Sari la conținut

Eva tv sub tratament hormonal 19 ani feminină reala cu bun simt si cei sapte ani de acasa

Postări Recomandate

Postat

Am trecut și eu pe la domnișoara, am optat pentru 1h dar nu cred ca am 30 de min, este ok ca persoană, am terminat primul număr, cred că 5 min a durat, pauză de țigare iar la cel de al doi-lea număr nu a mai vrut anal, cea ce mi-se pare aiurea din moment ce ne-am înțeles pentru 1h, deși a spus ca este și activă pe WhatsApp la fața locului a spus ca nu poate. Nu este rea arată bine dar cam grăbită zic eu.

• Like 2
Postat

Am trecut și eu pe la domnișoara, am optat pentru 1h dar nu cred ca am 30 de min, este ok ca persoană, am terminat primul număr, cred că 5 min a durat, pauză de țigare iar la cel de al doi-lea număr nu a mai vrut anal, cea ce mi-se pare aiurea din moment ce ne-am înțeles pentru 1h, deși a spus ca este și activă pe WhatsApp la fața locului a spus ca nu poate. Nu este rea arată bine dar cam grăbită zic eu.

eu nu cred ca primul numar a durat 5 min 😂😂 mai degraba vreo 30. la al doile nu ti sa mai sculat !!. si am spus ca nu pot finaliza. nu ca nu pot fi activă. in ori ce caz..iti multumesc mult pt recenzie . te pupic😘

Postat

Dute ca nu am dat 30 de min in tine, și chiar am vb cu tine să fi activa, ai spus ca nu poți și nici nu ai vrut sa stai la al doilea număr.

Postat

Dute ca nu am dat 30 de min in tine, și chiar am vb cu tine să fi activa, ai spus ca nu poți și nici nu ai vrut sa stai la al doilea număr.

😂😂ok cum zici tu draguțule. cand ti so scula pula atunci sa ceri si al doile nr..

• Like 1
Postat

ok cum zici tu draguțule. cand ti so scula pula atunci sa ceri si al doile nr..

Ok, nu i s-a sculat lui. Dar tie?

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Nu e corect sa vorbesti cu omul sa stabilesti ceva, si dupa aia sa incepi cu mutrele ca nu fac asta ca nu fac aia. Nu cred ca omului nu ii sa sculat, dar ai vrut tu sa ii iei bani si sa scapi repede de el..

• Oras:Piata Iancului
  • Oras:Piata Iancului
Postat

Nu este adevărat.. Eva este fata mea și e cinstita și nu minte și va dau eu cuvântul meu tuturor care ma cunoașteți și știți ca nu vb aiurea. Va pupa arii 💋💋💋â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ love you Eva Ștefania â¤ï¸ fata mea frumoasaðŸ˜ðŸ˜ðŸ”ž

Postat

jur ca mi sa sculat măi. pur si simplu. a venot l-am lasat sa faca dus. i-am pus un pahar de apa. ne-am pus in pat..oral pro si etc..69 deci nu stiu de ce trebuie sa exagerați asa de tare.. dc naiba as minții.. a finalizat. i-am spus ca putem face o pauza de tigare.. si am incercay un al doilea nr si nu i se mao scula ce naiba..e super penibil sa vi sa imi comentezi mie ca e la mine problema.. vreti 100 de numere si nu sunteti in stare nici 1 sa dați. aberați !!!

Postat

si nu. nu i-au bani si il grabesc. putin imi pasă. jur. este in avantajul meu sa fac clientul sa se simta ok. placut si super. nu vad de ce l-as face sa se simta prost si sa nu mai revină. gândiți logic !! pubeti-va mintea la contributie. ca nu sunt trabestitele de pe publi care in poze sunt scobitori si in realitate Șifoniere . va rog incetati cu aberatiile. fiți realiști ! Va pupa Eva pe toti 🤗🤗🤗â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤â¤

Postat

Nu este adevărat.. Eva este fata mea și e cinstita și nu minte și va dau eu cuvântul meu tuturor care ma cunoașteți și știți ca nu vb aiurea. Va pupa arii 💋💋💋â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ love you Eva Ștefania â¤ï¸ fata mea frumoasaðŸ˜ðŸ˜ðŸ”ž

te pup si te iubescâ¤

Postat

Nu aberează nimeni, după primul număr care a durat relativ puțin, te-am întrebat dacă vrei sa fi activă și ai spus ca nu poți din cauză că ești pe tratament, asta și era ideea atunci când am rezervat pentru 1h și nu este vb de bani ci de cea ce oferi, Tu nu faci diferența între 1 finalizare și 1h.

Vizitator zabron06
Reputație: 0
Postat

Urmarind recenziile de pe forum am vizitat-o astazi pe domnisoara undeva in zona tiglina. Vreau sa precizez faptul ca e pentru prima data cand vizitez o fata trans...

Ajung la locatie si imi deschide Eva (si da,arata la fel de bine ca in poze) am stat putin de vorba la inceput si am ales sa raman pentru 1h. Foarte frumoasa, finuta, sensibila,empatizeaza foarte bine cu tine, carnea tare, placuta la atingere. Se intretine bine, cremuita ,epilata, buze foarte sezuale. Petru ca era atat de feminina (arata mai bine decat o femeie biologica) am preferat un preludiu mai indelungat. Foarte comunicativa, eu fiind mai timid, am cazut deacort pentru un oral protejat. M-am simtit ft bine la oral, nu m-a grabit.

In general, Eva, are o prezenta foarte placuta, cu siguranta voi reveni si pot spune ca merita toti banii...

Note:
                                       GFE 10
                                       Oral 10
                                       Anal - nu eram interesat, am optat pt un preludiu mai lung cu mici fantezii...

Eva - foarte frumoasa, parca am mai spus asta nu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...