Sari la conținut

ABY - 0764170830 - Mall vitan

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Din cauza ca si mai ales deoarece sunt flancat la mijlocul terenului de catre greaua stapanire (desi am un todo list nu am reusit sa ajung in nici o ocazie, parca simte cand vreau sa vorba ceea si pac isi schimba programul si vrea sa ne vedem subit, si eu tre sa anulez programul sexy), in ultima vreme nu am mai ajuns sa descopar/testez nimic nou dar constiinta ma mustra asa ca macar aduc in atentia dumneavoastra, domnilor si domnilor, niste tate noi. Din ce se poate observa si din expoze-urile de mai jos avem de aface cu un bigtittyskinnygirl. La prima vedere par a fi cam lasate(ele tatile), pretul destul de ieftin si nu stiu de ce dar din imagini imi pare ca si ambientul este low cost .

In urma cautarilor dupa numarul de telefon nu am gasit nici un topic despre mandra posesoare, deci mi-am permis a deschid eu unul iar pana reusesc eu sa scap de sub urmarire poate vre-un confrate marchaza din lovitura libera.

Asadar avem una bucata anunt: 

ABY, fin. orala, bruneta sexy, fara inhibitii, ofer companie intima la domiciliul meu d-lor manierati si generosi, contact oral, normal in dif. pozitii, cunnilingus, anilingus, zona Mall Vitan, 12 Apr 11:00 

Tel: 0764.170.830  Pret: 50L

Si 4 bucate poze care la prima vedere par reale (normal ca nu sunt de jucarie, dar folosesc jargonul de bransa ca sa fiu mai usor de inteles) si dupa modul in care sunt facute si ca urmare a unei cautari fara rezultate pe google images :

post-27434-0-50851400-1365786450_thumb.jpg

post-27434-0-82123200-1365786504_thumb.jpg

post-27434-0-96436300-1365786511_thumb.jpg

post-27434-0-10251700-1365786517_thumb.jpg

Link spre comentariu

• Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare
  • Telefon: razvan_iuga2001 id de prostioare

am fost eu acum vreo 2 luni

locatie pe strada din fatza postei vitan, cuib

fata de etnie, cu niste sani impresionanti

am fost din disperare si din nevoia de a vedea sani colosali  " nu sunt genul sa fiu disperat dupa sani mari dar din cand in cand yummy "

si cum disperarea se plateste....am platit

50 lei finalizarea,

locatie 3-4

fata ca aspect 6-7

curatenie 3

sincer am incercat un oral rapid dar baga dintii si am pus-o capra

oral 1

stat capra, avea o ditamai gaura , asa ceva n-am mai vazut, si era si slaba

avea un semn ca o arsura neagra in partea din dreapta pe spate din cate imi aduc aminte ceea ce m-a facut sa plec instantaneu

nota finala 3

vad ca nu mai activeaza dar in caz ca reapare nu recomand 'DISPERAREA DOARE"

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...