Sari la conținut

Topicul pasionatilor de Cryptomonede

Vizitator romuzica

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

@later edit

.Ideea find ca nu exista sanse de crestere spectaculoasa la doge coin , doar din simplu fapt ca nu ar exista atat de multi bani lichizi in piata...la 117 miliarde monede ....market capitalu ar fi urias...iar daca prin absurd sa presupunem ca ar ajunge 10 centi ...bitcoinu ar valora cateva sute de mii , tinand cont ca apogeul de valoare care l-a avut doge coinu-ul la bull run-ul de anu trecut a fost  de  0,016 usd ...trageti voi concluzia

Link spre comentariu
Vizitator puloiu
Reputație: 0

Stiu, topic vechi, oarecum irelevant pe un astfel de forum, dar haideti sa-l mai "inviem" putin.

Ce parere aveti de moneda virtuala NIMIQ ? Evident, nu se va bate cu BTC-ul (nici acum si probabil nici in viitor), dar eu zic ca are o capitalizare buna si o evolutie constanta. 

https://coinmarketcap.com/currencies/nimiq/

Daca ai o placa video buna, cu cel putin 6 Gb Ram, poti scoate intr-o zi (18-20 de ore de minerit) aproximativ 100-150 Nim/zi ! Nu e mult, dar e un venit constant, poti ajunge destul de repede la cateva mii de Nim in portofelul virtual pe care-i poti schimba in monede mai solide (Doge, BTC, ETH, Dash, LTC si altele).

Link spre comentariu
Vizitator caproshu
Reputație: 0

Eu am mai spus ca aceste monede au o volatilitate ff mare... Vezi cazul bitcoin... Viitorul nu suna bine pt cei care vor sa investească asa ceva,o părere strict personala....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...