Sari la conținut

Gangbang

Postări Recomandate

• Telefon: 0740001122
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vorbit eu cu ea. Din ce am inteles, organizeaza 2 ganbanguri cu cate 5-6 locuri fiecare. Fata e deschisa si pare ca ii place. Nu par sa fie restrictii, decat in limita bunului simt fara marlanii

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Am vorbit eu cu ea. Din ce am inteles, organizeaza 2 ganbanguri cu cate 5-6 locuri fiecare. Fata e deschisa si pare ca ii place. Nu par sa fie restrictii, decat in limita bunului simt fara marlanii

Nu pare, e sigur, altfel n-ar face așa ceva :) Vorbesc în cunoștință de cauză ;)

Postat

am vorbit eu cu ea acum 2 saptamani si nu mai era nici un loc vacant, nu face compromisuri si odata bagat pe lista nu inlocuieste pe altii chiar daca doritorii sunt cu bun mult simt, arata bine. Acum pentru cei alesi initial nu stiu cum a fost preselectia si care au fost criteriile.

Postat

Nu pare, e sigur, altfel n-ar face așa ceva :) Vorbesc în cunoștință de cauză ;)

Faci analiza pe text ca la limba romana, in liceu, sa dea naiba :)))

Da, si mie mis-a parut ca ii place pwla grav ;)

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0
Postat

Faci analiza pe text ca la limba romana, in liceu, sa dea naiba :)))

Da, si mie mis-a parut ca ii place pwla grav ;)

Nu e chiar așa ;) Pentru Alina contează în primul rând purtătorul de pulă. Dacă acesta nu reușește să facă față așteptărilor ei sufletești, pula lui devine doar o unealtă sexuală neinteresantă, oricât de deosebită ar fi  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...