Sari la conținut

Diana!!!!forme apetisante....numai buna de iubit... 0757621663

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Calea Lactee
Postat

Ejaculare pe cap accepti?

N-ar strica sa-ți tragi o caciuliță pe cap să nu mai ejaculezi aberații...😎Scuze de intervenție😉
  • Like 1
Postat

Daca tu ai caciulita din aia, incearca poate are si functia de a te face sa gandesti inainte sa postezi.

Asa tare imi place cum si-a facut parul ca cu mare placere mi-as sterse pula in coroane ei capilara. Care-i problema? Tie poate iti place s-o futi, sa ti-o suga, este si asta aberant? Face fiecare ce ii place si nu e de domeniul tau sa iti dai cu parerea cine ce face. Ai devenit tu barometrul care stabileste etalonul ce este si ce nu este aberant?

Postat

Daca tu ai caciulita din aia, incearca poate are si functia de a te face sa gandesti inainte sa postezi.

Asa tare imi place cum si-a facut parul ca cu mare placere mi-as sterse pula in coroane ei capilara. Care-i problema? Tie poate iti place s-o futi, sa ti-o suga, este si asta aberant? Face fiecare ce ii place si nu e de domeniul tau sa iti dai cu parerea cine ce face. Ai devenit tu barometrul care stabileste etalonul ce este si ce nu este aberant?

Ai dreptate nepoate!De fapt si eu am un fetish asemănător,adică acela de a ejacula pe ochii celor care poartă fustă în loc de pantaloniðŸ§
Vizitator diana1771
Reputație: 0
Postat

Buna dimineata !

Ultima zi in Cluj !

Va pup !😘

Vizitator diana1771
Postat

Indisponibila !

Postat

Probabil,Diana a deschis un nou topic pentru că acesta are in titlu un număr de telefon pe care nu-l mai are și nu vrea să se creeze confuzie...

Vizitator natediaz209
Postat

Cum se poate da de ea ? care numar e valabil ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...