applejuice Reputație: 93 Postat Noiembrie 5, 2018 Postat Noiembrie 5, 2018 Salutare colegi! Nu stiu ce parere aveti, dar ar trebui sa deschidem un topic pentru fiecare judet in parte, unde gasim fete de traseu pe o ruta principala in respectivul judet. Daca aveti cunostintele necesare v-as ruga sa comentati mai jos locatiile si intervalul orar cand fetele presteaza! Va fi foarte util acest topic pentru cei care vor o descarcare rapida, pe/dupa un drum obositor in tara noastra fara autostrazi :) Im cer scuze daca nu am respectat vreo regula pe acest forum dar sunt incepator.O zi buna sa aveti!
Vizitator just someone Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2018 Postat Noiembrie 5, 2018 fara suparare, dar decat o nespalata de pe centura, mai bine faci o laba... dar daca tot vrei o fata de pe centura, spre Onesti gasesti la iesirea din Bacau langa sensul giratoriu ( cel cu avionul), spre Roman gasesti spre Dumbrava, este ceva cu o parcare pentru tiruri, iar spre Iasi dupa ce treci de sensul giratoriu si faci spre Iasi uneori am vazut fete inde pe dreapta este un restaurant ceva si niste iazuri ( nu stiu exact ce e acolo, ca nu am oprit niciodata) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum