Sari la conținut

Hei dragii mei ! Briana 0739697140

briana25

Postări Recomandate

Vizitator crazy21
Reputație: 0
Postat

Briana la Oradea in vizita ?

Vizitator crazy21
Postat

Te asteptam ;* si cu niste poze "proaspete":))

Postat

Salutare tuturor! Servus Brianna!

Am vizitat-o pe Brianna in urma cu vreo doua saptamani.

Programarea – s-a  realizat facil, inca de dimineata pentru la pranz, prin whatsapp, fara ca eu sa mai fi fost vreodata la ea.

Locatia – apartament in bloc nou, nimic de reprosat. Prosoape de unica folosinta la discretie, geluri de dus de foarte multe feluri, camera de joaca foarte ok.

Atitudine – 100% pro client. Brianna este o gazda perfecta, este sociabila si comunicativa. Eram putin obosit, s-a oferit sa ma serveasca cu un energizant. Am cerut apa plata.

Aspect fizic – foarte bine proportionata, construita perfect. Brianna este o fata frumoasa si iti inspira din start ideea ca e genul de femeie care are grija de ea.

Actiune – am ales sa petrec o ora in compania ei. Dupa tigara si cateva pahare de apa a urmat dusul iar mai apoi o finalizare cu ON si CIM. Am ales sa renunt la a doua finalizare si am rugat-o sa-mi faca o cafea. Dupa cafea si vreo doua tigari am plecat cu promisiunea de a reveni.

Oral – excelent. Tehnica impecabila, cu schimbari de ritm, in doua pozitii, cu atentie acordata zonelor adiacente. Ce sa mai…. Cu de toate… Fara graba si fara sa creeze impresia ca abia asteapta sa rezolve problema. Din punctul meu de vedere, oralul Briannei e exact oralul pe care oricare dintre noi si l-ar dori. (stiu ca e chestie de gusturi si preferinte personale dar uite ca ma avant sa fac afirmatia asta)

Cadou – 550 (conform programarii, urma sa beneficiez de o ora in compania ei, doua finalizari cu ON si CIM.) Ma simteam atat de ok dupa prima finalizare incat am renuntat la a doua. Cumva mi-am dorit sa conserv starea de bine pe care mi-a indus-o la prima finalizare.

Note – 10 pe linie (la toate capitolele de mai sus).

Concluzii – de revenit, cu siguranta! Sper sa se acomodeze la Cluj si sa ramana aici, cu noi, pentru mult timp de aici incolo.

Brianna, iti multumesc pentru starea de bine pe care mi-ai dat-o.

• Like 2
Postat

Salutare tuturor! Servus Brianna!

Am vizitat-o pe Brianna in urma cu vreo doua saptamani.

Programarea – s-a realizat facil, inca de dimineata pentru la pranz, prin whatsapp, fara ca eu sa mai fi fost vreodata la ea.

Locatia – apartament in bloc nou, nimic de reprosat. Prosoape de unica folosinta la discretie, geluri de dus de foarte multe feluri, camera de joaca foarte ok.

Atitudine – 100% pro client. Brianna este o gazda perfecta, este sociabila si comunicativa. Eram putin obosit, s-a oferit sa ma serveasca cu un energizant. Am cerut apa plata.

Aspect fizic – foarte bine proportionata, construita perfect. Brianna este o fata frumoasa si iti inspira din start ideea ca e genul de femeie care are grija de ea.

Actiune – am ales sa petrec o ora in compania ei. Dupa tigara si cateva pahare de apa a urmat dusul iar mai apoi o finalizare cu ON si CIM. Am ales sa renunt la a doua finalizare si am rugat-o sa-mi faca o cafea. Dupa cafea si vreo doua tigari am plecat cu promisiunea de a reveni.

Oral – excelent. Tehnica impecabila, cu schimbari de ritm, in doua pozitii, cu atentie acordata zonelor adiacente. Ce sa mai…. Cu de toate… Fara graba si fara sa creeze impresia ca abia asteapta sa rezolve problema. Din punctul meu de vedere, oralul Briannei e exact oralul pe care oricare dintre noi si l-ar dori. (stiu ca e chestie de gusturi si preferinte personale dar uite ca ma avant sa fac afirmatia asta)

Cadou – 550 (conform programarii, urma sa beneficiez de o ora in compania ei, doua finalizari cu ON si CIM.) Ma simteam atat de ok dupa prima finalizare incat am renuntat la a doua. Cumva mi-am dorit sa conserv starea de bine pe care mi-a indus-o la prima finalizare.

Note – 10 pe linie (la toate capitolele de mai sus).

Concluzii – de revenit, cu siguranta! Sper sa se acomodeze la Cluj si sa ramana aici, cu noi, pentru mult timp de aici incolo.

Brianna, iti multumesc pentru starea de bine pe care mi-ai dat-o.

multumeac din suflet pentru cuvintele frumoase ,te mai aștept cu drag :* o zi minunată
  • Like 1
Vizitator alexuk
Postat

buna briana. la bucuresti nu ai in plan sa vii?

Vizitator crazy21
Postat

Briana nu uita de Oradeni;*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...