Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Postat Noiembrie 14, 2018 La 13.11.2018 la 21:00, humanoid_carbon_unit a spus: poate c-ai fi putut sa-ti iei casti de 75 de lei daca nu dadeai toti banii sa-ti faci cont premium pe forum ca sa-si bata lumea pula de tine, o data in plus. si-ti ramanea si de-o saniuta ;) Nu am platit contul. La 14.11.2018 la 4:19, thecat a spus: Mult scrii, domnule! :)De casti sunt multumita, altfel le schimbam.Recenziile sunt subiective, altfel toti aveam aceleasi pareri despre orice.Eu nu ma sfadesc cu oricine, sunt cativa pe aici care ma "adora"! :laugh2 :hug1 1
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 14, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 14, 2018 La 12.11.2018 la 14:04, crocozaurulfermecat a spus: Dar am revenit.Stiti si voi cum e, pe parcurs apar diverse lucruri de care trebuie sa te ocupi si vrei nu vrei, lasi distractia pe mai tarziu.V-am obisnuit cu recenzii mai putin bune, dar sper eu ca v-am scutit pe unii din voi de drumuri inutile.Cine este entuziasmat pentru un alt maraton al recenziilor marca croco?Va salut!Bagă, bă, cin’ te ține? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum