Sari la conținut

Real sau iluzoriu

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
  • Oras:Piata Iancului
Postat

Poi in anunt scrie transexuala siliconata ... dar unde-s silicoanele :))))))))))))))))))...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poi in anunt scrie transexuala siliconata ... dar unde-s silicoanele :))))))))))))))))))...

:) :) :) :) :)

Silicoanele.......... le-a uitat in masina de spalat rufe :)

Transexuala....... poate la ea acasa in tara ei :)

Poze reale............ intradevar is reale dar nu in Romania si cu atat mai putin in sector 1

Poze...4 fotografii pe anunt dintre care 2 persoane diferite

si oare dc mai ma intreb eu in 2018 dc unu nu este in stare sa faca si el singur diferenta dintre REAL si FAKE

• Like 1
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Ps dacă ar dispărea ăștia ce pun botul la Fake Ar dispărea și anunțurile Fake pentru ca nu ar mai fi profitabile dar na vreti servicii de top shemale de top pe niște mărunți așa va trebuie și intr un fel ma bucura când aud ce pățiți pe acolo :)))

• Oras:bucuresti
Postat

DA. Stiu eu una la 100 de lei ora care isi face treaba de 100 de €. Arată beton, are sani, tot ce vrei!

Postat

Da clar la 100 de lei perucate cu barbă si care se dau cu lama din 2 in 2 zile ca le creste păr mai ca mie în cap .si săni din ce din grăsime😂😂

Nu oricine poate să ajungă o transă top..

Bărbați care se respectă vine la noi astea bine care investim în noi bani grei ...

• Like 1
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
Postat

DA. Stiu eu una la 100 de lei ora care isi face treaba de 100 de €. Arată beton, are sani, tot ce vrei!

Si Pinocchio era viu... :D

• Like 1
Postat

Da clar la 100 de lei perucate cu barbă si care se dau cu lama din 2 in 2 zile ca le creste păr mai ca mie în cap .si săni din ce din grăsime😂😂

Nu oricine poate să ajungă o transă top..

Bărbați care se respectă vine la noi astea bine care investim în noi bani grei ...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.