eva007 Reputație: 16 Postat Octombrie 31, 2018 Postat Octombrie 31, 2018 Invit domnii pretentiosi intr o locatie centrala de lux dotata cu jacuzzi pentru a ne relaxa impreuna ...Serviciile mele sunt Oral&normal-100 lei nr sau 200 de lei ora (fac si extra-servicii pentru cine doreste)Sunt o fire foarte dezinvolta si imi place sa socializez ! 2
tudor1 Reputație: 55 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2018 BUna! Ce inseamna servicii extra (tipuri, pret) ? Si foarte important... De ce doar "domnii pretentiosi"? :hmmmCAre ar fi programul? In ce zona? P.S. Am pus mai multe intrebari sa par si eu genul mai pretentios, asa ;) Ms 1
averescu Reputație: 38 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2018 A fost cineva?
eva007 Reputație: 16 Postat Noiembrie 1, 2018 Autor Postat Noiembrie 1, 2018 BUna! Ce inseamna servicii extra (tipuri, pret) ? Si foarte important... De ce doar "domnii pretentiosi"? :hmmmCAre ar fi programul? In ce zona? P.S. Am pus mai multe intrebari sa par si eu genul mai pretentios, asa ;) Msserviciile extra sunt de oral neprotejat cu finalizare...... unde iti doresti tu!!!programul este de la 13:00 pana la 02:00 in zona rond alba iulia pe bulevardul unirii la BCRps: ma bucur ca intrebi , cu placere ...te pup 1
Membru Premium only-me Reputație: 17204 Postat Noiembrie 1, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Noiembrie 1, 2018 serviciile extra sunt de oral neprotejat cu finalizare...... unde iti doresti tu...te pupSi pret!?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2018 Postat Noiembrie 1, 2018 A fost cineva? da n am timp acum, dar e de bine, o sa revin
Postări Recomandate