Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2018 Postat Noiembrie 19, 2018 Nu au liber sau nu au in zona care vreau sau nu accepta....ca altfel veneamSunal pe Pufarin123 să-ți dea el unul, cică are el ceva apartamente , asa am si eu ocazia sa beau o cafea la el in Moșiei :):) si sa dansam in dormitor Briana ( sper sa nu-i rupem patul ):):):):):):) Neața si zi faina ✌️
pufarin123 Reputație: 51 Postat Noiembrie 19, 2018 Postat Noiembrie 19, 2018 Nu au liber sau nu au in zona care vreau sau nu accepta....ca altfel veneamLasa un emai si rezolvam
pufarin123 Reputație: 51 Postat Noiembrie 19, 2018 Postat Noiembrie 19, 2018 Email*Lipsa cofeinei si precipitatiile meteo sunt vinovate :))
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 19, 2018 Lasa un emai si rezolvamBine ca nu ii ceri faxu, sun-o ca are numarul de telefon, spunei ca esti pufarin de la Cluj cu apartamentele moștenite in Platinia :)
pufarin123 Reputație: 51 Postat Noiembrie 19, 2018 Postat Noiembrie 19, 2018 Bine ca nu ii ceri faxu, sun-o ca are numarul de telefon, spunei ca esti pufarin de la Cluj cu apartamentele moștenite in Platinia :)Eu zic sa mergi la CF, sa duci o ciocolata belgiana la mifuletele ce lucreaza acolo si cine stie poate te lasa sa arunci un ochi pe imobilul respectiv.Daca vrei sa o dam in pulisme si in mistouri sa ma anunti ca n-am intentia sa dezbat un subiect deapula.Fata are varianta sa lase un email si daca o pot ajuta o ajut.Enjoyy1 o zi cat mai productiva si cat mai multe drumuri la banca pentru depuneri. #yalan
cipscips Reputație: 27 Postat Noiembrie 19, 2018 Oras:cluj Oras:cluj Postat Noiembrie 19, 2018 Unde erau bancherii si bogatanii planetei:))))) Bine ca v-ati găsit pacilea :))) pufarin mondealul :))beleaua imobiliarelor pa Cluj :))))
pufarin123 Reputație: 51 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 Unde erau bancherii si bogatanii planetei:))))) Bine ca v-ati găsit pacilea :))) pufarin mondealul :))beleaua imobiliarelor pa Cluj Reicher Mann und armer MannStanden da und sahn sich an. Und der Arme sagte bleich:Wär ich nicht arm, wärst du nicht reich Sper sa nu ai erectie ca te-am bagat in seama,oricum esti un nimeni si pentru ca esti un zero barat raspuns de la mine nu o sa mai primesti.Te saluta yalan
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Postat Noiembrie 22, 2018 Am găsit locatie ....Dar este in floresti :( ...e ok pentru voi? 1
camarro Reputație: 2978 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:RO Oras:RO Postat Noiembrie 22, 2018 Am găsit locatie ....Dar este in floresti :( ...e ok pentru voi?Cine vrea sa merga la futu merge cine nu ....nu 1
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 22, 2018 Am găsit locatie ....Dar este in floresti :( ...e ok pentru voi?In orele de varf (17-20) e mai aglomerat,depinde si unde in floresti, in rest e ok :)
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 22, 2018 Autor Postat Noiembrie 22, 2018 Totusi mai incerc acu sa caut si in cluj dar e jale mare ...sper sa gasesc si va anunt :) 2
pufarin123 Reputație: 51 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Totusi mai incerc acu sa caut si in cluj dar e jale mare ...sper sa gasesc si va anunt :)Vb cu ines si vezi unde avea ea apartamentu in platinia, poate iti da nr de telefon. 1
enjoyy1 Reputație: 519 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 22, 2018 Vb cu ines si vezi unde avea ea apartamentu in platinia, poate iti da nr de telefon.Ingrid avea locatia, Ines a fost doar in vizita, cica 1
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 23, 2018 Autor Postat Noiembrie 23, 2018 Dragii mei am gasit locație! Va fi pe brancoveanu...parca asa...Sper sa fie zona buna...de luni voi fi disponibila:) va astept cu drag 2
Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Deci ,enjoyy1 , pufarin,acu locația e, fata vine eu va propun sa va pregătiți :):):) fuga la bancomate retragere numerar si la telefon pt programare , normal si restul băieților care considerați ca Briana e pe tiparul vostru .Seara faina la toti ✌️
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 23, 2018 Autor Postat Noiembrie 23, 2018 Nr de telefon unde ma puteti contacta 0739697140 In principiu lucrez pe baza de programari :) va doresc o seara frumoasa :* 1
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 25, 2018 Autor Postat Noiembrie 25, 2018 Dragii mei ! De maine voi fi disponibila la voi in oras ! Va astept cu mare drag pentru programari :) programul meu va fi de la 10 pana la 23 .va doresc o duminică cat mai frumoasă și linistita :* :kiss3 1
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 26, 2018 Autor Postat Noiembrie 26, 2018 Buna dimineata ! :* 12
Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2018 Postat Noiembrie 26, 2018 Așa cum era deja anunțat de ceva timp ,vizita Brianei , așa ca sunat făcut programare , luat meniu complet de o ora și la ora stabilit am fos prezent pe brincoveanu 28 .Sun primesc îndrumarea spre ap ajun și deschide usa frumoasa noastră fata .Închis îmi mai tremura puțin picioarele și ciucurelu așa ca o sa fiu mai scut la povesti Fata foarte sociabilă și pozele sint reala , o sa las și eu una din camera de călărie , pe cara am reușit sa o fac .Fata făina și sociabilă super ok (pt mine așa a fost ) probabil ca pt alți nu o sa corespundă și gusturile ✌️GFE foarte lipicioasa și ridicatFK ridicat și limba aia jucăușa și buzele ,hmmmm bune buneON eu zic ca foarte bun luată toată , scuipat , atenta la OO , geme fain NP foarte bun , capra , lot , misionar etc finalizat pe curul ăla foarte fain Igiena de 10AP ok doua camere și are colega simpatica și de treaba Baia ok curată , prosop curat , gel de dus totul ok Am fost amendat pt o ora cu 450 ron ( cum știți CIM ul e extra)Eu mai revin sigur și o recomand Acu dacă am uitat ceva o sa mai scrie și enjoyy și pufarin ca ei urmează :):):) eu azi am mers Batman și am ieșit Jerry:):)Așa scurt la final la o poveste fata primea sms pe care am reușit cu coada ochiului sa văd , ceva de genu hai lasă și tu la 150 și ramine între noi :):):) pt 50 de RON mai fraților :))) zi făina la toți
Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2018 Postat Noiembrie 26, 2018 Eu am încercat și ceva poza dar văd ca aici nu am reușit sa pun ,nu e domeniul meu asta , dar am pus dincolo ,unde e mai simplu dacă vreți și care știe sa le pună și aici ✌️ Spor , eu merg acasă sa m-a odihnesc , vremea e favorabilă :):)
Vizitator orpheus Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2018 Postat Noiembrie 26, 2018 Mperformance.,fata avea deschis topic la întrebări și răspunsuri.Oricum ,felicitări pentru sexperiență :wink2 Pisicuts unește topicele. 2
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 26, 2018 Autor Postat Noiembrie 26, 2018 Multumesc din suflet mperformance :* cu drag te mai astept 1
Vizitator mperfomance Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2018 Postat Noiembrie 26, 2018 Mperformance.,fata avea deschis topic la întrebări și răspunsuri.Oricum ,felicitări pentru sexperiență :wink2 Mperformance.,fata avea deschis topic la întrebări și răspunsuri.Oricum ,felicitări pentru sexperiență :wink2 Pisicuts unește topicele.Acu dacă am greșit , nu cu intenție ✌️ , eu am crezut ca trebuie aici
briana25 Reputație: 3334 Postat Noiembrie 27, 2018 Autor Postat Noiembrie 27, 2018 Buna dimineata oameni minunati :* 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum