radu92 Reputație: 85 Postat Mai 15, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Mai 15, 2019 Salutare!Azi am reușit să o vizitez pe titulara topicului, fiind și prima mea vizită la o TS. Confirm că este cea din poze, doar că are tenul puțin mai închis.Locația a fost undeva prin nord, dar nu mai contează, pentru că este sezonieră, a stat doar câteva zile, dar apartamentul era curat! Un minus patul care era defapt o canapea "infirmă".Igiena personală este ireproșabilă, rasa, curată, abia ieșise din dus, erau urme ude pe covor în cameră, la igiena pot da 10.Prețul: 300... tarifele fiind 150 nr. și 300 ora. Am stat undeva la 40 minute, chiar dacă am luat o oră, nu m-a grăbit, dar terminând mai repede am plecat eu... la ce să mai stau... nu sunt prea sociabil. :laugh2Face un oral foarte bun! Se descurcă bine.. cam de nota 9. Altceva nu am făcut.GFE: nu mă pot exprima pentru că eu când vizitez prima dată mă inhib destul și nu sunt prea vorbăreț, dar ea are o atitudine pro-client, nu este plictisită .. nu te face să te simți rău.A fost o experiență interesantă! :hihat 2
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 15, 2019 Merci pupiciiâ¤â¤ te mai astept pe la mine 😘😘
dirty_angel Reputație: 5 Postat Mai 16, 2019 Postat Mai 16, 2019 Unde te putem găsi momentan?București?
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 16, 2019 Unde te putem găsi momentan?București?Bucuresti - 0730016104🤗😘😘â¤
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 17, 2019 nu stie FK😂😂😂 french kiss ? Nu ca nu stiu.. simplul motiv este ca nu prea il fac cu oricine.. si cred ca am.dreptul sa aleg persoanele cu care fac FK..ðŸ¤ðŸ¤ðŸ’–💖â¤ðŸ¤·â€â™€ï¸ðŸ¤·â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ¤—😘😘😘 1
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 17, 2019 O zi bună dragilorr . Locatie langa intercontinentalðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ va astept cu drag ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜0730 016 104
bibubibu69 Reputație: 2 Postat Mai 18, 2019 Oras:harghita Oras:harghita Postat Mai 18, 2019 Hai la Cluj!
boy_sexxxy Reputație: 1 Postat Mai 19, 2019 Postat Mai 19, 2019 Buna,nu prea pun întrebări așa fără sens,dar cred ca ești sătulă de aceiași întrebare ca sa zic așa,la Constanța curând,un gând ???
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 19, 2019 Buna,nu prea pun întrebări așa fără sens,dar cred ca ești sătulă de aceiași întrebare ca sa zic așa,la Constanța curând,un gând ???Buna. Nu stiu dragutule..o sa anunt cand v-oi pleca .. momentan bucuresti pupicii😘😘😘
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 19, 2019 🤗🤗â¤â¤ðŸ¤ª 1
bratu radu Reputație: 1 Postat Mai 20, 2019 Postat Mai 20, 2019 BunaSant Radu pentru prima data pe forumLa ploiesti nu vii ?
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Mai 20, 2019 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat Mai 20, 2019 BunaSant Radu pentru prima data pe forumLa ploiesti nu vii ?Draga Radu aflat prima data pe forum, daca te oboseai sa si citesti putin inainte sa pui intrebari stupide aflai ca in minunatul vostru Ploiesti a fost acum o saptamana. Mare-i gradina lui Dumnezeu si toti par sa aiba conexiune internet acolo... :slap2 2
max_rom Reputație: 6 Postat Mai 20, 2019 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Mai 20, 2019 Ai un corp superb, te asteptam si in Focsani
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 20, 2019 Căldură mare la bucurești.. simt ca mi se topesc cracii..😷😇ðŸ¤â¤ðŸ¤ª 2
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 21, 2019 Dragi BRAȘOVeni De maine...adica azi😂😂😂🤷â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸ðŸ¤ ma gasiti din nou in orașul vostru si cred ca v-oi sta 1--2 saptamani. Pup Eva🤤â¤ðŸ‘ŒðŸ’â€â™€ï¸ðŸ’â€â™€ï¸â¤â¤â¤â¤ðŸ¤—🤗ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—✌✌✌ðŸ¤ðŸ¤ðŸ˜‡ðŸ’”â¤â¤â¤â¤ â¤â¤â¤ðŸ˜ˆ0730016104😈â¤â¤â¤ Să mă fac înțeleasă ( nu dau bon dupa futai ) 🤣â¤â¤â¤â¤ 4
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 22, 2019 Buna dragilor😇â¤â¤ ma gasiti . In BRAȘOV- AvantGarden 3 â—â—â—🔅🔅🔆🔆 va astept cu drag. Pupici💋💋â¤â¤â¤ 1
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 24, 2019 O zi frumoasă va doresc dragilor 😘â¤â¤ðŸ’‹ â¤*No Makeup*⤠2 1
Vizitator danny92 Reputație: 0 Postat Mai 24, 2019 Postat Mai 24, 2019 Buna ! mai esti in Brasov? Cat taxezi doar sa ti se faca un oral?
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 24, 2019 Buna ! mai esti in Brasov? Cat taxezi doar sa ti se faca un oral? Sunt in BRAȘOV pana vinerea viitoare. Pentru Detalii suplimentare sună 1
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 27, 2019 O zi frumoasă vă doresc😋😋⤠5
evastefania Reputație: 191 Postat Mai 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Mai 28, 2019 😅ðŸ’ðŸ’ðŸ’ðŸ’â¤â¤â¤ðŸ˜‹ðŸ˜‹ðŸ˜‹ 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum