Sari la conținut

Denisa 0799643767

Vizitator cocoasd

Postări Recomandate

Postat

Buna Denisa! Inca nu am ajuns la tine sa povestim, nu am avut timp, dar o sa incerc sa ajung la tine cat mai repede, daca mai se poate bineinteles! Daca mai vrei sa povestim! As vrea sa te cunosc mai bine daca ma lasi! Multumesc pentru tot! Te pup:)

Bineînțeles ca se poate :*

Vizitator reemy79
Reputație: 0
Postat

Bună Deni!

Ce spui.. am și eu un loc în cuibușorul tău de nebunii?

• Oras:Oriunde
  • Oras:Oriunde
Postat

Da e rau, pentru ca nimeni nu are un cur ca al tauðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Multumesc lui Nebulan, m-ai facut curios ... 😲😲😲

Sa trecem la o recenzie :

ieri am facut o programare rapida, locatie usor de gasit.

deschide usa Denisa .... woow , chiar de nota 10+ ... o prezenta adorabila din prima clipa , de aspect nu mai comentez, e super ... poate depinde si de gusturile fiecaruia , dar eu consider ca e fix ceea ce trebuie....

Nu detaliez actiunea, dar totul a fost super ptr mine/sper ca si ptr ea, atitudine super, implicare, o piele catifelata , curatenia impecabila..... ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

Si acum note :

locatia e ok , baia curata, camera curata : 9

OP 9

NP 10 priveliste super .... mai ales talia si funduletul acela... offffff

Denisa ... nu pot sa-i dau nota 10... si nota20 ar fi putin 😘😘😊😊

De revenit ????? pfffff .... clar ca DA , daca s-ar putea as face abonament !!!! 😘😘😘 ca nu cred ca pot sa o iau acasa !!!! 😊😊😊

Postat

Multumesc lui Nebulan, m-ai facut curios ...

Sa trecem la o recenzie :

ieri am facut o programare rapida, locatie usor de gasit.

deschide usa Denisa .... woow , chiar de nota 10+ ... o prezenta adorabila din prima clipa , de aspect nu mai comentez, e super ... poate depinde si de gusturile fiecaruia , dar eu consider ca e fix ceea ce trebuie....

Nu detaliez actiunea, dar totul a fost super ptr mine/sper ca si ptr ea, atitudine super, implicare, o piele catifelata , curatenia impecabila.....

Si acum note :

locatia e ok , baia curata, camera curata : 9

OP 9

NP 10 priveliste super .... mai ales talia si funduletul acela... offffff

Denisa ... nu pot sa-i dau nota 10... si nota20 ar fi putin

De revenit ????? pfffff .... clar ca DA , daca s-ar putea as face abonament !!!! ca nu cred ca pot sa o iau acasa !!!!

Mulțumesc frumos, ești foarte dragut și te aștept cu același drag! Pupicei și multe îmbrățișări :*
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Dupa un timp faci burta si nu mai esti tanar si prost, ramai doar prost :)) Sanatate @thomas69, daca ma cunosti sa stii ceva, respecta confidentialitatea membriilor din forum.

Bai userul lui peste.

Mai treci peste frustrări ca viata e frumoasa.

Nu te cunosc și nici nu vreau.

Am zis ca poate ești Masterblaster. Ca nu iam mai văzut postările de mult. Atat.

Denisa mii de scuze pentru postările mele.

• Like 1
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat

Bai userul lui peste.

Am zis ca poate ești Masterblaster. Ca nu iam mai văzut postările de mult. Atat.

Scuze! Am gresit! Am presupus ca intrebi altceva. Scuze Denisa de off-topic!

Postat

Scuze! Am gresit! Am presupus ca intrebi altceva. Scuze Denisa de off-topic!

Bai userul lui peste.

Stați fără griji, nu intervin și nu ma pot supăra pe voi : )) :*
  • Like 1
  • Oras:Everywhere
Postat

Pana cand vei fi in oras? Unde ai locatia?

• Like 2
Postat

Joi sau vineri cel tarziu voi trece pe acolo.. sper sa ne vedem.

• Like 2
Postat

Buna Denisa! Din pacate nici astazi nu am ajuns la tine sa povestim. Am spus ca duminica o sa vin la tine sa povestim un pic, dar nu am reusit sa ajung. Imi pare rau! Dar iti promit ca o sa vin cat mai repede, daca mai accepti! Mersi! Te pup!

• Oras:Mures
Postat

Denisaaa, mai esti in oras? Ma primesti oare? Programare prin mesaj se poate acum? 😔😔😔

• Oras:europa
  • Oras:europa
Postat

Denissa mai esti in oras?ai zis ca se poate face programare prin sms,dupa incercari esuate nu stiu ce sa mai cred.

Sunt convins pt aceasta postare o sa sara la gatul meu promovatori,nu la povesti am vrut sa vin,am vrut sa beneficiezi de serviciile tale.

Poate una dintre motive pt car nu mi-ai raspuns la sms-uri,eu nu am avut"recomandare de sus".

Poate odata si noi ne vom intalni,un week end superb iti doresc

Postat

Din fericire am apucat s-o vizitez inainte sa plece, nu are adversar cand vine vorba de curul ei, e fenomenal, pe bune...Denisa te asteptam inapoi :(

Postat

Buna colegi,

Am fost pe la Denisa zilele trecute. Programare făcută ușor prin telefon, stabilim ora și plecat am fost. Ajung la binecunoscuta locație și direct de la intrare m-a îmbrățișat, pupat alea alea, nu ma asteptam sa am așa primire. Era intr-o fusta animal print, fără chiloței hmmm și când ma gândesc mi se scoala.

Mergem in camera, las banii pe noptiera și începem. Ma așez pe spate și începe sa ma sărute, peste tot, mai puțin FK deși as fi vrut. ÃŽntre timp încep sa o mângâi și sa ma joc cu degetele, când simt ca începe sa se ude o aplec ușor pe spate și încep sa ma joc cu limba între fesele ei....superb începe sa geme. Ma pun in spatele ei și continui cu limba, câte un deget, am impresia ca ii plăcea și ei după gemete, se plesnea ușor peste fese, ma trăgea in ea. Continuam preț de vreo 10 minute, nu reușeam sa ies dintre fesele ei, nu ma mai saturam, cunni-anni intens și apoi termin fiind și grăbit.

Singurul regret e ca nu am stat decât o finalizare, data viitoare sigur stau mai mult.

Jurizarea....

Locație: nu e cine știe ce, dar pentru astfel de vizite e ok

Aspect fizic: pentru mine 10, fundul perfect, nimic de reproșat

Oral: de data asta eu am muncit (sper ca i-a plăcut), sa-mi dea ea o nota

Normal: gigel m-a făcut de ras, i-au curs balele și am rămas fără, rămâne pe data viitoare

Halat: 150/300

De revenit: clar DA!! Cu siguranța voi fi client fidel domniței, prin Mureș altele nu cred ca ma vor mai vedea cât timp e Deni la noi.

Denisa, îți mulțumesc pentru momentele petrecute împreuna, te pupa tipul cu Șosetele (știi tu la ce ma refer 😂) 😘😘🤗

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...