Sari la conținut

Eva tv sub tratament hormonal 19 ani feminină reala cu bun simt si cei sapte ani de acasa

Postări Recomandate

• Oras:Prahova
Postat

of dragutule imi pare rau ca m-ai prins asa.. te mai astept si data viitoare . multumesc â¤ðŸ˜˜ðŸ˜˜

Sunt doar eu sau... Fetele au alta atitudine ?! Și aici mă refer la faptul că toată lumea își dorește o a doua experiența din moment ce prima nu este așa apreciata pe forum ?!

Postat

Sunt doar eu sau... Fetele au alta atitudine ?! Și aici mă refer la faptul că toată lumea își dorește o a doua experiența din moment ce prima nu este așa apreciata pe forum ?!

băiețasul daca ai citii cu atentie a vrut sa spuna ca a fost o experienta ok. doar ca eu am fost mai putin vorbareata si cu un chef de sex salbatic mai mic. incat sa limitat la un preludiu lung si romantic 😉 si da, daca ar fi comentat fiecare "baietas de pe nimfomane" ce ar fi facut cu mine. cred ca a-i avea alta impresie 😋 in ori ce caz, multumesc pentru frustrare. iti doresc numai bine😋😘😘ðŸ˜

post-283282-0-54689000-1551307689_thumb.jpg

• Like 1
Postat

băiețasul daca ai citii cu atentie a vrut sa spuna ca a fost o experienta ok. doar ca eu am fost mai putin vorbareata si cu un chef de sex salbatic mai mic. incat sa limitat la un preludiu lung si romantic 😉 si da, daca ar fi comentat fiecare "baietas de pe nimfomane" ce ar fi facut cu mine. cred ca a-i avea alta impresie 😋 in ori ce caz, multumesc pentru frustrare. iti doresc numai bine😋😘😘ðŸ˜

Bună. Nu sunt nici băiețaș și nici nu am frustrări... Dacă ai ai vrea sa vezi, ai constat unde și cum am comentat. Nu am vb aiurea la persoana ! Dc ții sa vb fara sa analizezi cele zise de mine... Eu doar am spus că multe fete ,vb altfel daca recenzia nu este 💯... ÃŽnțeleg, nu ești în țară... Că altfel veneam la tine... Și i zic așa, de din doi rămânea un singur trup.. am o rugăminte, ești prea drăguța și Frumușița, pentru a te preta la o atitudine golănească... O seara buna și te-am pupat
Postat

Bună. Nu sunt nici băiețaș și nici nu am frustrări... Dacă ai ai vrea sa vezi, ai constat unde și cum am comentat. Nu am vb aiurea la persoana ! Dc ții sa vb fara sa analizezi cele zise de mine... Eu doar am spus că multe fete ,vb altfel daca recenzia nu este 💯... ÃŽnțeleg, nu ești în țară... Că altfel veneam la tine... Și i zic așa, de din doi rămânea un singur trup.. am o rugăminte, ești prea drăguța și Frumușița, pentru a te preta la o atitudine golănească... O seara buna și te-am pupat

:)) of măi, nu trebuie sa te enervezi atat de tare.. imi pare rau daca te-am jignit. sincer urasc cand vad ca se comentează doar cu frustrări. intrebari de urmatoarele orașe vizitate. si detalii. intelegi?😂😂 cer prea mult😂😂

in ori ce caz.. te kiss 😘😘

post-283282-0-74884000-1551335586_thumb.jpg

• Like 2
Vizitator basescu 2015
Reputație: 0
Postat

xoxo ai fost ?

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

🤪🤪🤪â¤â¤ðŸ˜‹ðŸ˜‹

Esti prin Germania ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...