Sari la conținut

graviduta, 0731116932

Postări Recomandate

Postat

va salut.am luat anuntul de pe at.acesta spune:GRAVIDUTA,19 ANI,DULCE SI PASIONALA,OFER SEX ORAL SI NORMAL DOMNILOR GENEROSI.LOCATIE CENTRALA,OFER SI PRETIND IGIENA SI DISCRETIE.TELEFON 0731116932.PRET 200 LEI.are si o fotografie,care prezinta o fata insarcinata,dar sigur nu-i apartine.am sunat la numarul de telefon.mi-a rspuns o duduie cam intepata,care la intrebarile mele,mi-a destainuit ca este in luna 4,sarcina este vizibila,locatia pe langa rond alba iulia.am intrebat ce perioada temporala aloca sumei cerute.mi s-a parut ca s-a cam ofuscat si a inceput sa ma certe astfel:"pai tu cat crezi?maxim o juma de ora.daca finalizezi in 10 minute si te tine,facem si a doua finalizare!"personal,ca impatimit,chiar daca este penurie de gravide,suma ceruta pentru o jumatate de ceas mi se pare nesimtita.daca totusi se risca cineva,rog recenzie.multumesc.

Postat

doresc sa imi cer scuze,m-am grabit si n-am observat ca i se deschisese topic.de-abia dupa aceea am descoperit -o la "tepe".va rog sa le uniti.scuze inca o data.mea culpa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare