andreea18 Reputație: 1279 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 20, 2018 Buna numele meu este Marissa am 22 de ani . Sunt pentru prima data in orasul tau ,pozele sunt recente reale nemodificate sau editate. Ma descriu ca fiind o fata tandra , discreta ,atenta la dorintele partenerului . Timpul petrecut cu mine iti va lasa amintiri placute si iti vei dori sa ma revezi din nou . Discretia si igiena ma reprezinta . .Pentru mai multe detalii ma poti suna . 5 2
andreea18 Reputație: 1279 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 20, 2018 3 2
kritiquews Reputație: 167 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Antioquia, Medellin Oras:Antioquia, Medellin Postat Noiembrie 20, 2018 pisi, ai gresit orasul :-<
dayanadya Reputație: 154 Postat Noiembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta. Faleza Nord Telefon: [email protected] Oras:Constanta. Faleza Nord Postat Noiembrie 20, 2018 pisi, ai gresit orasul :-< Cu siguranta nu cred ca a gresit orasul .Cred ca lucreaza la salonul de masaj erotic vogue din Cta. In al doilea set de poze cu bady-ul ala asa stau fetele acolo imbracate.
andreea18 Reputație: 1279 Postat Noiembrie 20, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Noiembrie 20, 2018 Cu siguranta nu cred ca a gresit orasul .Cred ca lucreaza la salonul de masaj erotic vogue din Cta. In al doilea set de poze cu bady-ul ala asa stau fetele acolo imbracate.Am lucrat ... 5 2
dayanadya Reputație: 154 Postat Noiembrie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Constanta. Faleza Nord Telefon: [email protected] Oras:Constanta. Faleza Nord Postat Noiembrie 20, 2018 Am lucrat ...Bravo, ramai independenta :-*
bucefal_ Reputație: 107 Postat Noiembrie 20, 2018 Postat Noiembrie 20, 2018 Pisi ai plecat la Brasov si vrei sa venim dupe tine ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum