Sari la conținut

Sonia - 25 ani - 0726032462

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator iccies
Reputație: 0
Postat

cei interesati de o graviduta tinara si skinny  in 4-5 luni ma pot contacta in privat .

Ai numărul ei?

• Oras:Constanta
Postat

Naiba mai intelege ce se intampla acolo. Una vine, alta pleaca zici ca e banda rulanta  :slap2

Cate fete sunt in locatie ca eu m-am incurcat rau de tot?  Maria, Adela, Antonia, Cinderella, Aurika, Amelia, Erika, Paula, Alessia, Aliss, Sonia, Denisa, Catalina, Noemi, Aliona - toate numele astea apar doar in ultimele doua pagini din acest topic; nici nu vreau sa ma gandesc cate sunt de la inceput.

• Oras:antile
Postat

carbone , eu postez pozele cu fetele care ma intereseaza pe mine personal , cele pe care doresc sa le vizitez.

daca cineva are detalii  despre ele , e binevenit, daca nu ma ajut singur.

m--am saturat sa tot caut o recenzie la 50 de pagini de bullshit, asa incit mi-am facut singur administatia .

fetele enumerate de tine, nu stau la un loc , fiecare dintre ele  are o locatie .

vechii recenzori nu mai posteaza pe forum decit sporadic, asa incit consider ca pot face  si eu o recenzie  doar atunci cind am chef ,daca nu , nu.

deci in concluzie, sint doar citeva fete diferite care apar in anunturile publi24, fete  de care sint eu interesat, atit

• Like 1
Postat

aaaa bun, am inteles acum

nici eu numai postez pe forum, nu merita osteneala dar nu m-am gandit la varianta aleasa de tine. O idee destul de buna cred  :iagree

Big up!    :clapp

• Like 1
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ia zi mestere, pe cine vizitam azi?

Ma scoti in oras la o buca, asa, sa incepem anul cu bine..zic

Vizitator iccies
Postat

bai chiar nu-l mai am. am fost ieri la colega ei si parca imi spunea ca  graviduta  are alt numar dar am uitat sa il notez.

Ms :) Ai numele/numărul colegului?

• Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

Testate amandoua mie mi a placut chiar daca nu este experienta wow bruneta are sani mari si lucreaza frumos este stramta face si fk pentru cash in plus, blonda te fute de te ea draci in missionar da din funduletul ala de te face imediat, suge bine dar nu face fk!!

https://nimfomane.com/forum/topic/116538-doua-pupeze-%F0%9F%91%A0%EF%BF%BD-%EF%BF%BD%F0%9F%91%A0%EF%BF%BD-0730788771/page-3

• Like 3
Postat

asa este , recunosc camerele de hotel , acolo ma intilneam mereu cu justlove.

fata in cauza , erika , semana per total destul de bine la fizic  cu doamna din poze .

desi a fost destul de retinuta si tacuta , prestatia a fost mult peste mediu , oral bun , normal ok, curata , a meritat deranjul.

avea inca 2 colege dintre care una belea de buna , etnie conlocuitoare dar nu tiganca , si o aiurita mica si putin debusolata dar cu un corp superb .locatie la dobrogea intr-un bloc turn paralel cu lapusneanu.

• Like 1
Vizitator iccies
Postat

incearca aici 0724432753.

se lauda ca e graviduta, cred ca e vorba de acelasi personaj.

Mulţumesc!

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat

asa este , recunosc camerele de hotel , acolo ma intilneam mereu cu justlove.

fata in cauza , erika , semana per total destul de bine la fizic  cu doamna din poze .

desi a fost destul de retinuta si tacuta , prestatia a fost mult peste mediu , oral bun , normal ok, curata , a meritat deranjul.

avea inca 2 colege dintre care una belea de buna , etnie conlocuitoare dar nu tiganca , si o aiurita mica si putin debusolata dar cu un corp superb .locatie la dobrogea intr-un bloc turn paralel cu lapusneanu.

Multumesc pentru precizari.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.