cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Noiembrie 5, 2018 Buna, sunt pentru o perioada in Pitesti, satul fiind de poze false si alte tzepe caut o fata la traseu, dar nu prea stiu pe unde, nefiind din Pitesti, poate cineva sa-mi dea o recomandare, eventual zona, tarif, etc. Multumesc
justgg Reputație: 4 Postat Noiembrie 5, 2018 Postat Noiembrie 5, 2018 Incearca mai pe seara 7-8 PM vis-a-vis de Petrom-ul de la iesirea din oras dinspre Mioveni/Campulung sau ziua pe centura (str. Depozitelor)
mecanic007 Reputație: 51 Postat Noiembrie 5, 2018 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 5, 2018 Colegu nu ai sa gasesti nimic ... sunt cateva dar nu recomand la cum arata niciuna ... mai bine o teapa dar cat de cat mai multa igiena la hotel parerea mea
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 6, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 6, 2018 Va multumesc amandurora pentru comentarii, astept pareri si recomandari de la cei care frecventeaza, de multe ori am intalnit la strada fete mai ok ca si servicii
Vizitator daniel031285 Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2018 Postat Noiembrie 6, 2018 Va multumesc amandurora pentru comentarii, astept pareri si recomandari de la cei care frecventeaza, de multe ori am intalnit la strada fete mai ok ca si serviciice sex e ala frate pe camp sau in masina chinuit ca toti dracii nu stiu ce servicii ok ai gasit tu dar sunt multe in hotel sau chirie care nu se spala intre clienti (alea fomiste dupa bani care ii ia unu dupa altu) dwramite alea dupa strada . unde se spala alea ? pt cativa lei amarati in minus preferi toate strambele si pe deasupra si nespalate ca n au unde .. in fine fiecare cum doreste . noroc
gibilai Reputație: 45 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Noiembrie 8, 2018 E o varianta ieftina si cateodata mai buna.Diferenta care zici tu de cativa lei e minim 30 lei.Si atat timp cat nu incepi sa o saruti si folosesti prezervativul e o varianta buna.Imi place la strada ca e diversitate ai de unde alege si vezi la fata locului ce alegi si sunt unele care arata bine.Cred ca cel mai important e timpul daca te duci la una si zice dupa 5 minute ca sa terminat timpul chiar daca arata beton atunci iei teapa macar la strada iei o teapa mai ieftina. 1
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 11, 2018 Incearca mai pe seara 7-8 PM vis-a-vis de Petrom-ul de la iesirea din oras dinspre Mioveni/Campulung sau ziua pe centura (str. Depozitelor)Unde anume peste drum? Pe langa vulcanizare sau mai departe inspre Mioveni?
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 11, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 11, 2018 Stie cineva unde gasesc fete la strada dupa ora 7 seara?
justgg Reputație: 4 Postat Noiembrie 11, 2018 Postat Noiembrie 11, 2018 Unde anume peste drum? Pe langa vulcanizare sau mai departe inspre Mioveni?Da, spre vulcanizare, doar ca trebuie sa fii atent la politie sa nu fie in zona. Au mai fost cazuri in care se plangeau colegii pe aici ca au primit amenda
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 13, 2018 Nici duminica, nici luni seara nu erau peste drum de petrom. Mai sunt alte locuri?
Vizitator tazalp Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2018 Postat Noiembrie 13, 2018 Cauta la micromotoare in statie
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 13, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 13, 2018 Cauta la micromotoare in statieUnde este asta? Nu sunt din Pitesti
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 14, 2018 Indemnat fiind de unele experiente placute si de ce nu si ieftine de la Ploiesti si Valcea , am incercat si la Pitesti. In sfarsit gasesc fete peste drum de Petrom , dar surpriza 100 ron combinat, dupa parerea mea pret de camera, plec inspre strada Depozitelor, aici 2 fete una blonda cu ochelari si una bruneta mai tinerica 50 ron oral, aleg bruneta si la treaba, dupa 1 minut de prestatie ma intreaba daca mai am mult ca ea a obosit o doare gura si mana, ii spun ca doar de ea depinde cat de repede ma termin , dupa alte 2 minute spune ca nu mai poate. Nervos o dau jos din masina si plec neterminat. Oare exista vreo fata la strada care sa faca treaba bine? Cum sunt cele de la micromotoare, unde este acest loc si pe la ce ora le gasesc? Sunt aceleasi fete cu cele de peste drum de Petrom? 1
madalin416 Reputație: 4 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Cristi , la valcea pe unde experientele astea bune si ieftine , la strada ? La astea doua dupa centura trebuie sa le o bagi pana in gat fortat ca sa se invete minte alta data sa faca treaba de aia 50 ron , ca sau invatat sa faca o laba si gata te ai terminat? Si au luat banii si cam asa sunt si cele dupa camera unele din ele si acolo e pretul si mai mare .
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 14, 2018 Cristi , la valcea pe unde experientele astea bune si ieftine , la strada ? La astea doua dupa centura trebuie sa le o bagi pana in gat fortat ca sa se invete minte alta data sa faca treaba de aia 50 ron , ca sau invatat sa faca o laba si gata te ai terminat? Si au luat banii si cam asa sunt si cele dupa camera unele din ele si acolo e pretul si mai mare .In locul numit "la fantana" la valcea
cristy07 Reputație: 25 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Singura de la stradă care face treabă bună, este fata de la petrom brunetă tunsă scurt. 70 oral și 100 combinat. Dar face oral bun.
mainezi Reputație: 7 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Indemnat fiind de unele experiente placute si de ce nu si ieftine de la Ploiesti si Valcea , am incercat si la Pitesti. In sfarsit gasesc fete peste drum de Petrom , dar surpriza 100 ron combinat, dupa parerea mea pret de camera, plec inspre strada Depozitelor, aici 2 fete una blonda cu ochelari si una bruneta mai tinerica 50 ron oral, aleg bruneta si la treaba, dupa 1 minut de prestatie ma intreaba daca mai am mult ca ea a obosit o doare gura si mana, ii spun ca doar de ea depinde cat de repede ma termin , dupa alte 2 minute spune ca nu mai poate. Nervos o dau jos din masina si plec neterminat. Oare exista vreo fata la strada care sa faca treaba bine? Cum sunt cele de la micromotoare, unde este acest loc si pe la ce ora le gasesc? Sunt aceleasi fete cu cele de peste drum de Petrom?Peste strada de Petrom este o fata brunetă tu sa scurt, eu am scos la ea oral cu 60 lei, încearcă să le prinzi singure acolo ( cand e doar una) Sau Cand se duc la OMV sau Petrom sa isi cumpere cafea, cand sunt 2 nu lasa sub 100
madalin416 Reputație: 4 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 In locul numit "la fantana" la valceaUnde mai exact ca nu prea stiu 😂😂, la intrare in valcea la iesire ?
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 14, 2018 La intrare dinspre Pitesti, pe dreapta, de obicei mai este cate un tir parcat, doar seara le gasesti, sunt doua
cristi curvar Reputație: 92 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Autor Postat Noiembrie 14, 2018 Dar de cele recomandate de colegu , cele din statia de la micromotoare nu stie nimeni nimic?
cristy07 Reputație: 25 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 Doar una mai vine din când în când acolo, blondă, tunsă scurt. Nu ți o recomand. Oral foarte slab, la normal nu se umezeste deloc și îți zice să dai ușor ccă o doare😂. Tarif 50-60 lei fin, parcă.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum