Vizitator ionuutzuu Reputație: 0 Postat Martie 26, 2019 Postat Martie 26, 2019 Vrei să știi dac-o mai prinzi pan' la salariu? :))))
issabeila Reputație: 43 Postat Martie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Martie 26, 2019 Un număr de telefon? 0731871461, daca nu răspund înseamnă că sunt ocupata și ori suni peste 10-20 de minute, ori îmi poți lăsa un mesaj pe whatsapp și te contactez eu. 💋
issabeila Reputație: 43 Postat Martie 26, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Martie 26, 2019 Bună,pana când mai stai Nu știu sigur, voi anunța aici, cu câteva zile înainte inainte sa plec, dacă e. 1
issabeila Reputație: 43 Postat Aprilie 12, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Aprilie 12, 2019 Hei, am revenit din nou.. După o scurta pauza :)). 5 1
danisamir07 Reputație: 2 Postat Aprilie 15, 2019 Postat Aprilie 15, 2019 Ești super sexy pune și niște poze cu pasarica😙
sexmaster13 Reputație: 6 Postat Aprilie 17, 2019 Autor Postat Aprilie 17, 2019 am revenit din nou la domnisoara, cea ce ma surpins dintr-o lunga discuta cu dansa este ca a inceput sa faca total si hop si eu sa ii fac o vizita, am optat pentru o ora ca sa ma pot bucura de tot ce ofera , am mai facut recenzii la domnisoara oralul destul de binisor ca sa fac baiatu pregatit, dupa un numar cu un oral si normal cea ce a inceput sa se descurce destul de bine as da nota 9 , al doilea numar am optat pentru un anal, ce pot sa zic domnisoara curata nu a aparut vreun miros dubios are un fund destul de obraznic am schimbat cateva poziti dupa care a reusit sa ma rezolve si numarul 2. Ce pot sa zic ca si la anal domnisoara se descurca as da un 8 pentru ca este la inceput dar promite sa ia nota mai mare pe viitor
dunhill_blend Reputație: 42 Postat Aprilie 17, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17, 2019 am revenit din nou la domnisoara, cea ce ma surpins dintr-o lunga discuta cu dansa este ca a inceput sa faca total si hop si eu sa ii fac o vizita, am optat pentru o ora ca sa ma pot bucura de tot ce ofera , am mai facut recenzii la domnisoara oralul destul de binisor ca sa fac baiatu pregatit, dupa un numar cu un oral si normal cea ce a inceput sa se descurce destul de bine as da nota 9 , al doilea numar am optat pentru un anal, ce pot sa zic domnisoara curata nu a aparut vreun miros dubios are un fund destul de obraznic am schimbat cateva poziti dupa care a reusit sa ma rezolve si numarul 2. Ce pot sa zic ca si la anal domnisoara se descurca as da un 8 pentru ca este la inceput dar promite sa ia nota mai mare pe viitor Cat a fost halatul pentru 1 h total si pe unde are locatia ?
beny888 Reputație: 151 Postat Aprilie 25, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Aprilie 25, 2019 Dezamăgire totală gagica asta...am contactat-o astazi fiind recomandata ca super fata de un vechi prieten...mi.a raspuns de la primul apel ,mi.a comunicat serviciile si locatia si am stabilit cu ea o intalnire in 30-40 minute ! M-am conformat si am ajuns in zona in timp util...am contactat.o si ce sa vezi...n-a mai vrut pizda ei sa raspunda sub nicio forma ! Am asteptat mai bine de 40 de minute ,timp in care am tot sunat si degeaba...intr-un final am renunțat ! Nu as fi avut nicio problema daca imi respingea apelul sau daca imi dadea cumva de inteles ca nu mai poate sau ca nu mai vrea sa ne vedem...dar sa procedezi asa ,mi se pare de tot cacatul ! Nu vreau sa va indemn s.o evitati si nici nu vreau sa v.o recomand in ciuda faptului ca are destule recenzii ok p.aici si eu am nr ei de la un prieten care a fost foarte multumit de ea. S-avezi ciocane tari ! Baftă 1
issabeila Reputație: 43 Postat Mai 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Mai 6, 2019 Bunăăă :)! . După o pauză de o săptămână, astăzi am reînceput activitatea și am decis să anunț aici, având în vedere că am primit întrebări pe whatsapp dacă mai lucrez sau dacă am plecat(luând în considerare ca mesajele au fost primite acum câteva zile,și eu am avut telefoanele închise.. nu mi-am permis să răspund astăzi) Locația este aceeași, pe Eremia. Mă puteți găsi la numerele: 0731871461(pe numărul acesta am și whatsapp) și 0727176266. Nu răspund la număr privat și nici când sunt ocupată. O zi bună în continuare să aveți! 😘
celibi Reputație: 764 Postat Mai 6, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 6, 2019 Bunăăă :)! . După o pauză de o săptămână, astăzi am reînceput activitatea și am decis să anunț aici, având în vedere că am primit întrebări pe whatsapp dacă mai lucrez sau dacă am plecat(luând în considerare ca mesajele au fost primite acum câteva zile,și eu am avut telefoanele închise.. nu mi-am permis să răspund astăzi) Locația este aceeași, pe Eremia. Mă puteți găsi la numerele: 0731871461(pe numărul acesta am și whatsapp) și 0727176266. Nu răspund la număr privat și nici când sunt ocupată. O zi bună în continuare să aveți! Buna Izabela am incercat de multe ori sa te contactez dar nu am reusit. Te-am vizitat o singura data. Raspunzi mai usor pe whatsapp?
issabeila Reputație: 43 Postat Mai 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Mai 6, 2019 Buna Izabela am incercat de multe ori sa te contactez dar nu am reusit. Te-am vizitat o singura data. Raspunzi mai usor pe whatsapp?Bună, probabil am fost ocupata sau nu am lucrat. Lasă-mi un mesaj pe whatsapp, asa e cel mai bine. :)
adi0_adi0 Reputație: 3 Postat Mai 20, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 20, 2019 Buna! Astazi lucrezi?
issabeila Reputație: 43 Postat Mai 21, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Mai 21, 2019 Vă aștept cu drag.Astăzi am început puțin mai devreme programul și mă găsiți până diseară la 00.00. Vă anunț din nou că nu răspund atunci când sunt ocupată sau când intervine ceva și nu lucrez. Dacă îmi lăsați mesaj pe whatsapp și nu răspund imediat, spuneți și când va pot deranja cu un răspuns pentru ca nu pot răspunde după o ora, doua, trei sau chiar o zi și să creez "probleme". :) O zi bună! 😘 4
nivaldo Reputație: 8 Postat Mai 21, 2019 Postat Mai 21, 2019 Vă aștept cu drag.Astăzi am început puțin mai devreme programul și mă găsiți până diseară la 00.00.Vă anunț din nou că nu răspund atunci când sunt ocupată sau când intervine ceva și nu lucrez. Dacă îmi lăsați mesaj pe whatsapp și nu răspund imediat, spuneți și când va pot deranja cu un răspuns pentru ca nu pot răspunde după o ora, doua, trei sau chiar o zi și să creez "probleme". :)O zi bună! Fi-mia-ar capu' al dracu.
danisamir07 Reputație: 2 Postat Mai 22, 2019 Postat Mai 22, 2019 Ai schimbat coafura s.au mi se pare?
issabeila Reputație: 43 Postat Mai 22, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Mai 22, 2019 Ai schimbat coafura s.au mi se pare?Nu ți se pare. Sunt blonda și am parul scurt acum :)) 1
pierre111 Reputație: 66 Postat Mai 22, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Mai 22, 2019 Trebuie sa te testez și cu noua coafura. Aceeași locație, la parter? 1
123nor Reputație: 18 Postat Mai 23, 2019 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Mai 23, 2019 Buna !!! Un nr de tel ??
issabeila Reputație: 43 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Iunie 6, 2019 Mai activeaza?Da, mai activez. Am avut o mică "vacanță" dacă ii pot spune asa :)). Astăzi ma găsești pana diseară la 24.00,maine nu știu la cât încep dar tot pana seara o sa fiu :). Te pup.
pierre111 Reputație: 66 Postat Iunie 6, 2019 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 6, 2019 Mai ești astăzi? Te-am tot sunat, dar nu ai raspuns
issabeila Reputație: 43 Postat Iunie 6, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Pitești Telefon: [email protected] Oras:Pitești Postat Iunie 6, 2019 Mai ești astăzi? Te-am tot sunat, dar nu ai raspunsDa, sunt.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum