pierre111 Reputație: 66 Postat Februarie 4, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Februarie 4, 2019 Vizitat domnisoara. Atmosfera plăcută.Ii dau nota 9.Atitudine bună. Am rămas o finalizare și am decartat 100 lei Link spre comentariu
mister777 Reputație: 28 Postat Februarie 7, 2019 Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 7, 2019 Lucrezi astăzi? Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Februarie 7, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 7, 2019 Lucrezi astăzi?Astăzi nu Link spre comentariu
andrrew Reputație: 6 Postat Februarie 10, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Februarie 10, 2019 Buna, esti disponibila astazi dupa ora 18 ? Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Februarie 10, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 10, 2019 Buna, esti disponibila astazi dupa ora 18 ? Din păcate nu, mâine încep munca. Link spre comentariu
andrrew Reputație: 6 Postat Februarie 14, 2019 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Februarie 14, 2019 Va salut amici, astazi am vizitat-o pe domnisoara, intentionam de mult sa ajung si acum am avut ocazia.Ca locatie, cititi anterior, cam intre blocuri dar o veti gasi in cele din urma. Fata este dragutica, destul de timida, are ceva din inocenta unui copil in privire. Sanii naturali, placuti, ingrijita.Am optat pentru un oral combinat cu normal, ambele protejate; mi-a placut pasarica ei mica, daca ti se pare ca esti ok, te lasa sa o mangai, pe mine nu m-a refuzat.Oralul frumos, am rugat-o de cateva ori sa se opreasca, vroiam sa o incerc un pic si altefl. Asezata doggy style, nu a comentat la pozitii, s-a umezit natural. As fi vrut sa o fortez mai milt dar nu m-a tinut puterea:::)))) am finalizat in prezervativ.Per total merita vizitata, curata, dragutica, discreta; deranjul, 100 ron dar merita, ceva discret si curat nu stou dc. se gaseste prin oras...Sa aveti succes ! Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Februarie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 15, 2019 Las astea aici 🙈💋 4 Link spre comentariu
romaad Reputație: 59 Postat Februarie 15, 2019 Oras:ici... colo... Oras:ici... colo... Partajează Postat Februarie 15, 2019 ah...ceasul ala... aveti un fetish cu el! Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Februarie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 15, 2019 ah...ceasul ala... aveti un fetish cu el!Nu neapărat :)) Link spre comentariu
romaad Reputație: 59 Postat Februarie 15, 2019 Oras:ici... colo... Oras:ici... colo... Partajează Postat Februarie 15, 2019 m-ai facut curios. Sper ca nu te uiti la ceas in timpul actiunii... Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Februarie 15, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 15, 2019 m-ai facut curios. Sper ca nu te uiti la ceas in timpul actiunii...Niciodată. 1 Link spre comentariu
pierre111 Reputație: 66 Postat Februarie 15, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Februarie 15, 2019 Nu se uita la ceas, nu te grabeste Link spre comentariu
batranu4791 Reputație: 417 Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 E ceas cu taraf doar să știe..... Link spre comentariu
elmo2015 Reputație: 36 Postat Februarie 24, 2019 Oras:Bascov Oras:Bascov Partajează Postat Februarie 24, 2019 Disponibila astăzi? Link spre comentariu
copilul cuminte Reputație: 155 Postat Februarie 25, 2019 Telefon: [email protected] Oras:pitesti Telefon: [email protected] Oras:pitesti Partajează Postat Februarie 25, 2019 Mai stiti ceva de domnisoara ?Mai activează ?Tel ba este inchis, ba nu raspunde ...... Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Februarie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Februarie 26, 2019 Mai stiti ceva de domnisoara ?Mai activează ?Tel ba este inchis, ba nu raspunde ...... Bună, telefonul nu l-am avut deschis cam o săptămână pentru ca nu am lucrat. De astăzi însă mă găsești! 😘 Link spre comentariu
pierre111 Reputație: 66 Postat Februarie 26, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Februarie 26, 2019 Aceeași locație? Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Martie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Martie 6, 2019 Aceeași locație? Da, aceeași. Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Martie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Martie 6, 2019 Bunaa. Vreau doar sa las pozele acestea aici și de asemenea sa las programul și preturile pentru cei care au întrebat în trecut sau pentru cei... Curioși :))) Programul meu variază, de obicei încep după ora 12. 00 și închid pe la 24.00.Ca să încep să mă adaptez și eu cu cerințele voastre am schimbat și adăugat, de asemenea câteva lucrușoare:O finalizare- oral(protejat sau neprotejat în funcție de igiena) + normal100 RON - oral+ anal 150 - oral+normal+anal 200O ora cu 2 finalizari - oral+ normal 200 - oral+ normal+ anal 300Finalizare fac doar corporala sau în prezervativ. O zi buna tuturor! 💋 5 Link spre comentariu
pierre111 Reputație: 66 Postat Martie 6, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Martie 6, 2019 Hmmmm. Anal? Trebuie încercat Link spre comentariu
sexmaster13 Reputație: 6 Postat Martie 7, 2019 Autor Partajează Postat Martie 7, 2019 am revizitat pe domnita care mi-a placut destul de mult pot sa zic cea ce ma facut ii fac vizite mai dese pentru ca a inceput sa invete cum sta treaba , am mai vizitato acu ceva timp si atunci nu facea anal si la restu se descurca destul de bine , in aceasta vizita am optat pentru tot pachetul si pentru o ora pot sa zic ca au fost niste bani bine investiti in placerea mea se vede ca a investit in ea , costumase noi in experienta noasta ma primit intr-un costumas destul de sexy cel care il are pus in prima poza mai sus un pic dupa care la al 2-lea am zis sa ma surpinda cu o alta costumatie cea ce a si facut,ce pot sa spun experienta destul de placuta pot sa spun ca face un oral destul de bun ,se vede ca isi da interesul si incearca sa te faca sa te simti bine si la normal si anal destul de bine nu face nazuri cum fac anumite domnite dupa site , destul de deschisa la lucruri noi FARA GRABA .Ca rezumat pot sa zic ORAL : 9 NORMAL : 9 si la ANAL : 8 pentru ca e la inceput dar e destul de bine . Halatul ma costat 300 plus 100 ciubuc pentru ca mi-a pplacut tipa si sa las loc de buna ziua pentru viitor. Link spre comentariu
elmo2015 Reputație: 36 Postat Martie 16, 2019 Oras:Bascov Oras:Bascov Partajează Postat Martie 16, 2019 Bună! Lucrezi weekendul acesta ca vreau sa iti fac o vizita?! Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Martie 16, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Martie 16, 2019 Bună! Lucrezi weekendul acesta ca vreau sa iti fac o vizita?! Bună. Da, lucrez. Nu am lucrat câteva zile săptămâna asta, dar da, astăzi, mâine și de luni încolo.. Lucrez. Link spre comentariu
issabeila Reputație: 43 Postat Martie 19, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Partajează Postat Martie 19, 2019 😊💋 5 Link spre comentariu
florinelvvvf Reputație: 0 Postat Martie 20, 2019 Partajează Postat Martie 20, 2019 Un număr de telefon? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum