babytauanna Reputație: 11 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 Intrebare fara raspuns ..... de ce fugi cu un telefon ieftin si nu vrei bani dar lovesti femeia pana o lasi inconstienta cateva ore , cu ce te incalzeste ca barbat sau pentru ce vrei telefonul si nu bani daca tot vrei sa furi si sa fugi ????
gugumanul Reputație: 5 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 12, 2018 Daca e adevărat ce spui DU-TE politie.Fapta este TALHARIE IN FORMA AGRAVANTA ! Chiar nu ai de ce să-ți fie frica.... prostituția se sancționează cu amendă pe când tâlhăria cu ANI MULTI de privare de libertate și te pui pe tine și colegele(de breasla)in siguranță...PSHIHOPATUL poate ataca oricând ! 2
xanadu83 Reputație: -14 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 Talharului ii recomand o vizita la Flori balena de apartament.E suncoasa, pitica si batrana si imuna la durere(in trecut accepta sa fie submisiva in timpul sedintelor BDSM , acum accepta doar ca ea sa fie dominanta in timpul sedintelor). P.S. Tipa e si pestoaica asa ca sunt sanse mici sa reclame la politie o eventuala agresiune.
babytauanna Reputație: 11 Postat Noiembrie 12, 2018 Autor Postat Noiembrie 12, 2018 Asta a fost acuma 3 ani , nu am anuntat politia pentru ca nu am vrut sa afle familia mea despre ceea ce muncesc , dar exista un Dumnezeu care are grije de fiecare ! E bn ca am scapat cu bn si sunt ok 2
Vizitator tzuchi Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Postat Noiembrie 12, 2018 Pai dacă asta sa întâmplat acum 3 ani, dc tocmai acum scri despre treaba asta :)))
madame_32 Reputație: 3662 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 14, 2018 Talharului ii recomand o vizita la Flori balena de apartament.E suncoasa, pitica si batrana si imuna la durere(in trecut accepta sa fie submisiva in timpul sedintelor BDSM , acum accepta doar ca ea sa fie dominanta in timpul sedintelor).P.S. Tipa e si pestoaica asa ca sunt sanse mici sa reclame la politie o eventuala agresiune.eu zic ca daca ai tupeu sa vii tu,psihopat nenorocit,sa iti dau un pumn in cap si sa te duc dracu la nebuni 2
madame_32 Reputație: 3662 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 15, 2018 Talharului ii recomand o vizita la Flori balena de apartament.E suncoasa, pitica si batrana si imuna la durere(in trecut accepta sa fie submisiva in timpul sedintelor BDSM , acum accepta doar ca ea sa fie dominanta in timpul sedintelor).P.S. Tipa e si pestoaica asa ca sunt sanse mici sa reclame la politie o eventuala agresiune.balena?Tu esti nebun de legat 2
xxxxxxxxxxxx Reputație: 308 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:nowhere Oras:nowhere Postat Noiembrie 15, 2018 balena?Tu esti nebun de legatPizda cand ne-o arati, flory? mi-e dor de ea...
madame_32 Reputație: 3662 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 15, 2018 Pizda cand ne-o arati, flory? mi-e dor de ea...pt asta trebuie sa bagi mana in buzunar 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum