anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 300 ora ? te crezi in Anglia ? Suntem in Romania .Fraieri presupun ca sunt suficienti. eu zik sati dai o laba prietene.... Fiecare isi face pretul cum vrea ;) eu nu bag mâna in buzunar nimanui;) cine vrea vine cine nu nu ;) seara faina :* 4 Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 29, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Laba nu imi dau ca nus copil de liceu. Cum spui tu iti faci pretu dupa bunu gust. Nu esti fraiera tu ca ceri atata cascaval nici aur in pizda sa fi avut infine.Fraieri is cei care dau dar ca nu bagi mana in buzunaru lor ii partea a doua. Spor o seara faina si tie Ano ți-am mai spus ca eu nu bag mâna în buzunar nimanui, cei care vor calitate și răsfăț sunt mulțumiți....;) 2 Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 👀Tin sa urezz un călduros🤗🥂La Multii Anii celor ce sărbătoresc aceasta zii de Sf Andreii si un weekend minunat tuturor😘 4 Link spre comentariu
blackie2018 Reputație: 53 Postat Noiembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Tin sa urezz un căldurosLa Multii Anii celor ce sărbătoresc aceasta zii de Sf Andreii si un weekend minunat tuturor....doar lor????? :blushing2 1 Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Am specificat tuturor 👀...deci si tie scumpule...â¤.am uitat ceva ?🤔 1 Link spre comentariu
adanc_1 Reputație: 146 Postat Noiembrie 30, 2018 Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 pana cand esti in Alba frumusete?? Link spre comentariu
anne blonda25 Reputație: 463 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Noiembrie 30, 2018 Nu mai sunt in alba de săptămână trecuta .seara faina dragule 😂🤗 Link spre comentariu
adanc_1 Reputație: 146 Postat Decembrie 1, 2018 Partajează Postat Decembrie 1, 2018 Nu mai sunt in alba de săptămână trecuta .seara faina dragule o sa revii??? daca da, cam pe cand? imi pare rau can nu am putut ajunge la tine..... kiss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum