bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 @later edit .Ideea find ca nu exista sanse de crestere spectaculoasa la doge coin , doar din simplu fapt ca nu ar exista atat de multi bani lichizi in piata...la 117 miliarde monede ....market capitalu ar fi urias...iar daca prin absurd sa presupunem ca ar ajunge 10 centi ...bitcoinu ar valora cateva sute de mii , tinand cont ca apogeul de valoare care l-a avut doge coinu-ul la bull run-ul de anu trecut a fost de 0,016 usd ...trageti voi concluzia Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 pune walletu da bitcoin aicea pa toping si vorbim altfel Link spre comentariu
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Noiembrie 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 pune walletu da bitcoin aicea pa toping si vorbim altfel cauta in postarile mele , ca l-am pus mai demult ;) Link spre comentariu
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 21, 2018 Partajează Postat Noiembrie 21, 2018 cauta in postarile mele , ca l-am pus mai demult ;) 1A9dw9dnE6DuCTNgUmhgoYH8Gtng1ZdZan trimite aicea un cent sa vedem de forta financiara de care dispui Link spre comentariu
Vizitator puloiu Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Stiu, topic vechi, oarecum irelevant pe un astfel de forum, dar haideti sa-l mai "inviem" putin. Ce parere aveti de moneda virtuala NIMIQ ? Evident, nu se va bate cu BTC-ul (nici acum si probabil nici in viitor), dar eu zic ca are o capitalizare buna si o evolutie constanta. https://coinmarketcap.com/currencies/nimiq/ Daca ai o placa video buna, cu cel putin 6 Gb Ram, poti scoate intr-o zi (18-20 de ore de minerit) aproximativ 100-150 Nim/zi ! Nu e mult, dar e un venit constant, poti ajunge destul de repede la cateva mii de Nim in portofelul virtual pe care-i poti schimba in monede mai solide (Doge, BTC, ETH, Dash, LTC si altele). Link spre comentariu
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Eu am mai spus ca aceste monede au o volatilitate ff mare... Vezi cazul bitcoin... Viitorul nu suna bine pt cei care vor sa investească asa ceva,o părere strict personala.... Link spre comentariu
wurdulak Reputație: 4457 Postat Decembrie 2, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum