista cu servicii si pret .Pusy💋

Te așteptăm cu mare drag .

• Oras:bucuresti
Postat

De luni ne bucuram pt 3 zile de blonda,locatie tot la Davison,tarife la fel,programari pe whatsapp,m-a rugat sa scriu eu,ca ea nu mai poate posta!!

Postat

0756355422 asta e nr,zicea ca raspunde pe whatsapp doar de luni 18.11 incepand cu ora 12

• Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
Postat

Dacă tot vorbim de calitate @alessand a revenit în oraș pentru două zile și cei care prefera serviciile ei o găsesc la vila Davison cu o programare prealabilă înainte! Aici e vorba clar de calitate nu de culoare

• Like 3

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Postat
Acum 3 ore, Badboyinbed a spus:

Dacă tot vorbim de calitate @alessand a revenit în oraș pentru două zile și cei care prefera serviciile ei o găsesc la vila Davison cu o programare prealabilă înainte! Aici e vorba clar de calitate nu de culoare

Păcat că stă atât de puțin și nu anunță din timp să fim și noi în localitate. 

• Oras:Pullon
Postat
Acum 21 ore, Badboyinbed a spus:

Mulțumesc pentru atenționare , personal nu i-am văzut anunțul pe publi fiindcă îl postează rar (are făcute deja programările) și m-ai ajutat mult , am venit special pentru ea. 

A fost o primă întâlnire reușită , fără grabă , un 35 minute dtd , face un oral fain soft cu încercări de Deep , atenție la ouțe , acceptă poziții, misionar, doggy, lot și mare dilemă la finalizare .....pe acei sâni de-a dreptul superbi sau cim ...eu aș fi vrut ambele însă a ieșit varianta doi 😅

Te pup Alexandra și îți mulțumesc pentru amabilitate 😘

• Like 3
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat
La 23.10.2024 la 18:47, alessand a spus:

Hello,o sa ajung la voi in zona luna viitoare cu siguranta.O sa las aici o lista cu servicii si pret .Pusy💋

Buna. Niste poze noi poti adauga te rog ? 😘😘

Postat

Foarte simpatică doamna de la chioșcul de lângă Vila Davison , mi-a făcut un mic favor , cumpărai și eu cate ceva și lăsai un mic tips , m-a întrebat "dar ...doriți să vă cazați acolo ..?" , i-am răspuns că am doar o "treabă " la care ea a percutat imediat și și-a dat seama scopul pentru care venisem tocmai de la Severin ....😅😅😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...