renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 30, 2018 renatha, eva, stefania, e una si aceeasi? renattha este doar nunele profilului..o sa il schimb pe mi e ma chiamă Eva Stefania.
renattha Reputație: 51 Postat Decembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Decembrie 30, 2018 Ai uitat de anastasia :) daca te uiti mai bine..in cazul in care nu porți ochelari...intre mine si anastasia este o mare diferență..nu cred ca ne poti compara.amandoua suntem frumoase in felul nostru.
renattha Reputație: 51 Postat Ianuarie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez desprea locatie Postat Ianuarie 1, 2019 Va doresc tuturor un an nou fericit plin de impliniri alaturi de familii si cei dragi. Va pup 💖😠1
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 9, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 9, 2019 😘 o zi frumoasa sa aveți 1
repag14 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2019 Buna, in ce zona a Bucurestilor te pot gasi?Te pup :serenade :serenade
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 17, 2019 Buna, in ce zona a Bucurestilor te pot gasi?Te pup :serenade :serenade calea victoriei..dc nu suni sa primesti mai multe detalii..
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 17, 2019 😋😋😋😋🔞🔞🔞🔞 1
repag14 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Ianuarie 17, 2019 N-am vrut sa deranjez inutil, ne vedem curând.P.S. Esti cute tare (superba ca sa fiu sincer), te pup
evastefania Reputație: 191 Postat Ianuarie 17, 2019 Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Telefon: [email protected] Oras:In general postez despre locatie Postat Ianuarie 17, 2019 N-am vrut sa deranjez inutil, ne vedem curând.P.S. Esti cute tare (superba ca sa fiu sincer), te pupnu m-ai deranjat deloc. si multumesc pentru complimente.. esti bine venit oricabd . te pup😘😘ðŸ˜â¤
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum