ardean Reputație: 3 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: 0740001122 Oras:Bucuresti Telefon: 0740001122 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2018 Am vorbit eu cu ea. Din ce am inteles, organizeaza 2 ganbanguri cu cate 5-6 locuri fiecare. Fata e deschisa si pare ca ii place. Nu par sa fie restrictii, decat in limita bunului simt fara marlanii
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Am vorbit eu cu ea. Din ce am inteles, organizeaza 2 ganbanguri cu cate 5-6 locuri fiecare. Fata e deschisa si pare ca ii place. Nu par sa fie restrictii, decat in limita bunului simt fara marlaniiNu pare, e sigur, altfel n-ar face așa ceva :) Vorbesc în cunoștință de cauză ;)
profesionistul Reputație: 105 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Am vorbit eu cu ea. Din ce am inteles, organizeaza 2 ganbanguri cu cate 5-6 locuri fiecare. Fata e deschisa si pare ca ii place. Nu par sa fie restrictii, decat in limita bunului simt fara marlaniiam vorbit eu cu ea acum 2 saptamani si nu mai era nici un loc vacant, nu face compromisuri si odata bagat pe lista nu inlocuieste pe altii chiar daca doritorii sunt cu bun mult simt, arata bine. Acum pentru cei alesi initial nu stiu cum a fost preselectia si care au fost criteriile.
ardean Reputație: 3 Postat Noiembrie 16, 2018 Telefon: 0740001122 Oras:Bucuresti Telefon: 0740001122 Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2018 Nu pare, e sigur, altfel n-ar face așa ceva :) Vorbesc în cunoștință de cauză ;)Faci analiza pe text ca la limba romana, in liceu, sa dea naiba :)))Da, si mie mis-a parut ca ii place pwla grav ;)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Faci analiza pe text ca la limba romana, in liceu, sa dea naiba :)))Da, si mie mis-a parut ca ii place pwla grav ;)Nu e chiar așa ;) Pentru Alina contează în primul rând purtătorul de pulă. Dacă acesta nu reușește să facă față așteptărilor ei sufletești, pula lui devine doar o unealtă sexuală neinteresantă, oricât de deosebită ar fi :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum