Sari la conținut

Hei dragii mei ! Briana 0739697140

briana25

Postări Recomandate

• Oras:CLUJ
  • Oras:CLUJ
Postat

Te așteptam cât mai repede cu bratele deschise

Sigur vine, o aduce si pe georgiana ch, is mai aproape de casa

• Like 1
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Vă doresc o săptămâna minunată :kiss3

Ceea ce asemenea și noi în cor îți dorim 😀

ÃŽn fac aveam o tânără preparatoare tot din Iași 🤩 care ne dorea săptămâni minunate. Un coleg i-o scos din cap acest salut cu replica de mai sus. Sper ca nu te superi. E în loc de gluma... 🥰

• Like 1
Postat

Ceea ce asemenea și noi în cor îți dorim 😀

ÃŽn fac aveam o tânără preparatoare tot din Iași 🤩 care ne dorea săptămâni minunate. Un coleg i-o scos din cap acest salut cu replica de mai sus. Sper ca nu te superi. E în loc de gluma... 🥰

mă știi pe mine așa sensibilă??🤣🤣🤣🤗
  • Like 1
Vizitator adrian8877
Reputație: 0
Postat

Programare facuta cu o zi inainte prin sms pentru o ora - raspuns prompt de fiecare data.

Locatie aproape de Iulius Mall, bloc nou, totul ok (oarece inconvenient ca are colega)

Ajuns la timp, ea e bruneta, par lung, silicoane, buze marite, frumoasa la corp. Ca aspect as zice de 9.
Mi-a dat un pahar cu apa si cred ca dupa nici 30 de secunde m-a intrebat daca fac dus. Am zis da si aproape in secunda urmatoare mi-a cerut banii pentru ca "e prima data cand sunt la ea" - nu-mi aduc aminte sa-mi mai fi fost ceruti banii vreodata deoarece asta e una din primele mele griji sa-i las cat mai repede ca sa evit sa-mi fie ceruti - se pare ca de data asta nu am fost suficient de rapid :) Am lasat 450 (400 pentru o ora plus 50 pentru chestii kinky)

Mi-a dat 2 prosoape de unica folosinta si am mers la dus dupa ce mi s-a facut instructajul ce sa. fac cu hainele si cu prosoapele folosite :)

Dupa dus, am trecut la ON destul de ok si cu o tehnica interesanta (fara DT pentru ca "e prea groasa" :) ) Ca nota, as zice aproape 10.

Dupa, am trecut la NP in diferite pozitii, as zice de 9 si am terminat in prezervativ.
Am mai avut parte si de un masaj la sugestia ei.

Dar, tot timpul am avut impresia ca e obosita si face totul pe repede-inainte. Cu toate ca a incearcat sa se faca placuta si sa ma faca sa ma simt bine, am simtit un fel de epuizare (poate pentru ca era si ultima ei zi in Cluj) dar pentru mine astea doua chestii au fost un mare turn off.
Am plecat dupa 40 de minute din proprie initiativa.

De revenit, pentru mine nu, deoarece cu toate ca sexul mi s-a parut relativ ok, experienta per total nu am considerat-o reusita datorita chestiilor de mai sus.

Postat

Programare facuta cu o zi inainte prin sms pentru o ora - raspuns prompt de fiecare data.

Locatie aproape de Iulius Mall, bloc nou, totul ok (oarece inconvenient ca are colega)

Ajuns la timp, ea e bruneta, par lung, silicoane, buze marite, frumoasa la corp. Ca aspect as zice de 9.

Mi-a dat un pahar cu apa si cred ca dupa nici 30 de secunde m-a intrebat daca fac dus. Am zis da si aproape in secunda urmatoare mi-a cerut banii pentru ca "e prima data cand sunt la ea" - nu-mi aduc aminte sa-mi mai fi fost ceruti banii vreodata deoarece asta e una din primele mele griji sa-i las cat mai repede ca sa evit sa-mi fie ceruti - se pare ca de data asta nu am fost suficient de rapid :) Am lasat 450 (400 pentru o ora plus 50 pentru chestii kinky)

Mi-a dat 2 prosoape de unica folosinta si am mers la dus dupa ce mi s-a facut instructajul ce sa. fac cu hainele si cu prosoapele folosite :)

Dupa dus, am trecut la ON destul de ok si cu o tehnica interesanta (fara DT pentru ca "e prea groasa" :) ) Ca nota, as zice aproape 10.

Dupa, am trecut la NP in diferite pozitii, as zice de 9 si am terminat in prezervativ.

Am mai avut parte si de un masaj la sugestia ei.

Dar, tot timpul am avut impresia ca e obosita si face totul pe repede-inainte. Cu toate ca a incearcat sa se faca placuta si sa ma faca sa ma simt bine, am simtit un fel de epuizare (poate pentru ca era si ultima ei zi in Cluj) dar pentru mine astea doua chestii au fost un mare turn off.

Am plecat dupa 40 de minute din proprie initiativa.

De revenit, pentru mine nu, deoarece cu toate ca sexul mi s-a parut relativ ok, experienta per total nu am considerat-o reusita datorita chestiilor de mai sus.

multumesc pentru vizită și imi pare rau că nu ai fost încântat, nu eram obosită că altfel nu mai munceam,probabil de la vreme. O zi frumoasă iti doresc :)
  • Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
  • Oras:Cluj Napoca
  • Disponibila
Postat

Bună Briana,la ultima ta vizită nu ne-am sincronizat și îmi este dor de tine !!!

Ai vreo estimare când revii la Cluj ?

Te pup,Adi !!! ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

• Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
Postat

Pe 19 voi fi in cluj

Numa az îi până mâne.... și iaci fata.   apoi nu sta mult pă ... drumuri ....

• Like 2

Vizitator orpheus
Reputație: 0
Postat

Bună DIMINEAȚA :kiss3

Bună să îți fie ziua frumoaso  :kiss3

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...