Sari la conținut

Sonia - 25 ani - 0726032462

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Sea side
  • Oras:Sea side
Postat

Stie si ea ca ...”maturele”... stie meserie, de aceea a mai adaugat ceva anisori ...peste. La 18-20 ani esti versata daca te-ai nascut cu un talent innascut (cum la fotbal e Messi sau Ronaldo,... :laugh2  :laugh2  :laugh2  iar astia sunt unu la 100.000) Asa si la ele ...una la 50.000, cand are in jur 18-20  anisori este ... :laugh2  laser ...

Pe pa

Cand va avea 40 de primaveri, va spune ca are 20 ...pentru reclama, timpul e nemilos si ireversibil, din pacate, lasa urme ...profunde.

• Like 1
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

oricum nu ma impresionat rau de tot la varsta ei heheh

Stie si ea ca ...”maturele”... stie meserie, de aceea a mai adaugat ceva anisori ...peste. La 18-20 ani esti versata daca te-ai nascut cu un talent innascut (cum la fotbal e Messi sau Ronaldo,... :laugh2  :laugh2  :laugh2  iar astia sunt unu la 100.000) Asa si la ele ...una la 50.000, cand are in jur 18-20  anisori este ... :laugh2  laser ...

Pe pa

Cand va avea 40 de primaveri, va spune ca are 20 ...pentru reclama, timpul e nemilos si ireversibil, din pacate, lasa urme ...profunde.

• Oras:Constanta
Postat

Domnule obiectivlentila nu pot decât sa îți spun “mulțumesc” !!!!

• Like 2
Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

EMA

0748805473

pe asta unde ai gasit o?

Eu am incercat sa vb la tel cu ea fara nici o sansa

Postat

n-am gasit-o inca , am luat doar anuntul de pe publi 24 .

Multumim, nenea OBi. Esti bine boss !!!   Toate informatiile de la tine sunt .f pertinente si de calitate!!!   :bow  :snappy  :beex2

• Like 1
  • Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

n-ai pentru ce, am deschis topicul asta pentru agenda mea personala si in proportie de 70-80 la suta am dat peste fete de caitate .

ar fi fost folositor comunitatii daca ar participa mai Multi useri cu informatii, macar despre preturi , locatii  sau despre poze false..

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...