Sari la conținut

chiar nimic???

Postări Recomandate

• Oras:acolo unde NU esti tu !!!
Postat

Fratilor...chiar nimic aici in Piatra??? NU se poate asa ceva......

Pana maine am timp sa caut.... 

• Telefon: cautatorul.forum
  • Oras:unde vreau
Postat

Daca esti cazat, incearca sa intrebi receptionerul de "ceva paturi cu suflet"...

• Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...
Postat

Faza cu "patul cu suflet" era valabila in mai multe zone al tarii, mai ales in Moldovam (Vaslui, P.Neamt, Bacau, etc). Pe vremuri cand umblam prin tara era o regula asta, sa gasesti femei cu ajutorul receptionerilor si taximetristilor. Probabil mai functioneaza si acum.

Bafta!

Postat

NU am stat la hotel asa ca am incercat sa ma descurc singurel....dar ghinion.......am dormit singur :no2

Postat

In Piatra este o domnisoara la care nu am ajuns inca dar sper sa ajung cat de curand.Am vb cu ea doar pe site-ul placere.ro.Am numarul ei de telefon dar fara acordul ei nu il postez .Daca doriti totusi sa luati legatura cu ea incercati pe ...www.placere.ro/- Neamt - / user Dafnee.Acolo vedeti si poze cu ea (arata binisor zic eu),mai multe detalii nu am dar daca ajunge cineva inaintea mea sa  faca o recenzie sa stiu la ce ma astept.

Postat

Este o prezenta mai veche, a avut cont si pe simpatie, daca nu ma insel. Pe Placere a reusit sa deranjeze cumva administratia asa ca din cand in cand ii este sters contul, important este ca tot si-l reface, evident cu alt nume. Prin urmare, incercati sa o contactati cand o vedeti online, daca nu-i gasiti profilul sub acest nume, asteptati-va sa apara altul nou in 2-3 zile. Va va da un id de mess si abia acolo puteti discuta. De asemenea, am impresia ca nu vrea sa raspunda la profilele care n-au poze. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...