Sari la conținut

Denisa 0799643767

Vizitator cocoasd

Postări Recomandate

• Oras:Mures, Romania, Europa, Terra

Daca tot am fost acuzat ca fac reclama, mi-am dat seama ca pentru Denisa nu am facut. Asa ca, urmeaza...

RECLAMA!!!!

Cu fata asta, nici 3 ore petrecute impreuna nu sunt suficiente. 

Doar pentru ca sunt al dracului, folosesc acelasi text si pentru Denisa:

Despre actiune, nu voi spune nimic pentru ca suntem diferiti si modul in care s-a comportat cu mine nu poate fi replicat cu altcineva. Nu din alte motive, dar suntem diferiti, simtim/preferam diferit anumite lucruri.

Ca "minus": desi a purtat ceva sosete pufoase, nu s-a gandit ca poate si mie imi este frig. Macar la inceput. 

Acestea fiind zise, am terminat cu "reclama" pentru Denisa.

• Like 1
Link spre comentariu

Colegu  ne-a amenintat,daca cineva incearca sa scrie o recenzie negative,va iesi el cu dezvaluiri,din cate stiu eu numai "pesti" au acces la datele de contact al clientilor.

Cine te-a amenintat?

Link spre comentariu
  • Oras:Oriunde

Am zis "anumiti indivizi" si "acelor persoane". Nu am nominalizat pe nimeni.

Cand si daca e cazul, o voi face, indiferent cine e persoana respectiva.

@zidezi era o discutie pe pagina precedenta despre discretie,poze si tatuaje.... ce ai scris tu, si ce o inteles unii 😂😂😂😂😂

cred ca de aceea se simte kupidon amenintat 😂😂😂😂😂😂😂 amu’ crede ca esti fish si ca ai baza de date cu futaciosii 🤣🤣🤣🤣🤣😞😞😞

plus ca era si asazisa “reclama†la unele fete 😂😂😂😂😂😂😂😂

amu’ ce sa faci... la toti ni greu 🤣🤣🤣

in rest .... relax si ciocane tari !!!! week-end fain !!

Link spre comentariu
Vizitator reemy79
Reputație: 0

Fata este dusa si adusă de aceeași masina din Dolj . Un bmw , daca intre timp nu au trecut la porche

Aici multi vorbesc da putini cunosc

Fără supărare acum dar.. Cel puțin pe mine nu mă deranjează nici o fată că are peste sau nu.

Atâta timp cât eu mă simt ok cu fata respectiva (că doar nu m-am dus la niciuna să o cer de nevastă) nu văd vreun impediment.

• Like 3
Link spre comentariu

Nici eu nu stiu cine ma aduce sincer, nu e aceeasi persoana tot timpul.. iar despre mașina, vin cu cea mai misto ce BMW ce Porche. Mercedes, 20 de locuri aer condiționat tot timpul :)))

Terminați cu prostiile și axați-vă pe altceva, nu căutați atenție... mi as dorii sa nu fii avut acest topic deschis și am rugămintea dacă se poate sa ma ajute cineva sa îl șterg...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Mures
  • Oras:Mures

Acest topic nu se va sterge fiindca sunt recenzii despre tine si daca cumva se sterge va aparea altcineva care sa iti deschida un topic nou despre tine si sa scrie recenzii. Cel mai bine e sa nu bagi in seama toate prostiile ce se vorbesc aici, lumea e rea.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator reemy79
Reputație: 0

O ..să-mi bag ..

Eu credeam că acest forum e pentru a ajuta alti colegi.. pentru a împărtășii experiente dar din păcate văd că pe unii îi interesează cu ce a venit x sau y la noi în oraș în loc să aprecieze că avem și noi câteva fete superbe.

ÃŽn ritmul ăsta peste câteva luni prevăd că o să apară comentarii de genul.. (Unde ești x.. Când revii y ..?)

De acum încolo propun fetelor să vină în oraș călare pe un cal și cu un dildo în mână strigând în gura mare.. Am venit să vă cuceresc nebunilor 😂😂😂

• Like 4
Link spre comentariu

O ..să-mi bag ..

Eu credeam că acest forum e pentru a ajuta alti colegi.. pentru a împărtășii experiente dar din păcate văd că pe unii îi interesează cu ce a venit x sau y la noi în oraș în loc să aprecieze că avem și noi câteva fete superbe.

În ritmul ăsta peste câteva luni prevăd că o să apară comentarii de genul.. (Unde ești x.. Când revii y ..?)

De acum încolo propun fetelor să vină în oraș călare pe un cal și cu un dildo în mână strigând în gura mare.. Am venit să vă cuceresc nebunilor

:))))))))))))))))))))
Link spre comentariu

Chiar nu are rost sa discutam acest subiect, care si cu cine vine si pleaca... din partea mea poate sa vina si cu trenu’, cu metrou, sau cu Xspemii de BMW-uri....

important e sa ajunga cu bine, ca sa ne putem bucura de clipele petrecute impreuna.... 😘😘

Ceea ce ar trebui sa ne intereseze e atitudinea ireprosabila, chipul acela dulce, fundul ala bestial si pielea catifelata..... restul e irelevant....

asa ca draga Denisa nu mai baga de seama toate rautatile, keep calm si ne-om fute bine !!!

Te pup bine de tot unde vrei tu 😘😘😘😘

P.S. intalnirea de azi o fost ca deobicei de nota 10+++ la toate capitolele 😘😘😘😘😘

• Like 2
Link spre comentariu

Chiar nu are rost sa discutam acest subiect, care si cu cine vine si pleaca... din partea mea poate sa vina si cu trenu’, cu metrou, sau cu Xspemii de BMW-uri....

important e sa ajunga cu bine, ca sa ne putem bucura de clipele petrecute impreuna....

Ceea ce ar trebui sa ne intereseze e atitudinea ireprosabila, chipul acela dulce, fundul ala bestial si pielea catifelata..... restul e irelevant....

asa ca draga Denisa nu mai baga de seama toate rautatile, keep calm si ne-om fute bine !!!

Te pup bine de tot unde vrei tu

P.S. intalnirea de azi o fost ca deobicei de nota 10+++ la toate capitolele

Mulțumesc, pupici mulți :*
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...