acelas cornel Reputație: 12 Postat Iunie 12 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 12 Totul extra a-ți luat-o razna toate și vreți 200 doar pentru un oral cu gumă? Ok și 50 finalizare între sâni? Pai trebuie să fi prea fraier adică prost rău...jegmaneala 2
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 13 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 13 Am să-ți răspund foarte respectuos, pt reclamații de acest gen,te rog citează-mă într-un alt loc destinat voua (discutii generale sau discuții la cafea),pe profilul meu aș prefera sa existe aprecieri sau nemulțumiri despre serviciile prestate, comportament, etc doar in urma unei vizite făcute, dacă nu exista aceasta posibilitate din mai multe motive,evită. Multumesc 1 1
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 16 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 16 Bună dimineața dragilor, o nouă zi în care dorințele erotice se pot transforma în realitate. Disponibilitate 10-24 în baza unei programări. Mai multe detalii pe whatsapp sau tel.🫶💋
Dan.xox Reputație: 53 Postat Iunie 16 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 16 Acum 7 ore, Delia93 a spus: Bună dimineața dragilor, o nouă zi în care dorințele erotice se pot transforma în realitate. Disponibilitate 10-24 în baza unei programări. Mai multe detalii pe whatsapp sau tel.🫶💋 Dorința mea erotica cu tine, este ON și FK. 🤤 Dacă se transformă în realitate, sa vezi ce fum iasă din călcâie până la tine 😆🤗😘 1
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 17 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 17 🫣Așa este am cam dat-o în bară😂, rămân pe invitația basic ,, bună dimineața, disponibilă”😆
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 19 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 19 Hello, hello disponibilă, vă aștept cu drag. Vă pup,zi frumoasă.😻
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 20 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 20 Acum 22 ore, 69lovesex a spus: salut ai și colegă? Bună, nu am colegă,îmi desfășor activitatea singură.
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 20 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 20 💋Un weekend minunat și plin de acțiune să avem.😜 Disponibilitatea mea pt acest sf de săptămână v-a fi in intervalul 10-24. Va pup dulce🫦 1
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 23 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 23 Hello🫶, am dat startul, vă aștept cu drag😘. Disponibilitate 10-24.
Delia93 Reputație: 56 Postat Iunie 27 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Iunie 27 Bună dimineața, vă aștept cu drag între orele 10-24 cu următoarele servicii: 💞Sex oral (doar protejat) 💞Deepthroath 💞Sex normal(doar protejat) 💞Hand job 💞Foot Fetish 💞Sex între sâni cu finalizare( extra 50 Ron) 💞Dominare hard și soft( extra 100 Ron ) 💞Masaj erotic și de relaxare 💞Masaj prostatic Preturi pentru serviciile prestate sunt: 💞200 finalizarea 💞300 ora Pentru mai multe detalii mă puteți contacta pe Whatsapp sau tel la nr 0740518519. 1
Delia93 Reputație: 56 Postat Luni la 07:19 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 07:19 😘💋 Va aștept cu drag între 10-24 Zi plină de acțiune vă doresc 🫶
Delia93 Reputație: 56 Postat Marți la 09:26 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Marți la 09:26 Salutare,disponibilă 10-24 💋
Delia93 Reputație: 56 Postat Miercuri la 07:30 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Miercuri la 07:30 Bună dimineața😘
Delia93 Reputație: 56 Postat Joi la 07:32 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Joi la 07:32 Hello, disponibilă astăzi de la 10-24. Maine fiind ultima zi programul va fi 10-15 Vă astept cu drag 💋
hartman222 Reputație: 168 Postat Joi la 11:42 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Joi la 11:42 Acum 4 ore, Delia93 a spus: Hello, disponibilă astăzi de la 10-24. Maine fiind ultima zi programul va fi 10-15 Vă astept cu drag 💋 Ultima zi din saptamana de lucru sau ne parasesti?
Delia93 Reputație: 56 Postat Joi la 12:12 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Joi la 12:12 Acum 31 minute, hartman222 a spus: Ultima zi din saptamana de lucru sau ne parasesti? Bună,ultima zi de lucru maine,dar va fi pt o scurtă perioadă de relaxare,nu m-am decis încă să vă părăsesc 😜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum