briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 2, 2019 Autor Postat Iulie 2, 2019 Disponibilă până vineri ,vă pup :*
cflorin Reputație: 2 Postat Iulie 3, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 3, 2019 Disponibilă până vineri ,vă pup :* cupluri accepti?
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Briana la Oradea in vizita ?
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 3, 2019 Autor Postat Iulie 3, 2019 Briana la Oradea in vizita ? momentan nu,O să scriu eu dacă vă fac o vizită :*
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2019 Postat Iulie 3, 2019 Te asteptam ;* si cu niste poze "proaspete":))
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 4, 2019 Autor Postat Iulie 4, 2019 Doar azi si maine mai sunt disponibilă :)
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 5, 2019 Autor Postat Iulie 5, 2019 Indisponibilă, scriu când revin
star lord Reputație: 1990 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Earth Oras:Earth Postat Iulie 9, 2019 Locatia este aceeasi ?
bibi78 Reputație: 89 Postat Iulie 9, 2019 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Iulie 9, 2019 Reactualizezi prețurile? Ms
mayert77 Reputație: 301 Postat Iulie 10, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 10, 2019 Unde ai abandonat o pe vedeta Georgiana? 😃
nastrushnicul Reputație: 53 Postat Iulie 10, 2019 Postat Iulie 10, 2019 Salutare tuturor! Servus Brianna! Am vizitat-o pe Brianna in urma cu vreo doua saptamani. Programarea – s-a realizat facil, inca de dimineata pentru la pranz, prin whatsapp, fara ca eu sa mai fi fost vreodata la ea. Locatia – apartament in bloc nou, nimic de reprosat. Prosoape de unica folosinta la discretie, geluri de dus de foarte multe feluri, camera de joaca foarte ok. Atitudine – 100% pro client. Brianna este o gazda perfecta, este sociabila si comunicativa. Eram putin obosit, s-a oferit sa ma serveasca cu un energizant. Am cerut apa plata. Aspect fizic – foarte bine proportionata, construita perfect. Brianna este o fata frumoasa si iti inspira din start ideea ca e genul de femeie care are grija de ea. Actiune – am ales sa petrec o ora in compania ei. Dupa tigara si cateva pahare de apa a urmat dusul iar mai apoi o finalizare cu ON si CIM. Am ales sa renunt la a doua finalizare si am rugat-o sa-mi faca o cafea. Dupa cafea si vreo doua tigari am plecat cu promisiunea de a reveni. Oral – excelent. Tehnica impecabila, cu schimbari de ritm, in doua pozitii, cu atentie acordata zonelor adiacente. Ce sa mai…. Cu de toate… Fara graba si fara sa creeze impresia ca abia asteapta sa rezolve problema. Din punctul meu de vedere, oralul Briannei e exact oralul pe care oricare dintre noi si l-ar dori. (stiu ca e chestie de gusturi si preferinte personale dar uite ca ma avant sa fac afirmatia asta) Cadou – 550 (conform programarii, urma sa beneficiez de o ora in compania ei, doua finalizari cu ON si CIM.) Ma simteam atat de ok dupa prima finalizare incat am renuntat la a doua. Cumva mi-am dorit sa conserv starea de bine pe care mi-a indus-o la prima finalizare. Note – 10 pe linie (la toate capitolele de mai sus). Concluzii – de revenit, cu siguranta! Sper sa se acomodeze la Cluj si sa ramana aici, cu noi, pentru mult timp de aici incolo. Brianna, iti multumesc pentru starea de bine pe care mi-ai dat-o. 2
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 10, 2019 Autor Postat Iulie 10, 2019 Salutare tuturor! Servus Brianna! Am vizitat-o pe Brianna in urma cu vreo doua saptamani. Programarea – s-a realizat facil, inca de dimineata pentru la pranz, prin whatsapp, fara ca eu sa mai fi fost vreodata la ea. Locatia – apartament in bloc nou, nimic de reprosat. Prosoape de unica folosinta la discretie, geluri de dus de foarte multe feluri, camera de joaca foarte ok. Atitudine – 100% pro client. Brianna este o gazda perfecta, este sociabila si comunicativa. Eram putin obosit, s-a oferit sa ma serveasca cu un energizant. Am cerut apa plata. Aspect fizic – foarte bine proportionata, construita perfect. Brianna este o fata frumoasa si iti inspira din start ideea ca e genul de femeie care are grija de ea. Actiune – am ales sa petrec o ora in compania ei. Dupa tigara si cateva pahare de apa a urmat dusul iar mai apoi o finalizare cu ON si CIM. Am ales sa renunt la a doua finalizare si am rugat-o sa-mi faca o cafea. Dupa cafea si vreo doua tigari am plecat cu promisiunea de a reveni. Oral – excelent. Tehnica impecabila, cu schimbari de ritm, in doua pozitii, cu atentie acordata zonelor adiacente. Ce sa mai…. Cu de toate… Fara graba si fara sa creeze impresia ca abia asteapta sa rezolve problema. Din punctul meu de vedere, oralul Briannei e exact oralul pe care oricare dintre noi si l-ar dori. (stiu ca e chestie de gusturi si preferinte personale dar uite ca ma avant sa fac afirmatia asta) Cadou – 550 (conform programarii, urma sa beneficiez de o ora in compania ei, doua finalizari cu ON si CIM.) Ma simteam atat de ok dupa prima finalizare incat am renuntat la a doua. Cumva mi-am dorit sa conserv starea de bine pe care mi-a indus-o la prima finalizare. Note – 10 pe linie (la toate capitolele de mai sus). Concluzii – de revenit, cu siguranta! Sper sa se acomodeze la Cluj si sa ramana aici, cu noi, pentru mult timp de aici incolo. Brianna, iti multumesc pentru starea de bine pe care mi-ai dat-o. multumeac din suflet pentru cuvintele frumoase ,te mai aștept cu drag :* o zi minunată 1
Vizitator alexuk Reputație: 0 Postat Iulie 10, 2019 Postat Iulie 10, 2019 buna briana. la bucuresti nu ai in plan sa vii?
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 11, 2019 Autor Postat Iulie 11, 2019 Doar azi si maine mai sunt disponibilă :)
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 12, 2019 Autor Postat Iulie 12, 2019 Indisponibilă, scriu cand revin. Vă pup :*
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 16, 2019 Autor Postat Iulie 16, 2019 De mâine sunt disponibilă 🤗
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 Briana nu uita de Oradeni;*
piftic Reputație: 208 Postat Iulie 17, 2019 Postat Iulie 17, 2019 Și-a schimbat fata programul, lucrează doar la oră acum și e 500/h.
briana25 Reputație: 3334 Postat Iulie 18, 2019 Autor Postat Iulie 18, 2019 Bună dimineața !Disponibilă de la 11 :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum