Sari la conținut

Alina super slim 0785670050

Postări Recomandate

• Oras:Brașov
Postat

Da,oferta este 150 fin si 200 ora,cum 2 este lângă 3,am tastat gresit,dar mersi mult de atentionare

• Like 1
Postat

Ma numesc Alina,am 25 de ani,1.72 inaltime,52kg,sânii micuti cupa A .Serviciile includ oral protejat sau neprotejat cu finalizare orală ,facială sau pe corp,normal in orice pozitie,69,masaj erotic,masaj de relaxare(nu sunt profesionistă in arta masajului,dar cred ca mă voi descurca sa te relaxezi).

-Fac si dominare soft,dar vom discuta detaliile la telefon!

Preturile vor fi pentru o perioada 150 finalizarea si 200 ora

Ce NU fac:

-NU fac normal fără prezervativ,indiferent cât îmi oferi

-NU fac anal,indiferent cât îmi oferi

-NU negociez prețul

• Like 2
Postat

Bună Alina, am încercat azi să te sun dar ai telefonul închis, ți-am lăsat și un mesaj pe whatsapp, nu am primit niciun răspuns.

Postat

Neata.Disponibila pana la ora 21:00.pupicei

#pachenko,ti-am văzut mesajul insa tarziu, si nu mi-am permis sa deranjez. Data viitoare te rog sa imi scrii intervalul orar in care pot sa iti dau mesaj inapoi

• Like 2
  • Oras:Ardelean
Postat

De la începutul anului ma chinui sa ajung la ea, ori este ocupata ori nu raspunde la mesaje... Nu stiu ce sa mai cred.

• Oras:La Lidia acasă :)))
Postat

De la începutul anului ma chinui sa ajung la ea, ori este ocupata ori nu raspunde la mesaje... Nu stiu ce sa mai cred.

Poate o ai prea mica...
Postat

Poate o ai prea mica...

Un raspuns foarte inteligent... :))) m-ai lasat fara cuvinte. Vezi ca **spam editat**ii nu au voie pe acest forum. Nu obijnuiesc sa imi pierd timpul cu copii ca tine. Obijnuiesc sa scriu recenzii si sa ajut aceasta comunitate. Din ce am vazut tu esti aici mai mult pentru mistouri.

Postat

Un raspuns foarte inteligent... :))) m-ai lasat fara cuvinte. Vezi ca **spam editat**i nu au voie pe acest forum. Nu obijnuiesc sa imi pierd timpul cu copii ca tine. Obijnuiesc sa scriu recenzii si sa ajut aceasta comunitate. Din ce am vazut tu esti aici mai mult pentru mistouri.

Si te-ai gândit ca dacă nu îți raspunde in privat poate iti răspunde aici. Foarte logic, cine s-ar fi gândit. Mai e unul pe aici care le întreabă dacă vin la Sibiu...
Postat

Neața.Disponibila pana la ora 21:00.Nu uitati de oferta 150 fin si 200 ora.Pupicei

• Like 1
Postat

Buna dimineata.Disponibila pana la ora 19:00.Nu uitati de oferta.pupicei

• Like 1
Postat

Ma numesc Alina,am 25 de ani,1.72 inaltime,52kg,sânii micuti cupa A .Serviciile includ oral protejat sau neprotejat cu finalizare orală ,facială sau pe corp,normal in orice pozitie,69,masaj erotic,masaj de relaxare(nu sunt profesionistă in arta masajului,dar cred ca mă voi descurca sa te relaxezi).

-Fac si dominare soft,dar vom discuta detaliile la telefon!

Preturile vor fi pentru o perioada 150 finalizarea si 200 ora

Ce NU fac:

-NU fac normal fără prezervativ,indiferent cât îmi oferi

-NU fac anal,indiferent cât îmi oferi

-NU negociez prețul 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...