Jump to content

gugumanul

Maistru Curvar
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Reputatie Neutra

About gugumanul

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De unde a aparut? A fugit din azil de frica virusului ?
 2. Activeaza in imaginatia unora. Tipa s-a dat la fund. 🦶 Daca dai click pe numele ei o sa vezi ca n-a mai intrat pe forum din iulie.
 3. https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5bed367253c17
 4. https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5cb756d380276
 5. Daca n-ai pune poze de acum 15 ani si ai lasa sa ti se vada fata(cred ca ai putea s-o dublezi cu succes pe Miss Piggy) poate ca ti-as permite sa grohai in timp ce-mi faci un oral.
 6. In sectorul 5, soseaua Viilor, aleea Ritoride 44. Eu nu o recomand datorita lipsei dusului și faunei ce populează zona in rest tipa are experiență și pare că-i place sa domine. P.S. Bineînțeles că și ea este de aceeași etnie cu Salam, Bursuc.
 7. Cele două sunt surori și și-au început activitatea în Italia cu multi ani in urma.
 8. Chiar faci dominare, ai recuzita(bici, cravașa, cătușe,consumații specifica)bdsm ? Mă interesează care sunt limitele tale și care-i prețul pentru o ședință ?
 9. Daca e adevărat ce spui DU-TE politie. Fapta este TALHARIE IN FORMA AGRAVANTA ! Chiar nu ai de ce să-ți fie frica.... prostituția se sancționează cu amendă pe când tâlhăria cu ANI MULTI de privare de libertate și te pui pe tine și colegele(de breasla)in siguranță...PSHIHOPATUL poate ataca oricând !
 10. Am luat azi teapa de la tipa slabă( Vanessa). Deși mi-am făcut programare la ora 16:20 și am estimat că în 35 de minute ajung( am ajuns la 17:03 întârziind 8 minute) atunci când am ajuns n-a răspuns la telefon și nici la cele două sms-uri. Asta e NESIMTIRE ! Chiar daca intervenea ceva putea să-mi de-a un SMS ori un beep(o sunam eu) și-mi putea anula ședință.Asa am fost nevoit să patrulez câteva zeci de minute in jurul blocului pentru că-mi venea greu sa accept c-am luat țeapă.
×
×
 • Create New...