evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 24, 2019 Buna seara dragilor. in seara asta program nonstop !! ma gasiti pe Calea victoriei😘😘
theking123456 Reputație: 5 Postat Februarie 24, 2019 Postat Februarie 24, 2019 Ar fii bine sa vii in cluj ❤❤❤sa faci o vizita
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 27, 2019 Nu mai sunt in Romania un timp !! o sa anunț cand ma v-oi intoarce😋😋
nesquik Reputație: 24 Postat Februarie 27, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Februarie 27, 2019 of dragutule imi pare rau ca m-ai prins asa.. te mai astept si data viitoare . multumesc â¤ðŸ˜˜ðŸ˜˜Sunt doar eu sau... Fetele au alta atitudine ?! Și aici mă refer la faptul că toată lumea își dorește o a doua experiența din moment ce prima nu este așa apreciata pe forum ?!
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 27, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 27, 2019 Sunt doar eu sau... Fetele au alta atitudine ?! Și aici mă refer la faptul că toată lumea își dorește o a doua experiența din moment ce prima nu este așa apreciata pe forum ?! băiețasul daca ai citii cu atentie a vrut sa spuna ca a fost o experienta ok. doar ca eu am fost mai putin vorbareata si cu un chef de sex salbatic mai mic. incat sa limitat la un preludiu lung si romantic 😉 si da, daca ar fi comentat fiecare "baietas de pe nimfomane" ce ar fi facut cu mine. cred ca a-i avea alta impresie 😋 in ori ce caz, multumesc pentru frustrare. iti doresc numai bine😋😘😘😠1
alexxunder22 Reputație: 12 Postat Februarie 27, 2019 Postat Februarie 27, 2019 Pacat ca nu ai whatsapp, mai greu de contactat cu numar din afara :(
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 28, 2019 Pacat ca nu ai whatsapp, mai greu de contactat cu numar din afara :(am whatsapp 0765919761
alexxunder22 Reputație: 12 Postat Februarie 28, 2019 Postat Februarie 28, 2019 Te voi contacta atunci pe el, in scurt timp vin in bucuresti, nu te-am prins cand ai ajuns pe luton dar vreau sa ma revansez x
nesquik Reputație: 24 Postat Februarie 28, 2019 Oras:Prahova Oras:Prahova Postat Februarie 28, 2019 băiețasul daca ai citii cu atentie a vrut sa spuna ca a fost o experienta ok. doar ca eu am fost mai putin vorbareata si cu un chef de sex salbatic mai mic. incat sa limitat la un preludiu lung si romantic 😉 si da, daca ar fi comentat fiecare "baietas de pe nimfomane" ce ar fi facut cu mine. cred ca a-i avea alta impresie 😋 in ori ce caz, multumesc pentru frustrare. iti doresc numai bine😋😘😘ðŸ˜Bună. Nu sunt nici băiețaș și nici nu am frustrări... Dacă ai ai vrea sa vezi, ai constat unde și cum am comentat. Nu am vb aiurea la persoana ! Dc ții sa vb fara sa analizezi cele zise de mine... Eu doar am spus că multe fete ,vb altfel daca recenzia nu este 💯... ÃŽnțeleg, nu ești în țară... Că altfel veneam la tine... Și i zic așa, de din doi rămânea un singur trup.. am o rugăminte, ești prea drăguța și Frumușița, pentru a te preta la o atitudine golănească... O seara buna și te-am pupat
evastefania Reputație: 191 Postat Februarie 28, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Februarie 28, 2019 Bună. Nu sunt nici băiețaș și nici nu am frustrări... Dacă ai ai vrea sa vezi, ai constat unde și cum am comentat. Nu am vb aiurea la persoana ! Dc ții sa vb fara sa analizezi cele zise de mine... Eu doar am spus că multe fete ,vb altfel daca recenzia nu este 💯... ÃŽnțeleg, nu ești în țară... Că altfel veneam la tine... Și i zic așa, de din doi rămânea un singur trup.. am o rugăminte, ești prea drăguța și Frumușița, pentru a te preta la o atitudine golănească... O seara buna și te-am pupat :)) of măi, nu trebuie sa te enervezi atat de tare.. imi pare rau daca te-am jignit. sincer urasc cand vad ca se comentează doar cu frustrări. intrebari de urmatoarele orașe vizitate. si detalii. intelegi?😂😂 cer prea mult😂😂in ori ce caz.. te kiss 😘😘 2
evastefania Reputație: 191 Postat Martie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Martie 4, 2019 ðŸ˜ðŸ˜‹ðŸ˜‹ 1
evastefania Reputație: 191 Postat Martie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Martie 9, 2019 🌛🌛♋ðŸ’seara frumoasa sa aveți 1
evastefania Reputație: 191 Postat Martie 11, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Martie 11, 2019 🚫🚫ups :) 2
evastefania Reputație: 191 Postat Martie 13, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Martie 13, 2019 😋😋😋🎀🎀🎀 2
hughes Reputație: 31 Postat Martie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 16, 2019 Te ai intors in tara?
victorator Reputație: 9 Postat Martie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17, 2019 😋😋😋🎀🎀🎀Meam!
evastefania Reputație: 191 Postat Martie 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Martie 22, 2019 🤪🤪🤪â¤â¤ðŸ˜‹ðŸ˜‹ 3
andrey. Reputație: 136 Postat Martie 23, 2019 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 23, 2019 🤪🤪🤪â¤â¤ðŸ˜‹ðŸ˜‹Esti prin Germania ?
evastefania Reputație: 191 Postat Aprilie 2, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Aprilie 2, 2019 București â¤â¤ðŸ¤ mi-am schimbat numarul 0730016104 va astept dragilor🤗🤗 2
evastefania Reputație: 191 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Aprilie 4, 2019 🤗🤗
evastefania Reputație: 191 Postat Aprilie 4, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Aprilie 4, 2019 esti mijto iti place de mine ? post-54075-0-51406300-1542666918.jpg ce inseamna asta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum