Sari la conținut

Sonia - 25 ani - 0726032462

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Telefon: 0722256984
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0722256984
  • Oras:Constanta
Postat

Fiind destul de târziu și neraspunzand la telefon nici o fata cunoscuta la ora aia am sunat la duduia de mai sus, Aditza. Foarte noua in meserie asa ca nu am avut cine știe ce pretenții. Un apartament curățel în tomis nord, baia la fel. Ea arata bine, 29 ani, milf, sânii un pic lăsați în rest ferma pe unde trebuie, ai de ce sa te ții. Face totul protejat si fără FK dar se străduie sa te facă sa te simți bine, se implica mai ales la normal fără sa comenteze ba chiar da semne ca se simte bine. La igiena nimic de reproșat. Preț 100/200. Per total o experienta ok, cred ca la o a doua vizita iese și mai bine. Merita o vizita de incurajare sa se dezmorțească un pic pana prinde experienta.

• Like 4
  • Oras:antile
Postat

felicitari yo, eu am prins-0 gata dezmortita ,doar ce sosise in cta , nu m-a dezamagit cu nimic, mi-a zis ca sint primul ei client si ca nu prea a mai facut seks cam de multisor, asa incit au iesit oarece scintei , cu tras de par, palme la fundulet ( decent bineinteles, nu salbatic), 69 , si o ejaculare cu presiune de era sa cada tencuiala de pe perete.

la oral am scapat-o fara prezervativ ,dar mi-a zis sa NU ejaculez in gurita .

• Like 6
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
Postat

0728625445 denisa

A aflat cineva ceva de ea?
  • Oras:cta
Postat

Care le ai vizitat ?? M as duce si eu la Cinderella sta bine rau pe sut femeia le gasesti pe toate in locatie ?? Si pe unde cum e??

Postat

Obiectiv ce nr de telefonu are Cinderella asta ?? O stie careva daca poate sa mi dea mai multe detalii

Postat

pai cindrella doar ce a sosit , nu stiu daca a avut cineva timp sa se miste asa de repede , hai, sparge tu gheata de data asta , eu ma duc oricum sa o vizitez cu prima ocazie dar azi nu mai am baterii dupa luptele cu deeaeduard si roxxkismyass ,din cursul dupaamiezii.

locatie la brotacei, daca nu ma insel .

• Like 1

Postat

pai cindrella doar ce a sosit , nu stiu daca a avut cineva timp sa se miste asa de repede , hai, sparge tu gheata de data asta , eu ma duc oricum sa o vizitez cu prima ocazie dar azi nu mai am baterii dupa luptele cu deeaeduard si roxxkismyass ,din cursul dupaamiezii.

locatie la brotacei, daca nu ma insel .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...