damon salvatore Reputație: 332 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Sin City Oras:Sin City Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Ma întreabă după dacă am tras ceva pe nas ,nu prea mi-o plăcut întrebarea ei dar infine whatever. Ma îmbrac dau mâna frumos și ies. Mai...vezi ca nu te-ai prins,poate vroia ceva praf :laugh2 1 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 intreb si eu pentru o 'prietena':). cum a ajuns asa rapid ca fat frumos la top? in 2 timpi si 3 miscari a fost la top! motane ne zici si noua cum si de ce? repet: intreb pentru 'o prietena':)! 3 1 Link spre comentariu
blackmirror Reputație: 136 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 intreb si eu pentru o 'prietena':). cum a ajuns asa rapid ca fat frumos la top? in 2 timpi si 3 miscari a fost la top! motane ne zici si noua cum si de ce? repet: intreb pentru 'o prietena':)! Fa-i o vizita si iti raspunzi singur la intrebare :) Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 Nu toți fac recenzie .Eu fac când vreau eu nu când vor ele Recenzia făcută de Maximum în alta parte zice clar ca a fost la Briana Ce suntem obligați sa scriem la toate ? 3 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Ianuarie 21, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Ianuarie 21, 2019 i-am facut vizita!! am fost multumit de prestatie nu zic nu! dar...e suspecta urcarea 'supermegarapida' la top in conditiile in care era 'vizitatoare' la vremea urcarii, fara informatii de stabilire 'resedinta' p'aci. am mai spus intr-o alta recenzie la alta fata ca din punctul meu de vedere satena e peste ea. si are mai multe recenzii pozitive!!!! de aici intrebarea:). in rest plm spor la futut!Fa-i o vizita si iti raspunzi singur la intrebare :) 2 1 Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Buna dimi :* 7 Link spre comentariu
alexcj Reputație: 12 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Pai e simplu, a facut de cateva ori sex moca cu cine trebuie si acum e la top.Tot o prietena mi-a sugerat ce sa raspund 1 Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Ianuarie 22, 2019 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Am fost și eu,locatie riviera tipa arata în regulă și la corp și la față.Oralu îl face chiar bine, normalu a fost ok, cam false gemetele alea dar infine . Nu am avut chimie deloc cu ea dar și-o făcut treaba bine, m.o finalizat,nimic special. Ma întreabă după dacă am tras ceva pe nas ,nu prea mi-o plăcut întrebarea ei dar infine whatever. Ma îmbrac dau mâna frumos și ies.Trebuia să o întrebi de ce pune așa întrebare, care este cauza? Înseamnă că dacă mă duc eu o să zică că îs cu nasul doar în prafuri la ce glumeț îs. Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 22, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2019 Nu a fost vorba de nici o gluma :) altele au fost motivele care m-au făcut sa pun această întrebare ,dar...prefer sa rămână intre mine si el :) o seara frumoasă va doresc Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Buns dimineața dragilor :* 5 Link spre comentariu
xsteel Reputație: 10 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Santa Cruz Oras:Santa Cruz Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ce intrebare jegoasa,chiar si daca ai tras ceva nu trebuia sa te intrebe daca tu te-ai comportat frumos cu ea si nu ai jignito! Va spun eu. Fata vroia sa tragă ii place marfa. Am fost Si eu la ea si ma intrebat daca am tras. Eu de atunci nu i-am mai călcat pragul. Nu am nimic cu ea dar nu e treaba ei Daca trag sau daca fumez. Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Știu ca minți dar continuă ;) 1 Link spre comentariu
blackmirror Reputație: 136 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras::) Oras::) Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Va spun eu. Fata vroia sa tragă ii place marfa. Am fost Si eu la ea si ma intrebat daca am tras. Eu de atunci nu i-am mai călcat pragul. Nu am nimic cu ea dar nu e treaba ei Daca trag sau daca fumez. Am fost si eu la ea. Oare ce am facut gresit de pe mine nu m-a intrebat daca am tras ceva?! :( offf... 1 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Va spun eu. Fata vroia sa tragă ii place marfa. Am fost Si eu la ea si ma intrebat daca am tras. Eu de atunci nu i-am mai călcat pragul. Nu am nimic cu ea dar nu e treaba ei Daca trag sau daca fumez.ai 15 postari! una din ele fiind cacatu' asta . cum plm se face ca voi astia cu 'activitate' sunteti pe primu' loc la strambe? sincer iti face probleme fata? sa inteleg ca 'pastoresti' numa rebuturi? Am fost si eu la ea. Oare ce am facut gresit de pe mine nu m-a intrebat daca am tras ceva?! :( offf...si eu am fost si nici pe mine nu m-a intrebat!!! plm. or fi avut ceva faina pe fata. zic si eu:)))) 3 1 Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Buna dimi :* Link spre comentariu
supervisor Reputație: 53 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Briana imi spui te rog cat ai ora pentru oral si normal? Nu gasesc tarifele, nu stiu la ce pagina le ai. Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 24, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Buna .este 400 h :) 1 Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Buna dimineața :* Link spre comentariu
tyuratin Reputație: 4 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 buna dimineata Briana:* o poza pt un inceput de weekend frumos?:D Link spre comentariu
briana25 Reputație: 3334 Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 :* 9 Link spre comentariu
mafia1 Reputație: -241 Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Frumoasa fata zece plus Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Ai apărut lingaule .Am auzit ca ești idolul femeilor .Ai material pentru azi 2 Link spre comentariu
lexxx1 Reputație: 150 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:In lume Oras:In lume Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Am fost Si eu la ea si ma intrebat daca am tras. Eu de atunci nu i-am mai călcat pragul. Nu am nimic cu ea dar nu e treaba ei Daca trag sau daca fumez.Și noi știm ca tu ești pestisor 1 Link spre comentariu
Vizitator crazy21 Reputație: 0 Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Briana cand te intorci la Oradea? Link spre comentariu
gigimuie Reputație: -3 Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Footjob practici? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum