Sari la conținut

Denisa 0799643767

Vizitator cocoasd

Postări Recomandate

• Oras:Mures
Postat

:)) încep pe la 9:30 :* sa ma suni înainte sa stiu cine ești

Te sun, sper sa nu fi ocupata, sa iti scoti cea mai sexy lenjeria a ta 😂😂

Postat

Te sun, sper sa nu fi ocupata, sa iti scoti cea mai sexy lenjeria a ta

Asa fac, promit :)) dacă eu sunt ocupată îți Răspunde colega mea și îți zice când sa revii , sau îmi lași in meaaj și îți scriu înapoi :*

• Oras:Peste tot
Postat

Sa nu o tii toata ziua la povesti pentru ca si mie mi in plan asta :))

Maine ma pupacesti si pe mine? de la ce ora incepi “joaca”??

Postat

Sa nu o tii toata ziua la povesti pentru ca si mie mi in plan asta :))

Nu am de gand, dar cine stie, ma tine ea la povesti😂 is curios daca si in realitate e asa dragalasa si de gasca😠daca ajungi la ea inaintea mea...sa nu o obosesti, mersi 😂

Postat

Nu o obossesc man ca is obosit destul :laugh2 am avut o luna grea si mai umeaza inca una :laugh2

Nu am de gand, dar cine stie, ma tine ea la povesti is curios daca si in realitate e asa dragalasa si de gasca daca ajungi la ea inaintea mea...sa nu o obosesti, mersi

• Like 1
Postat

Daaaa, sunt... mai încearcă, nu stiu ce are :(

Tocmai am vorbit de 10 minute :)

Postat

Aoleu aoleu si aoleu si vai de mine si toate astea!! Nici nu stiu cu ce sa incep...eu nu imi pot lua gandul de la ea. Am ezitat 8 luni sa ma duc la ea si habar nu am de ce am fost atat de prost, sa ratez zeita asta picata din cer. Ce frumoasa e, ce picioare sexy si cur bun pff, eu toata ziua as putea sa fac “țaca-țaca†cu ea. Pentru mine e perfecta, nu am putut gasii nici un dezavantaj care sa ma afecteze sau sa pot zice ca a fost o intalnire medie. Singurul dezavantaj totusi e aceea ca mi-a intrat sub piele si acum voi fi nevoit sa o vizitez iar si iar si iar. In August cand ma intorc din vacanta prima oprire o fac la ea. Eu nici nu stiu cum sa imi cer scuze ca nu am vizitato pana acum...e asa dragalasa, deschisa, vorbareata, fara fite si figuri, daca o vezi pe strada zici sigur ca e vreo fitoasa dar cand ajungi sa vorbesti cu ea, te inmoi automat. Nici nu stiu daca asta e reclama sau recenzie dar trebuie sa spun tot ce am pe suflet, pentru ca m-a castigat cu totul bunaciunea asta. Actiunea nici nu conteaza, mie mi-a placut absolut tot, va recomand doggystyle sa vedeti acolo ce cur de milioane are...eu n-am rezistat sa nu o prind inainte sa ies pe usa, e prea de tot😱 Locatia usor de gasit, mi-a placut totul, toate notele sunt 10*** Am stat cam 20-30 de minute nu s-a uitat la ceas deloc, si nu m-a grabit, eu m-am grabit singur de prost ce is😂 Cadoul 200 ca asa am vrut eu, pentru ca o merita.

Denisa abia astept sa te revad si sper ca vei ramane asa draguta si calda cu mine si data viitoare. Te pupacesc si ai grija de tine!

• Like 1
Postat

Aoleu aoleu si aoleu si vai de mine si toate astea!! Nici nu stiu cu ce sa incep...eu nu imi pot lua gandul de la ea. Am ezitat 8 luni sa ma duc la ea si habar nu am de ce am fost atat de prost, sa ratez zeita asta picata din cer. Ce frumoasa e, ce picioare sexy si cur bun pff, eu toata ziua as putea sa fac “țaca-țaca” cu ea. Pentru mine e perfecta, nu am putut gasii nici un dezavantaj care sa ma afecteze sau sa pot zice ca a fost o intalnire medie. Singurul dezavantaj totusi e aceea ca mi-a intrat sub piele si acum voi fi nevoit sa o vizitez iar si iar si iar. In August cand ma intorc din vacanta prima oprire o fac la ea. Eu nici nu stiu cum sa imi cer scuze ca nu am vizitato pana acum...e asa dragalasa, deschisa, vorbareata, fara fite si figuri, daca o vezi pe strada zici sigur ca e vreo fitoasa dar cand ajungi sa vorbesti cu ea, te inmoi automat. Nici nu stiu daca asta e reclama sau recenzie dar trebuie sa spun tot ce am pe suflet, pentru ca m-a castigat cu totul bunaciunea asta. Actiunea nici nu conteaza, mie mi-a placut absolut tot, va recomand doggystyle sa vedeti acolo ce cur de milioane are...eu n-am rezistat sa nu o prind inainte sa ies pe usa, e prea de tot Locatia usor de gasit, mi-a placut totul, toate notele sunt 10*** Am stat cam 20-30 de minute nu s-a uitat la ceas deloc, si nu m-a grabit, eu m-am grabit singur de prost ce is Cadoul 200 ca asa am vrut eu, pentru ca o merita.

Denisa abia astept sa te revad si sper ca vei ramane asa draguta si calda cu mine si data viitoare. Te pupacesc si ai grija de tine!

Nu îmi vine sa cred ca despre mine e vorba :)))

Glumesc, mulțumesc frumos ești foarte dragut, iar oameni drăguți nu merita alt comportament decât acesta

Te pup și vacanța plăcută :*

• Like 1
Postat

Greu pot sa uit de curu ala🤦â€â™‚ï¸ Ce ma fac o saptamana? 😂

Postat

Nu îl uita, gândește te la el! ÃŽl fac mai ferm pana vii :)) :*

La o vreme vrei sa ma innebunesti? Sa ma indragostesc? Stai cuminte 😂

Postat

Din păcate eu nu am dat astăzi de Denisa dar probabil a fost "Nebunia lui nebulan", ce îi drept am si avut o fereastra destul de strâmt. @nebulan10 asta îi a doua bere pe care mi-o datorez si vacanța plăcuta:))

Postat

Din păcate eu nu am dat astăzi de Denisa dar probabil a fost "Nebunia lui nebulan", ce îi drept am si avut o fereastra destul de strâmt. @nebulan10 asta îi a doua bere pe care mi-o datorez si vacanța plăcuta:))

Imi pare rau, daca ai stii ce ai ratat...dar parca a zis Denisa ca “ne face față†la amandoi😂😂 ia-o pe ea la rost 😂 azi maine trebuie sa iau o lada de bere la toti cumetrii mei😂

Postat

Dacă procedezi ca nebulan, îmi fac timp și te aștept... suna ma înainte și îmi zici o ora când vrei sa vi și te aștept... :* :*

• Like 1
Postat

Imi pare rau, daca ai stii ce ai ratat...dar parca a zis Denisa ca “ne face față” la amandoi ia-o pe ea la rost azi maine trebuie sa iau o lada de bere la toti cumetrii mei

Ce figura ești, ți minte tot ce spun :))) va fac față fără îndoială...și lăsați berea ca faceți burtă:))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...