Sari la conținut

Idei? :)

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Forumul a devenit ceva intre trist, penibil, scarbos, nebun... Toate calitatile spumei ce se tot perinda pe aici...  :pope

Hai sa facem cateva topicuri ONTOPIC pe care va promit ca o sa le tin in tema si elimin uscaciunile.

Deci, numele, tema si prima postare. Nu-mi asum initiativa, doar moderez.

3 sugestii care imi plac vor fi sustinute de mine.

Peseu: Petardelor, si topicul asta este moderat! :)

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Era sa uit, orice postare minusata de Harleyqueen pe topicul deschis de mine - o sa fie plusata!

3 locuri fara mizerii va ofer... :)

• Minus 1
Vizitator
Postat

Ca tot n-am ce face acum... :)

Baga, contra cost bineinteles, blocarea anumitor useri. Ai optiunea la PM, nu ar strica una la moderare. Postari, dar si puncte.

O sa ai cu cateva postari mai putine, dar mai multe incasari. ;)

Peseu: A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

2 conturi diferite: unul pentru minusuri, altul care sa includa si moderare... Conturi verzi sau rosii.

• Minus 1
Vizitator
Postat

grup de whatsapp cu bunaciuni? :)

Vizitator
Postat

Ghiduri pentru a te descurca cu forumul... Cum sa cauti postarile userilor, cum sa poti gasi chestii relevante intr-un topic stufos... CUM SA POSTEZI COMPLET DE PE TELEFON (asta m-ar ajuta si pe mine, habar n-am sa pun poze de pe telefon, adica sa le copii de pe un site si sa le postez aici).

Love it!  :clapp

Exista, dar cum sa cauti poze sa vezi daca sunt false, etc... Cum sa reactionezi la cei care sar pe capul tau... Cine sunt ei si ce vor?...

Numele topicului si prima ta postare.  :hooray

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Orice postare fac ...  :slap2  

Peseu: Eu nu ma bag pe topicurile voastre, o sa postez o singura data pentru raspuns in caz ca trebuie eliminat ceva... scriu daca e sa contribui, atat. Curaj, forumul poate fi mult mai placut decat este acum. ;)

• Minus 1
  • Membru Premium
Postat

Ghiduri pentru a te descurca cu forumul... Cum sa cauti postarile userilor, cum sa poti gasi chestii relevante intr-un topic stufos... CUM SA POSTEZI COMPLET DE PE TELEFON (asta m-ar ajuta si pe mine, habar n-am sa pun poze de pe telefon, adica sa le copii de pe un site si sa le postez aici).

Salut,

Tutorialul acesta este numai pentru dispozitive ce ruleaza Android.

Conditii preexistente (optional, nu obligatoriu):

- Dispozitivul ar trebui să aiba instalat un program de gestiune de fișiere (echivalentul unui windows explorer la un PC)

- majoritatea terminalelor comercializate după 2016, indiferent de marcă vin preinstalate cu un asemenea program (fie ca se numeste file manager, file explorer, etc)

Dacă nu ai, iti pot recomanda

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cxinventor.file.explorer

1. Copierea si descărcarea pozei de pe un site vizitat

- identifici fotografia

- ții apăsat lung pe ea

- alegi optiunea "open in new tab"

Fotografia se va deschide într-o fereastră nouă, în browserul telefonului (Eu folosesc Chrome pentru mobil)

- ții apăsat lung pe fotografie din nou

- selectezi download image

Fotografia se salvează implicit în directorul numit Download în memoria internă a telefonului

2. Atașarea fotografiei într-o postare

- deschizi de pe mobil optiunea de răspuns sau postare noua pe acest site

- daca doresti sa atasezi fotografia descărcată anterior, dai click (sub "atașează poze") pe "choose file"

- vei avea cred 4 optiuni de sursa - te duci la ultima unde scrie "files", dai click

- ti se va deschide o ferestra - depinde de dispozitivul pe care il ai; oricum în colțul din stânga sus vei vedea o icoană "sandwich"

- dai click pe icoană si ti se va extinde in jos meniul - dai scroll pana la meniul numit "downloads" - vezi foto atasat

- ultimile fișiere descărcate (poze) vor fi acolo; alegi, dai click

- după selecție nu uita ca in pagina de răspuns/ mesagerie de pe site trebuie să dai click pe "atașează acest fișier" altfel site-ul o sa uite de poza ta

post-212387-0-94167400-1541489527_thumb.jpg

post-212387-0-83536900-1541489542_thumb.jpg

• Like 1

Citat Times New Român
"În viața nu trebuie să alergi după femei și tramvaie, oricum vin altele într-un minut”.

Vizitator
Postat

:hihat

Varianta scurta pentru postarea imaginii de pe net ar fi sa copiezi link-ul, cat ea ramane pe net o sa fie si pe site.

Problema este ca nu orice telefon afiseaza optiunea, iphone-ul meu din trecut nu-mi arata nici in full mode. Asa se posteaza si un GIF animat.

Apropos, cum postati GIF-uri animate de pe tel? (Eu scriu 99% de pe laptop)

post-277124-0-01633400-1541494964_thumb.png

• Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Salutare națiune,

Ar fi interesant, ca fetele care au pestisor să recunoască, aici...

Stiu, cer prea mult

Vizitator
Postat

Salutare națiune,

Ar fi interesant, ca fetele care au pestisor să recunoască, aici...

Stiu, cer prea mult

Vrei sa umpli topicul cu postarile a 99% din fete? :)

• Like 2
  • Minus 1

Vizitator the abomination
Postat

:hihat

Varianta scurta pentru postarea imaginii de pe net ar fi sa copiezi link-ul, cat ea ramane pe net o sa fie si pe site.

Problema este ca nu orice telefon afiseaza optiunea, iphone-ul meu din trecut nu-mi arata nici in full mode. Asa se posteaza si un GIF animat.

Apropos, cum postati GIF-uri animate de pe tel? (Eu scriu 99% de pe laptop)

Nici eu nu stiu cum sa pun gif de pe telefon, îmi copiază link-ul :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare