renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 7, 2018 Buna Eva , poti finaliza ? prefer sa discutam asta in privat 😋😋
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 7, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 7, 2018 Pe ce 0765919761 drăgule😘😘
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 16, 2018 🤗🤗 2
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 18, 2018 va doresc o seara frumoasă
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 20, 2018 sa aveți o zi frumoasa dragilor 1
Vizitator rogurr Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2018 Postat Decembrie 21, 2018 Vizitat. Locația este undeva pe lângă intercontinental. Eva este o scumpă. Are O inocență drăguță. Ca si aspect este exact ca in poze. Cred ca locația ar mai trebui îmbunătățită ca si recomandare. Daca continuă cu tratamentul o sa fie forță. O sa mai revin. 2
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 21, 2018 Vizitat. Locația este undeva pe lângă intercontinental. Eva este o scumpă. Are O inocență drăguță. Ca si aspect este exact ca in poze. Cred ca locația ar mai trebui îmbunătățită ca si recomandare. Daca continuă cu tratamentul o sa fie forță. O sa mai revin.Multumesc foarte mult. locatia nu este permanentă. esti un dulce te mai astept pe la mine
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 23, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 23, 2018 Mămica mea. Femeia care imi dă putere sa lupt in continuare ðŸ˜ðŸ˜ 5
ariannaari Reputație: 639 Postat Decembrie 24, 2018 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Postat Decembrie 24, 2018 Te iubesc mult copil frumos 💕 sa rămâi asa 💕
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 27, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 27, 2018 Pe la timișoara nu vii ?După sarbatori cred, nu promit nimic :) 1
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 28, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 28, 2018 Prin Brasov ajungi? Buna. sibcer dupa sarbatori ramane sa anunț aici ce o sa fac...inca nu stiu :)
renattha Reputație: 51 Postat Ianuarie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Ianuarie 1, 2019 Va doresc tuturor un an nou plin de impliniri si bucurii alaturi de familie si cei dragi 💖💖 3
renattha Reputație: 51 Postat Ianuarie 8, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Ianuarie 8, 2019 in Constanta cand vii???? nu stiu de ce tot intrebati chestiile astea mi se par intrebari fara sens. daca ar fi sa vin in ori ce oraș o sa anunț. si o sa specific si cand si unde mai exact. multumesc. o zi frumoasă.❤ 1
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 10, 2019 o seara frumoasa va doresc😘 2
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 13, 2019 Buna dragilor. incepand din aceasta seara disponibilă !! chiar langa Hotelul Radison Blue !! 0765919761 1
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 16, 2019 â¤â¤ðŸ•ðŸ¤¤ 1
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 16, 2019 💖💖 3
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 16, 2019 Puțina ceață nu strică ( p.s peisaj prost in spate😂) 2
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 17, 2019 Bună Dimineața Dragilor ❤ 2
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 17, 2019 Ups..🔞🔞 6
openmind18cm Reputație: 66 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Vestul Tarii Oras:Vestul Tarii Postat Ianuarie 17, 2019 Ups..🔞🔞 Wow
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum