Sari la conținut

LACRIMI şi pumni...aka...demnitatea afemeiatului ...

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

ba da distrus e asta ma =)) nici macar nu stie a scrie

ma-ta ... ştie că stai pe net ?

Vizitator
Postat

Grazie ... cappo !

Noaptea minții, cum ar veni.

Dar când o venii ea ... vara ? La 23.30 se înserează ! şi la 4.30 e lumină !!!

...

D E Z V O L T Ă !!!

Vizitator
Postat

Oho, m-au enervat pana la lacrimi si scrasnit din dinti ca un cal care mesteca o sfecla congelata. Uneori am impresia ca sunt sinucigase masochiste, alteori ca sunt iresponsabile; probabil sunt doar complet tampite. 

Unele sunt foarte mandre de asta, se lauda ca "X mai avea putin si plangea p-aicea".  :laugh2

Spun asta tot timpu' nimeni nu e perfect ...

Cred ca este si mai eficient sa nu deschizi portofelul ci usa pe care ai intrat.

Păi măi aci e buba ! Vrei să pleci şi ... plânge , ca om ce sunt (aşa cred) cedez şi răbufnesc , restul cum am mai spus ... e cancan ...

• Like 1
Vizitator
Postat

Ei, acum am înțeles unde bați...Desigur că orice om merită empatie, compasiune etc. Eu sunt unul care se emoționează și se exteriorizează mai lesne la chestiile pozitive. Dar asta nu înseamnă că sunt fiară, ba chiar dimpotrivă.

Și totuși, mă consider un bărbat demn.

Din ce văd sunt prea mulți aici care se consideră ... demni dar realitatea reală nu e aşa :)

Probabil în situații extreme mulți şi-ar arăta adevărata față/fețe dar în spatele unui cont virtual sunt ... zmei? cine eu ? Lacrimi ? Ce sunt ... femeie ? Cum am mai spus probabil prea multă empatie ... strică , dar făra ea ar mai fi atâtea cărți şi filme ? Scuze , derapez ...

Am spus ... acele lacrimi au fost ... obținute cu prețul usturător al vorbelor grele spuse de mine şi pentru asta normal că ceva s-a întâmplat ...

No offence , but ... intru în prea multe detalii aşa că mai bine lasă ...

Vizitator romuzica
Postat

Din ce văd sunt prea mulți aici care se consideră ... demni dar realitatea reală nu e aşa :)

Probabil în situații extreme mulți şi-ar arăta adevărata față/fețe dar în spatele unui cont virtual sunt ... zmei? cine eu ? Lacrimi ? Ce sunt ... femeie ? Cum am mai spus probabil prea multă empatie ... strică , dar făra ea ar mai fi atâtea cărți şi filme ? Scuze , derapez ...

Am spus ... acele lacrimi au fost ... obținute cu prețul usturător al vorbelor grele spuse de mine şi pentru asta normal că ceva s-a întâmplat ...

No offence , but ... intru în prea multe detalii aşa că mai bine lasă ...

Vizitator romuzica
Postat

Here's to the ladies in saloons and living rooms

Summer nights that lasted until dawn

Here's to the MEMORIES, everyone's a part of me

Oh, I loved 'em every one

;)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

UP

• Like 6
  • Minus 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ei, acum am înțeles unde bați...Desigur că orice om merită empatie, compasiune etc. Eu sunt unul care se emoționează și se exteriorizează mai lesne la chestiile pozitive. Dar asta nu înseamnă că sunt fiară, ba chiar dimpotrivă.

Și totuși, mă consider un bărbat demn.

O compasiune am simtit eu pentru cineva care s`a enervat la telefon pentru ca l-am certat.

El mi`a zis ca isi baga "puls in mine"

...Si a încheiat apelul.

Replica mea a fost un zâmbet si..."stiam, dar am anunțat pe forum ca nu sunt in oras si tu nu te-ai uitat"

I`am zis cu o ora inainte, cu toate ca exista posibilitatea sa il anunț personal in momentul confirmării sale daca imi scria in mesaj ca imi pot permite.

El a încercat o dată sa imi tragă teapa si il urmăream deja...

Deci, nu înțeleg unde`i supărarea!

• Like 6
  • Minus 1
Vizitator
Postat

O compasiune am simtit eu pentru cineva care s`a enervat la telefon pentru ca l-am certat.

El mi`a zis ca isi baga "puls in mine"

...Si a încheiat apelul.

Replica mea a fost un zâmbet si..."stiam, dar am anunțat pe forum ca nu sunt in oras si tu nu te-ai uitat"

I`am zis cu o ora inainte, cu toate ca exista posibilitatea sa il anunț personal in momentul confirmării sale daca imi scria in mesaj ca imi pot permite.

El a încercat o dată sa imi tragă teapa si il urmăream deja...

Deci, nu înțeleg unde`i supărarea!

Vis,mulți îmi spun că scriu într-un mod oarecum asemănător cu al tău.

Dar acum nu te supăra chiar nu ştiu ce vrei să zici?

Când am deschis acest subiect era chiar aşa , în directă legătură cu lacrimile unui bărbat/băiat/macho sau cum plm săi mai zic în fața unei femei.

Dar acum la tine în cazul de față,nu înțeleg ? Cine a plâns ? Sau unde a fost " lezată " demnitatea...bărbatului?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Vis,mulți îmi spun că scriu într-un mod oarecum asemănător cu al tău.

Când am deschis acest subiect era chiar aşa , în directă legătură cu lacrimile unui bărbat/băiat/macho sau cum plm săi mai zic în fața unei femei.

Dar acum la tine în cazul de față,nu înțeleg ? Cine a plâns ? Sau unde a fost " lezată " demnitatea...bărbatului?

Refuzul de a comunica...e sub demnitatea bărbatului?

În zâmbet si un raționament...posibilitatea unei empatizari!

Contează ce vorbiți toți...nu doar tu!!

• Minus 1
Vizitator
Postat

Refuzul de a comunica...e sub demnitatea bărbatului?

ÃŽn zâmbet si un raționament...posibilitatea unei empatizari!

Contează ce vorbiți toți...nu doar tu!!

m-am străduit să înțeleg ce ai vrut să scrii dacă am reusit,bine dacă nu,asta e!fac loc altora...bun:

eÅŸalonat:

neacceptarea legăturii verbale interpersonale?...asta depinde de fiecare caracter în parte,nu suntem toți la fel unul are un alt mod de interpretare a vieții de zi cu zi,altcineva vede altfel "lumea" per ansamblu...un lucru e demn ptr el,alt individ cu altă mentalitate e nedemn să facă acel lucru,s.a.m.d.

mă rezum la atât:empatizare!Tu vrei să mă cunoÅŸti afectiv pe mine?(nu neapărat eu,mă refer la partenerul care îl ai în acel moment)...de ce să faci asta ? Vrei să fie mulțumit? Sau ? Åžtii...pot zâmbii forțat,îmi impun să fiu happy la exterior dar inside me is nebulous thoughts,e un fel de actorie,nu?ptr că nu mă cunoÅŸti!nu ÅŸtii ce fel de om sunt ÅŸi iar ne întoarcem de unde am plecat,fiecare individ e unic în felul lui...

cu ce am zis acum trec direct la ultima parte:fiecare om are un caracter aparte,unul mai posac,altul mai volubil,starea unuia nu coincide cu trăirea ta din acel moment,nu poți ÅŸti ce gândeÅŸte...doar dacă eÅŸti telepat!!!

(wow!!!uite un subiect miÅŸto! Cum e să faci sex cand ambii parteneri sunt...telepați?)

sper că am reuÅŸit să înțeleg ce ai vrut să spui ÅŸi am răspuns la un nivel acceptabil ție...

P.S. no offence...dacă faci sex la fel cum scrii chiar trebuie să fiu...telepat!!!ðŸ˜

• Oras:Bucuresti
Postat

Total greşit am doar două : Huginn şi Muninn ! Dar cu ele ştiu tot !

Mitologia nordica ? Parca pe-acolo exista niste corbi dintr-astia atotstiutori ... Cunoasterea incepe atunci cand realizezi ca nu stii nimic . Nu mai stiu 

cine a zis asta , da' e a naibii de adevarata chestia ... 

• Like 1
Postat

...mulți îmi spun că scriu într-un mod oarecum asemănător cu al tău.

Hait !!! Ai vazut ... ai simtit si tu intunecarea ... welcome to the fucking club m8 !!! Ha-ha !!! 

Vizitator
Postat

Mitologia nordica ? Parca pe-acolo exista niste corbi dintr-astia atotstiutori ... Cunoasterea incepe atunci cand realizezi ca nu stii nimic . Nu mai stiu 

cine a zis asta , da' e a naibii de adevarata chestia ...

"In Asgard at his high seat,Odin sat,and his ravens,Huginn and Muninn,wishpered to him of the things they had seen and heard as they had wandered the world."-"Norse mythology"/Neil Gaiman

post-54075-0-13777900-1543255350_thumb.jpg

post-54075-0-07146900-1543255373_thumb.jpg

• Like 1

Vizitator
Postat

Hait !!! Ai vazut ... ai simtit si tu intunecarea ... welcome to the fucking club m8 !!! Ha-ha !!!

😂😂😂😂

Da,chiar acum ÅŸtiu cum te-ai simțit ÅŸi tu când ai încercat?să înțelegi ce scriam...uite cum a scris Vis:

"Refuzul de a comunica...e sub demnitatea bărbatului?

ÃŽn zâmbet si un raționament...posibilitatea unei empatizari!

Contează ce vorbiți toți...nu doar tu!!"

Nu ÅŸtiu dacă am reuÅŸit sa-i răspund(ÅŸi cred că nu,din moment ce nu mi-a răspuns) eu am capitulat , în viitor poate nu am să mai fac...prostii asemănătoare

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...