magiun Reputație: 455 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Noiembrie 6, 2018 Bun@mai pune poze
magiun Reputație: 455 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Noiembrie 6, 2018 Cum te numești ranya_ antonia sau karina
liviu95 Reputație: 2259 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2018 Cand am vazut pozele si 150 lei fin zic merita, o sa o incerc....mai citesc un pic, 0 recenzii in schimb pretul 200 lei fin. Seriozitate 100%! Next!! 2
magiun Reputație: 455 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Noiembrie 6, 2018 Îi merge...altfel nu saltă prețu
ranya_antonya Reputație: 5 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:București, sectorul1 Oras:București, sectorul1 Autor Postat Noiembrie 8, 2018 Buna
undoomed Reputație: 67 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 10, 2018 Vizionand pozele domnisoarei mi-am amintit ca am mai vazut ceva foarte asemanator acum ceva timp aici pe forum, pe alt topic, pe care nu il mai gasesc acum. Era vorba de o tipa care avea locatia tot prin Aviatiei (raisa? rania? sau ceva de genul asta) si avea o recenzie destul de buna, asa ca acum cateva zile am decis sa testez, cu riscul unei tepe pe care mi-l asumasem. Am vorbit pe whatsapp, mi-a dat informatii despre servicii si preturi si a ramas sa ne vedem cam intr-o ora. Mi-a zis si programul dar l-am uitat, eu unul am ajuns pe la ea in miez de noapte. Ajuns la locatie nu mica mi-a fost mirarea sa intalnesc fata din poze. O bruneta simpatica, tatuata, silicoane mari, zambitoare. Nu stiu ce origini are, si nici nu m-a interesat avand in vedere ca era ok ca igiena si ca atitudine, dar e o prezenta destul de exotica, cu forme care te duc cu gandul la Brazilia. Fiind amator de exotic nu avea ce sa nu imi placa, asa ca am decartat repede cadoul (300h) si ne-am pus pe treaba Igienizarea s-a produs pe baza de servetele umede, asta nu m-a deranjat de data asta pentru ca facusem dus inainte sa plec spre ea. Actiunea propriu zisa mi-a depasit din nou asteptarile, fata se misca bine, se implica si pare sa ii placa sexul. Oral bun, sarutari (fara fk). Am schimbat cateva pozitii si am terminat in doggystyle admirandu-i posteriorul, care mi s-a imprimat pe retina. Nr doi a fost doar oral la initiativa mea. Am mai vorbit un pic dupa ce am terminat si ne-am luat ramas bun. Per total pentru mine a fost o surpriza placuta gagica Pare a lucra mai mult ocazional si nici cu forumul nu se descurca foarte bine, motiv pentru care nu prea se manifesta aici. Nu stiu daca e asa ok cu toti clientii sau am facut un pic de click cu ea, dar o sa revin daca mai dau de ea. 4
gicanul Reputație: -132 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Noiembrie 11, 2018 Hmmmmm
ranya_antonya Reputație: 5 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București, sectorul1 Oras:București, sectorul1 Autor Postat Noiembrie 14, 2018 Bună
ranya_antonya Reputație: 5 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:București, sectorul1 Oras:București, sectorul1 Autor Postat Noiembrie 14, 2018 Pentru mai multe detalii trimiteți ți msg pe whatsap
codered Reputație: 3190 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 30, 2018 Pozele sunt foarte inselatoare si foarte prelucrate. In ele arata de 9.5, in realitate cam de 6-7. Cel mai tare o trage in jos fata. Are ceva potential, cu un pic de sport si dieta nota ar creste. Apartament : undeva in zona de nord, se poate ajunge usor cu gpsIgiena : buna, dar nu a facut dus inainte. Servicii : medii, e bine intentionata,dar o depunctez pentru ca promite FK si nu face. Atitudinea este ok, dar lipseste GFE-ul. Nu am intrebat de CIM/COF. Recomand doar pentru varianta de o finalizare, costul pe ora fiind prea mare pentru ceea ce ofera. Ar trebui sa scoata FK din meniu, daca la fata locului nu il ofera. 5
magiun Reputație: 455 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:🖕 Oras:🖕 Postat Noiembrie 30, 2018 La fața e căzută rau
gladiato Reputație: 771 Postat Decembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 1, 2018 Fapte pula...
kingx Reputație: 360 Postat Decembrie 1, 2018 Oras:_ Oras:_ Postat Decembrie 1, 2018 Buna, in ce zona ai locatia?Mersi!
ranya_antonya Reputație: 5 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:București, sectorul1 Oras:București, sectorul1 Autor Postat Decembrie 6, 2018 Buna
ranya_antonya Reputație: 5 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:București, sectorul1 Oras:București, sectorul1 Autor Postat Decembrie 13, 2018 Bunaa
ranya_antonya Reputație: 5 Postat Decembrie 13, 2018 Oras:București, sectorul1 Oras:București, sectorul1 Autor Postat Decembrie 13, 2018 Bunaa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum